Jump to content

Χρυσόψαρα Στο Γραφείο - Sos!!!

Recommended Posts

ώπα!!! λίγο έλλειψα και υπήρχε ολόκληρη διαμάχη!!!! :)

να ξεκαθαρίσω το εξής.... σκοπεύω να πάρω οτιδήποτε χρειάζεται να προσφέρω όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στα ψαράκια! Αυτό σημαίνει πως και τα φυτά που θα έχω μέσα θα πρέπει να είναι υγιέστατα! Η αλήθεια είναι πως να δώσω 30ευρώ να αλλάξω λάμπες είναι εντάξει εφόσον θα προσφέρουν καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης των φυτών (εφόσον υπάρχει σημαντική διαφορά από τις Juwel). Επίσης αν και το καλοκαίρι αργεί ακόμα, είναι κάτι που έχει αρχίσει ήδη και με απασχολεί. Η αλήθεια είναι πως γενικά δεν λείπω για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να επενδύσω σε διάφορους αυτοματισμούς για όσες μέρες λείψω (αν και σχεδόν πάντα κάποιος υπάρχει στο σπίτι).

και πάλι σας ευχαριστώ πολύ! :)

Πολύ σημαντικό αυτό και το δείχνεις με τις πράξεις σου. Το αναφέρω για να το πάρουν και άλλα παιδιά σαν παράδειγμα, ότι αν υπάρχει θέληση και αλληλοβοήθεια όλα γίνονται.

(και οικονομική δυνατότητα φυσικά)

• Απαντήσεις 221
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ώπα!!! λίγο έλλειψα και υπήρχε ολόκληρη διαμάχη!!!! :)

Προς Θεού φίλε μου, δεν υφίσταται ουδεμία διαμάχη... με τον Σπύρο φίλοι είμαστε και με έχει συμβουλέψει/βοηθήσει όσο δε λέγεται πριν 2 μήνες με το στήσιμο του ενυδρείου μου ;)

Έγινε επεξεργασία - nospanos

Παιδιά καλημέρα,

επιτέλους άρχισαν να διακρίνονται καθαρά τα νιτρικά!!!!!! Σύμφωνα με τις ενδείξεις πρέπει να είναι κοντά στο 5mg/l. Επόμενη μέτρηση θα κάνω μεθαύριο για να είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο! :)

Προς Θεού φίλε μου, δεν υφίσταται ουδεμία διαμάχη... με τον Σπύρο φίλοι είμαστε...

:thumbup:

Εποικοδομητικη διαφωνια κανουμε, με κερδισμενο εσενα να εχεις δυο διαφορετικες επιλογες, να επιλεξεις. (ή και τις δυο μαζι)

Παιδιά καλημέρα,

επιτέλους άρχισαν να διακρίνονται καθαρά τα νιτρικά!!!!!! Σύμφωνα με τις ενδείξεις πρέπει να είναι κοντά στο 5mg/l. Επόμενη μέτρηση θα κάνω μεθαύριο για να είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο! :)

Οι αλλες μετρησεις τι λενε?

Έγινε επεξεργασία - delta66

Να σου πω την αλήθεια επειδή βιαζόμουν να φύγω για τη δουλειά δεν έκανα τις υπόλοιπες μετρήσεις! Κοίταξα μόνο για νιτρικά επειδή είχα περιέργεια! :D

Ενημέρωσε μας όταν επιστρέψεις φίλιππε!

Ενημέρωσε μας όταν επιστρέψεις φίλιππε!

έχω ακόμα μέλλον Νίκο! πφφφ... με έχουν φάει τα 13ωρα!!!!!

από τα ωραιότερα θέματα που έχω διαβάσει !!
περιμένω με αγωνια την παρουσίαση και την εξέλιξη !!
filfilip φαίνεται πως το μικρόβιο το είχες πάντα μέσα σου
!!

από τα ωραιότερα θέματα που έχω διαβάσει !!

περιμένω με αγωνια την παρουσίαση και την εξέλιξη !!

filfilip φαίνεται πως το μικρόβιο το είχες πάντα μέσα σου

!!

Να είσαι καλά Γιώργο! :)

να σου πω την αλήθεια.. και εγώ περιμένω με αγωνία να δω πως θα εξελιχθεί!

Παιδιά καλημέρα,

έχω αρχίσει και αμφιβάλω για την ποιότητα των test!!! Την μία μέρα μου δείχνουν άλλα και την επόμενη μέρα πάλι διαφορετικές ενδείξεις...

Για την ακρίβεια η αμμωνία φαίνεται κάθε μέρα σταθερή με ίδιο χρώμα στο υγρό τεστ (Tetra test kit) και δείχνει 0,01

Νιτρώδη και νιτρικά μου τα βγάζει κάθε μέρα διαφορετικά (Sera υγρά τεστ)

Τις μεγαλύτερες αποκλίσεις τις έχω στα νιτρικά όπου την μία μέρα βγαίνει καθαρά 5mg/l και την άλλη 0!

Κοίταξα και ημερομηνίες λήξεως και είναι σωστές

Ελπιζω ολα να πανε καλα με τα ψαρακια σ κ οντως το θεμα σ εχει ενδιαφερον σαν τουρκικη σειρα π βλεπει κ η φουκαριαρα η μανα μ!!κοιτα στα τεστ θελει οσο να ναι λιγη ακριβεια κ σωστο διαβασμα στις οδηγιες,να τα κοιτας κατω απο καλο φωτισμο!!την εχω οατησει κ εγω ετσι γι αυτο στα λεω!αμμωνια θελουμε να ειναι οσο πιο κοτρινο χωρις να πρασινιζει,no2 να μην αλλαξει χρωμα και να μην οπως ειναι κ no3 ισα π να ροζισει!!παντα συμφωνα με τις παλετες π εχουν στα χαρτακια τα τεστ!ολα θα πανε καλα κ σ εχουν απαντησει ηδη οι καλυτεροι να ξερεις!!

Καλημέρα παιδιά!!!! Πρώτο τεστ σήμερα με Tetra αυτή τη φορά!!!!

έχουμε και λέμε:

NH3,NH4: 0,01

NO2: 0

NO3: 10mg

η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου!!!!!!!

θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες από την αναβάθμιση που έκανα στην διακόσμηση!

Ακολουθούν οι νέες φωτογραφίες! :)

post-52395-0-54246800-1361013485_thumb.jpg

post-52395-0-38813600-1361013503_thumb.jpg

post-52395-0-61762600-1361013522_thumb.jpg

post-52395-0-12422700-1361013540_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - filfilip

Ωραία πράγματα Φίλιππε ! Η ανούμπια όπως βλέπεις έχει αρχίσει και πιάνει άλγη. Αν μπορείς , μετέφερέ την σε ένα πιο σκιερό σημείο του ενυδρείου πριν σου γίνει μέσα στην άλγη. :)

Η αλήθεια είναι πως η άλγη σήμερα είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι τις προηγούμενες μέρες! Πραγματικά είχε γεμίσει καφέ άλγη το ενυδρείο!!!! Θα ήθελα να την βάλω κάτω από την ρίζα για να έχει σκιά αλλά δεν ξέρω πως να την πιάσω εκεί χωρίς να την φυτέψω :/

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να βγω τσάρκα σε κανένα φυτώριο να μαζέψω υλικό!

πολύ ωραίο γίνεται το ενυδρείο σου μπράβο !!
την anoubias μπορείς να τι φυτέψεις κατω αρκεί να μην φυτέψεις και τον χοντρό κορμό αλλα μοναχα τις ρίζες αν είναι μακριές και πιάσει σε μερικές μέρες δεν θα έχει κίνδυνο να φύγει

Έγινε επεξεργασία - georgemisir

Παιδιά ευχαριστώ πολύ! Ίσως κόψω ένα μικρό κομμάτι ρίζας για να έχω σαν βάση στις ανουμπίες

H εξέλιξη εδώ φίλε μου!!!!

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=83373

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...