dimitris76 24 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2013 http://anthroposkaiskylos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6504.html Ενα συγκινητικο βιντεακι για τους μικρους μας φιλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 24 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2013 xaxaxa τι πλάκα που έχουν τα "πατσαβουράκια" όταν τα κουρεύεις με την ψιλή :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Αναρωτιέμαι πόσο τρομαγμένο μπορεί να ήταν αυτό το πλάσμα για να ουρλιάζει έτσι! Ευτυχώς φαίνεται να βρήκε κάποιους που πραγματικά θα το φροντίσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 25 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει ένα χάδι στους μικρούς μας φίλους!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει ένα χάδι στους μικρούς μας φίλους!!!!!!!! Φιλε μου,επισης απιστευτο ειναι το τι μπορει να κανει και μια ματια τους σε μας. Οσοι εχουν σκυλο θα με καταλαβουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 25 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου,επισης απιστευτο ειναι το τι μπορει να κανει και μια ματια τους σε μας. Οσοι εχουν σκυλο θα με καταλαβουν Καθώς έχω και εγώ σκύλο,ένα Δαλματίας 6 μηνών,σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Όταν με κοιτάει κάποιες φορές καταλαβαίνω τα πάντα! Από όταν θέλει να παίξει μέχρι και το παράπονο αν έχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 25 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου,επισης απιστευτο ειναι το τι μπορει να κανει και μια ματια τους σε μας. Οσοι εχουν σκυλο θα με καταλαβουν Έχω δύο (σκύλες) και σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=5483&p=753548 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 25 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Ο σκύλος θα είναι για πάντα ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Ακόμα και τα χειρότερα να του κάνει, συνεχίζει να κουνά ουρά και να μήν κρατάει κακία. Είναι το τέλειο κατοικίδιο, αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος όταν το υιοθετείς/αγοράζεις και όχι μόνο ενθουσιασμένος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος