mmamatsis 24 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα ποσες φορες ριχνετε φαγητο στα δισκακια ? Οταν τους ρίξω το φαγητο και φανε μετα κανουν βολτες υστερα απο 1-2 ωρες ξανα μαζευοντε ολα εκει που τους ριχνω το φαγητο!!!! πρεπει να τους ξανα ριξω ? να πω οτι δεν ειναι μεγαλου μεγεθους περιπου 7-8 εκατοστα Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelis82 24 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα!Εγώ φίλε μου ταίζω συχνά!Δεν περνάει ούτε ώρα καποιες φορές!6-7 φορές σίγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 24 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 24 Ιανουαρίου 2013 (edited) Καλησπέρα!Εγώ φίλε μου ταίζω συχνά!Δεν περνάει ούτε ώρα καποιες φορές!6-7 φορές σίγουρα! :thumbup: Εφόσον τρώνε όλη την τροφή που ρίχνεις, τάιζε συχνά, τώρα που είναι και στην ανάπτυξη, καλό τους κάνει Έγινε επεξεργασία 24 Ιανουαρίου 2013 - south Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 25 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 25 Ιανουαρίου 2013 απο φαγητο τους ριχνω μονο ξηρα τροφη ocean nutrition flakes for discus και Tetra prima discus red και μια φορα την βδομαδα ριχνω bloodwarms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 25 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα φιλέ.. Καλό θα ήταν να υπάρχει μια ποικιλία τροφών τόσο σε ξηρές όσο και σε κατεψυγμένες . Στους δίσκους αρέσει το καλό φαί Για παράδειγμα εγώ στους δικούς μου δίνω Tropical Super Spirulina Forte 36 %Tropical D-50 PLUSTropical D-Allio PlusTropical D-Vital PlusTropical Discus GranTropical AstacolorΚατεψυγμένη BeefHeart Κατεψυγμένη DEGEN PROFI MENU 5-6 φόρες την ημέρα γιατί ακόμα είναι και στην ανάπτυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 25 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 25 Ιανουαρίου 2013 ζωη να εχουν τρωνε αρκετα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 25 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 25 Ιανουαρίου 2013 ταιζεις ελαχιστα και καθολου ποικιλια......καρδια γιατι δεν δινεις?? ταιζω 16 ξηρες και 6 διαφορετικα ειδη καρδιας..... να τους κανεις το λιγοτερο 4-5 ταισματα την μερα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 25 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Βάλε στην διατροφή σου οπωσδήποτε spiroulina και κατεψυγμένη καρδιά. Spiroulina σίγουρα 3-4 φορές την εβδομάδα και αν έχεις καλή φίλτρανση καρδιά κάθε μέρα. Πάρε και 2-3 είδη τροφών ακόμα όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 25 Ιανουαρίου 2013 ταιζεις ελαχιστα και καθολου ποικιλια......καρδια γιατι δεν δινεις?? ταιζω 16 ξηρες και 6 διαφορετικα ειδη καρδιας..... να τους κανεις το λιγοτερο 4-5 ταισματα την μερα...... Συμφωνω, ποικιλια και καρδια για αναπτυξη Και μην ξεχνατε σπιρουλινα 2-3 φορες τη βδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 25 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνω, ποικιλια και καρδια για αναπτυξη Και μην ξεχνατε σπιρουλινα 2-3 φορες τη βδομαδα οπωσδηποτε.....σωστος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 2 Φεβρουαρίου 2013 #11 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 οπως ειπαν και οι φιλοι παραπανω, σιγουρα καρδια μια φορα την ημερα και θα δεις μεγαλη διαφορα στην αναπτυξη. μπορεις να την φτιαξεις και μονος σου, για να ξερεις τι ταιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος