macedonia_greece 25 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2013 (edited) Αρχάριος στο χόμπι , δεν έχω κάνει ποτέ μου μετρήσει σε ενυδρείο . Το λέω γιατί δεν ξέρω να συμπληρώσω την φόρμα θεραπείας .Τα λίτρα του ενυδρείου μου είναι 40 . Πριν από 2 εβδομάδες αγόρασα ένα black moor μαζί με ένα χρυσόψαρο . Όλα μέλι γάλα για 2 ημέρες περίπου όταν το μαυράκι μου ξαφνικά άρχιζε να πηγαίνει όλο και πιο χάλια... Συνέχεια στον πάτο του νερό , με βαριές ανάσες . Ξεκίνησα θεραπεία με beaphar διότι είδα άσπρα στίγματα στο σώμα του . Δυστυχώς το ψάρι δεν επανήλθε και το έχασα.Ακριβώς μια ημέρα μετά , αφού άλλαξα το 50% του νερού ,τοποθέτησα και 1 μολι καθώς και 1 γκαπι . Τα οποία μέχρι και σήμερα δεν δείχνουν κάποιο πρόβλημα.Τελευταίες 2 ημέρες βλέπω το χρυσόψαρο που απέμεινε να κάθεται και αυτό στον πάτο του νερού ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου καθόταν και το black moor και παρατηρώ δίπλα από το κεφάλι του κόκκινα στίγματα . Παρ'όλα αυτά αρκετές φορές θα το δω να πηγαίνει σαν τρελό μέσα στο ενυδρείο...Άλλες φορές ξεχνιέται κάτω στον πάτο.Τι έχει γίνει ; Τι θεραπεία χρειάζεται ; Ευχαριστώ Κυριάκος.Edit. Δεν έχω και καλή φωτογραφική να ανεβάσω καμιά φώτο . Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2013 - macedonia_greece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος