IliasZL 25 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2013 (edited) Χτες ταΐσα τα ψαράκια μου χλωρό αρακά και καρότο ψιλοκομμένα.... Πανηγύρι έγινε!!! Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος να το κάνει?! Μέχρι τώρα μόνο κάνα αγγούρι έριχνα!!! Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2013 - IliasZL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frog 25 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2013 (edited) Ο αρακάς είναι κλασική τροφή ειδικά για ψάρια που τρώνε άλγη απλά βρωμίζει λίγο περισσότερο το ωερό Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2013 - Frog Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 25 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν το ήξερα ομολογώ!!! Καταχάρηκα που τους άρεσε!!! Όσων αφορά την βρώμα δεν πειράζει ας ειναι χαρούμενα τα ψαράκια μου και εγώ εδώ ειμαι να κάνω αλλαγές νερού και να καθαρίζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 25 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν το ήξερα ομολογώ!!! Καταχάρηκα που τους άρεσε!!! Όσων αφορά την βρώμα δεν πειράζει ας ειναι χαρούμενα τα ψαράκια μου και εγώ εδώ ειμαι να κάνω αλλαγές νερού και να καθαρίζω! Μπράβο ρε φίλε! Αυτό είναι και το σωστό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 25 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Έτσι είναι..το ένα χέρι, νίβει το άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 25 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος