Jump to content

Χρυσόψαρα Στο Γραφείο - Sos!!!

Recommended Posts

Ebenos!!! Έχω ξεκινήσει και το πάω όσο πιο προσεκτικά!!!! Για αρχή έκανα τεστ αντοχής στο έπιπλο που το έβαλα και τεστ στο ενυδρείο για διαρροές! Στη συνέχεια έβρασα τις πέτρες και τις καθάρισα τέλεια. Σειρά έχει η άμμος (ψιλόκοκκη άμμος 1mm περίπου)

• Απαντήσεις 221
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ξέχασα να σας πω πως για φυτά επέλεξα προς το παρόν:

• 2x Anubias barteri
  • 1x Echinodorus argentinensis

Προσπάθησε να κάνεις ένα πλάνο στο μυαλό σου για το πώς θέλεις να είναι το τελικό στήσιμο του ενυδρείου! Προμηθεύσου όλα τα υλικά που θα χρειαστείς ξύλα, πέτρες, φυτά και στήσε το ενυδρείο σου μια και καλή! Το να το σκαλίσεις στην συνεχεία προσθαφαιρώντας φυτά και διακόσμηση δεν είναι ότι καλύτερο!

έχω κάνει πλάνο και αυτό αφορά ένα λιτό φυσικό περιβάλλον με άμμο, πέτρες, μερικά φυτά και μία μεγάλη όμορφη ρίζα! Τα έχω βρει όλα εκτός από την ρίζα που δυστυχώς δεν είχε εκεί που πήγα οπότε θα την αγοράσω ξεχωριστά άλλη στιγμή! σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις συμβουλές σου που με έχουν καθοδηγήσει μέχρι στιγμής! :)

έχω κάνει πλάνο και αυτό αφορά ένα λιτό φυσικό περιβάλλον με άμμο, πέτρες, μερικά φυτά και μία μεγάλη όμορφη ρίζα! Τα έχω βρει όλα εκτός από την ρίζα που δυστυχώς δεν είχε εκεί που πήγα οπότε θα την αγοράσω ξεχωριστά άλλη στιγμή! σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις συμβουλές σου που με έχουν καθοδηγήσει μέχρι στιγμής! :)

Να είσαι καλά! Ότι χρειαστείς μην διστάσεις!

Με μπόλι τι έκανες?

Υ.Γ. μην κάνεις κανα λάθος και φυτέψεις τις ανουμπιες γιατί θα σαπίσουν!! Θέλουν δέσιμο με πετονιά πάνω σε μια πέτρα η ξύλο

Να είσαι καλά! Ότι χρειαστείς μην διστάσεις!

Με μπόλι τι έκανες?

Υ.Γ. μην κάνεις κανα λάθος και φυτέψεις τις ανουμπιες γιατί θα σαπίσουν!! Θέλουν δέσιμο με πετονιά πάνω σε μια πέτρα η ξύλο

Από μπόλι δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα :(

μάλλον θα αρκεστώ στο nitrivec

πάλι καλά που μου το είπες αυτό για τις ανουμπίες γιατί στο pet shop μου είπαν το αντίθετο!!!!!!!!! τουλάχιστον με πρόλαβες!!!!

πάλι καλά που μου το είπες αυτό για τις ανουμπίες γιατί στο pet shop μου είπαν το αντίθετο!!!!!!!!! τουλάχιστον με πρόλαβες!!!!

Εχεις ΠΜ!

Μου φαίνεται πως πλέον πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του θέματος! :)

περιμενουμε φωτος απο το στησιμο!

Εννοείται πως θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν τελειώσει με το καλό!!!!!!!

Εν τω μεταξύ η μεταφορά του ενυδρείου έγινε με ταξί!!!!! Δυστυχώς δεν έχω μεταφορικό μέσο και το pet shop μπορούσε να το μεταφέρει μετά την Τρίτη!!!!

Μεγάλες περιπέτειες για τα ψαράκια σου! Περιμένουμε! :)

φιλε μου οπως λεει και ο dpap μεγαλες περιπετειες για τα χρυσοψαρα!

βρεθηκαν μεσα σε μια γυαλα στο γραφειο σου και ειχαν την τυχη να βρεθουν στα χερια ενος ανθρωπου που θα χαλασει εκατοσταρικα για να τους φτιαξει ενα ωραιο σπιτι :)

αξιζεις πολλα μπραβο αλλα δεν θα στα δωσω εγω ! θα αφησω τα χρυσοψαρα να σε επιβραβευσουν και συ να απολαυσεις το μεγαλειο των ενυδρειων!

εντιτ: κανε ενα νεο θεματακι με την φορμα παρουσιασης κιολας ;)

Έγινε επεξεργασία - krouser

ααα και μην απογοητευτείς από την εμφάνιση στην αρχή. να ξέρεις ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και καλύτερο

ααα και μην απογοητευτείς από την εμφάνιση στην αρχή. να ξέρεις ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και καλύτερο

Από ποια εμφάνιση να απογοητευτώ??????

φιλε μου οπως λεει και ο dpap μεγαλες περιπετειες για τα χρυσοψαρα!

βρεθηκαν μεσα σε μια γυαλα στο γραφειο σου και ειχαν την τυχη να βρεθουν στα χερια ενος ανθρωπου που θα χαλασει εκατοσταρικα για να τους φτιαξει ενα ωραιο σπιτι :)

αξιζεις πολλα μπραβο αλλα δεν θα στα δωσω εγω ! θα αφησω τα χρυσοψαρα να σε επιβραβευσουν και συ να απολαυσεις το μεγαλειο των ενυδρειων!

εντιτ: κανε ενα νεο θεματακι με την φορμα παρουσιασης κιολας ;)

φυσικά και θα κάνω παρουσιάση!!!! χεχεχεχε

φυσικά και θα κάνω παρουσιάση!!!! χεχεχεχε

αρχισε το στησιμο? :)

Προς το παρόν έχω κάνει πλύσιμο άμμο, πέτρες κλπ. έχω κάνει τεστ αντοχής σε έπιπλο και ενυδρείο και μιλάω με τον ebenos μήπως και καταφέρουμε να βρούμε μπόλι!

πες την περιοχη που μενεις και θα βρεις σιγουρα καποιον κοντα σου....

Ολυμπιακό Χωριό φίλε μου

Ολυμπιακό Χωριό φίλε μου

εχεις πμ

Εχεις πμ.

Να πάρει, να πάρει να μην έχει προβλήματα με το ενυδρείο του!

Filfilip κοίτα τα ΠΜ σου τώρα που έχεις….. :)

Δώστε μπόλι στο λαό….. :buttrock: :buttrock: :buttrock:

Από ποια εμφάνιση να απογοητευτώ??????

στην αρχή μπορεί να σου φανεί άδειο, να μην είναι όπως το είχες φανταστεί, αλλά όσο περνάει ο καιρός, αρχίζει να αναλαμβάνει η φύση και το κάνει μόνη της καλύτερο, εσύ πειραματίζεσαι κλπ κλπ. Θέλω να πω πως θα περάσει καιρός μέχρι να φτάσει στην εμφάνιση που θέλεις. Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στο πρώτο μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...