Akridas66 7 Φεβρουαρίου 2013 #51 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 Καλη επιτυχια Βασιλη...και εγω αυριο ξεκιναω ενα μποστανακι....:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2013 #52 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Που ειναι οι φωτος οεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Φεβρουαρίου 2013 #53 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Αν κλείσεις τα μάτια σου θα της δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Φεβρουαρίου 2013 #54 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Αν κλείσεις τα μάτια σου θα της δεις αχαχαχαχααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 9 Φεβρουαρίου 2013 Author #55 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά το πρότζεκτ πηγαίνει κατα διαόλου και γι αυτό δεν έχω ανεβάσει ακόμα φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Φεβρουαρίου 2013 #56 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά το πρότζεκτ πηγαίνει κατα διαόλου και γι αυτό δεν έχω ανεβάσει ακόμα φώτο Γιατι τι εγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Φεβρουαρίου 2013 #57 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπάρχει αποτυχημένο προτζεκτ Όλα μας προσφέρουν γνώσεις και μας κάνουν καλύτερουςΕγώ θέλω φωτογραφίες να το δούμε όχι για να το κατακρίνουμε αλλά για να ξέρουμε πχ ότι κάνοντας αυτό και αυτό συμβαίνει αυτό. Θα είναι ένα καλό μάθημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Φεβρουαρίου 2013 #58 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπάρχει αποτυχημένο προτζεκτ Όλα μας προσφέρουν γνώσεις και μας κάνουν καλύτερους Εγώ θέλω φωτογραφίες να το δούμε όχι για να το κατακρίνουμε αλλά για να ξέρουμε πχ ότι κάνοντας αυτό και αυτό συμβαίνει αυτό. Θα είναι ένα καλό μάθημα. +1000 Βασιλη μπορει να βρουμε την λυση στο προβλημα σου, αλλα υποψιαζομαι τι εχεις παθει και αν ειναι αυτο, τοτε δεν ειναι προβλημα.. Περιμενουμε φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 9 Φεβρουαρίου 2013 #59 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Το δικό μου πειραμα.. Μου περισεψε λιγο υπόστρωμα την tropica καιτ ο έβαλα σκετο σε ενα 15 λιτρο ενυδρειακι , 1-2 ποντους που ειχα ,πεταξα μεσα κλαδεματα cuba και γλοσοστιγμα , και βλεπω ειδη μετα απο μια εβδομάδα να εχουν προσαρμοστει και να ξεκινανε να πετανε καινουρια φυλαρακια... Απο φωτισμο τους εχω βαλει τις πιο φθηνες led λαμπες , 2 watt ειναι η καθεμια... Εχω και ενα άλλο ενυδρειακι 30 λιτρο με φυτοχωμα μέσα το βλέπει λιγο το φως αλλα επειδη ειναι εξω εχουν μεινει στασιμα τα φυτα. Χρηστο στις φωτο που εβαλες τα φυτά τα εχεις σκεπασμένα με ζελατινα για να μην φευγει η υγρασια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #60 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά φωτογραφίες θα ανεβασω αλλα πρώτα περιμένω καποια αντίδραση απο τα φυτα .Φυσικα και δεν εχω πρόβλημα να παρουσιάσω ενα αποτυχημένο προτζεκτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Φεβρουαρίου 2013 #61 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Ανεβασε να δουμε τωρα πως ειναι,αν και οπως σου ειπα ψιλιαζομαι τι εχεις παθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Φεβρουαρίου 2013 #62 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Ανεβασε να δουμε τωρα πως ειναι,αν και οπως σου ειπα ψιλιαζομαι τι εχεις παθει. εχω σκασει απο την αγωνια και κανεις δεν λεει κουβεντα!!!!!!! ανεβασε καμια φωτο και εσυ ρε Βασιλη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Φεβρουαρίου 2013 #63 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 εχω σκασει απο την αγωνια και κανεις δεν λεει κουβεντα!!!!!!! ανεβασε καμια φωτο και εσυ ρε Βασιλη!!!!! Προσωπικα πιστευω οτι ξερω τι εχει παθει αλλα περιμενω να σιγουρευτω βλεποντας τις φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #64 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Φεβρουαρίου 2013 #65 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Βασιλη,νομιζω οτι εχεις ριξει πολυ νερο.. Την λαμπα κατεβασε τη πιο κατω,λιγο πιο πανω απο την ζελατινα. Φανταζομαι οτι το προβλημα σου ειναι οτι το φυτο που φυτεψες μαραθικε ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #66 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αρχικα ειχε πολυ περισσοτερο νερό και τώρα το έχω έτσι για να προσαρμοστούν.Τη λαμπα την κατεβασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Φεβρουαρίου 2013 #67 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 εχεχεχε ειμουν σιγουρος 100% οτι αυτο που σε προβληματιζε ηταν οτι σου μαραθικαν.. Βασιλη αυτο ειναι φυσιολογικο που βλεπεις,τα φυτα σου ειχαν συνηθισει να ειναι μεσα στο νερο και τωρα περνανε ενα σοκ που τα εβγαλες εκτος νερου. Μη φοβασαι ομως γιατι θα ανακαμψουν μολις συνηθισουν τις νεες συνθικες και θα πεταξουν νεα φυλλα. Το ιδιο θα συμβει οταν τα ξαναβαλεις στο νερο,χρειαζονται χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος