kid4ever 24 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα σε όλο το forum....αγόρασα από ένα συν-χομπίστα μας 3 κομμάτια mopani οποία θα βάλω στο ενυδρείο μου...αλλά όπως είναι φυσικό θα πρέπει να τα καθαρίσω πρώτα....δεν ξέρω όμως με ποιο τρόπο να το κάνω και χρειάζομαι τα ''φώτα'' σας...!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Καλο πλυσιμο με μπολικο νερο και μπλουμ.Αλλιως σε κουβα με νερο για μερικες μερες μεχρι να βουλιαξουν, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 24 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα φιλε μου, εγω ειχα βαλει τα ξυλακια σε μια λεκανη, την γεμισα με καυτο νερο απο βραστηρα τα αφησα μεχρι να κρυωσει το νερο,μετα απο 4-5 ωρες αλλη μια φορα με καυτο νερο και ετοιμα.... και ποτε δεν μου εβγαλαν τιποτα πανω ουτε ασπρες ινες ουτε τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 24 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα φιλε μου, εγω ειχα βαλει τα ξυλακια σε μια λεκανη, την γεμισα με καυτο νερο απο βραστηρα τα αφησα μεχρι να κρυωσει το νερο,μετα απο 4-5 ωρες αλλη μια φορα με καυτο νερο και ετοιμα.... και ποτε δεν μου εβγαλαν τιποτα πανω ουτε ασπρες ινες ουτε τιποτα... κι αν θες να είσαι 100% σίγουρος επανέλαβε τα παραπάνω βήματα αρκετές φορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 24 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα φιλε μου, εγω ειχα βαλει τα ξυλακια σε μια λεκανη, την γεμισα με καυτο νερο απο βραστηρα τα αφησα μεχρι να κρυωσει το νερο,μετα απο 4-5 ωρες αλλη μια φορα με καυτο νερο και ετοιμα.... και ποτε δεν μου εβγαλαν τιποτα πανω ουτε ασπρες ινες ουτε τιποτα... Αυτό έκανα και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kid4ever 24 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα φιλε μου, εγω ειχα βαλει τα ξυλακια σε μια λεκανη, την γεμισα με καυτο νερο απο βραστηρα τα αφησα μεχρι να κρυωσει το νερο,μετα απο 4-5 ωρες αλλη μια φορα με καυτο νερο και ετοιμα.... και ποτε δεν μου εβγαλαν τιποτα πανω ουτε ασπρες ινες ουτε τιποτα... Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος....και δεν ήθελα να κάνω καμιά ανοησία και τα αχρηστεψω!!! Σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος