bbetta 28 Ιανουαρίου 2013 #26 Share 28 Ιανουαρίου 2013 Πάμε ένα up να μαζευόμαστε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 29 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Γεροί να ειμαστε,για πρωτη φορα θα χαρω να σας γνωρισω!!!! :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 30 Ιανουαρίου 2013 #28 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Όσο είμαστε κυριακή μου είναι δύσκολο λόγο δουλειάς, οπότε καλά να περάσετε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 31 Ιανουαρίου 2013 Author #29 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτή τη κοπή θα υπάρχουν κάποιες ευχάριστες ιδιαιτερότητες..... Τα δώρα θα είναι κοινά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ταυτόχρονη κλήρωση λαχνών !!! Λεπτομέρειες για τα δώρα και για τον τρόπο διεξαγωγής σύντομα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 31 Ιανουαρίου 2013 #30 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτή τη κοπή θα υπάρχουν κάποιες ευχάριστες ιδιαιτερότητες..... Τα δώρα θα είναι κοινά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ταυτόχρονη κλήρωση λαχνών !!! Λεπτομέρειες για τα δώρα και για τον τρόπο διεξαγωγής σύντομα !!!! Ωραια κινηση,αν και τα δωρα πρεπει να βρισκονται σε 2η μοιρα,ειδικα σε τοσο ωραιες εκδηλωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Skype μυρίζει. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 31 Ιανουαρίου 2013 #32 Share 31 Ιανουαρίου 2013 περιμένουμε τα δώρα τα οποία πολύ σωστά είναι δευτερεύοντα σε σχέση με τη συνάντηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝ 31 Ιανουαρίου 2013 #33 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Με ρωτάει η κοπέλα μου, θα έχει κι'άλλα κορίτσια;!;! Για να έχει παρέα και να μην βαρεθεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 31 Ιανουαρίου 2013 #34 Share 31 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχα Ποσο σε καταλαβαινω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Ιανουαρίου 2013 #35 Share 31 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχα Ποσο σε καταλαβαινω!!! Aμα παρω την γυναικα μου μαζι θα παρεις και την δικια σου?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 31 Ιανουαρίου 2013 #36 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Μέσα εκτός απροόπτου και γω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝ 1 Φεβρουαρίου 2013 #37 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Άρα; να τις πω να έρθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Φεβρουαρίου 2013 #38 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Αν φερετε ολοι τις γυναικες σας,εγω δεν θα φερω τη δικη μου....χεχεχε μια χαρα θα περασουμε Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Φεβρουαρίου 2013 #39 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Αν φερετε ολοι τις γυναικες σας,εγω δεν θα φερω τη δικη μου....χεχεχε μια χαρα θα περασουμε Mobile klaz speaking... φημες λενε οτι ολοι οι καφεδες θα ειναι κερασμενοι απο καποιο μελος.... πρεπει να γιορταζει κατι...... δεν ξερω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #40 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 χμμμ καλές φήμες είναι αυτές !!! μια οι κερασμένοι καφέδες, μια τα δωράκια και η βασιλόπιτα, και πάνω απ όλα η καλή παρέα, είναι ένας σοβαρός λόγος να είμαστε όλοι εκεί.... (με τις γυναίκες σας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Φεβρουαρίου 2013 #41 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ αν φέρω την γυναίκα μου θα πρέπει να φέρω και τα παιδιά ... Που σημαίνει μάλλον θα έρθω μόνος... Βλέπω και αρκετούς γλυκούς αυτή τη φορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #42 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Τεο.. γιατί να μην έρθει όλη η οικογένεια?... ωραία θα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Φεβρουαρίου 2013 #43 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Βαγγ αναλαμβάνεις κυνηγητό των παιδιων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 1 Φεβρουαρίου 2013 #44 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Πόσοι είμαστε μέχρι τώρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 1 Φεβρουαρίου 2013 #45 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ αν φέρω την γυναίκα μου θα πρέπει να φέρω και τα παιδιά ... Που σημαίνει μάλλον θα έρθω μόνος... Βλέπω και αρκετούς γλυκούς αυτή τη φορά! ναι ρε συυυυ...και θα λειπω! Βαγγ αναλαμβάνεις κυνηγητό των παιδιων? φερτε ολοι απο μια αποχη και λυθηκε το θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 1 Φεβρουαρίου 2013 #46 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 ναι ρε συυυυ...και θα λειπω! φερτε ολοι απο μια αποχη και λυθηκε το θεμα! σωστόστττ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Φεβρουαρίου 2013 #47 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Μα τον αγιο Ακανθουρο!!!Να δω τον Βαγγέλη να κυνηγαει τα μικρα και ας μου καεί το βίντεο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 1 Φεβρουαρίου 2013 #48 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Μα τον αγιο Ακανθουρο!!!Να δω τον Βαγγέλη να κυνηγαει τα μικρα και ας μου καεί το βίντεο!!! Αχαχαχαχαχα!!! Αλλα εγω την βλεπω την δουλεια..θα κινηθει πιο εξυπνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Φεβρουαρίου 2013 #49 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Αχαχαχαχαχα!!! Αλλα εγω την βλεπω την δουλεια..θα κινηθει πιο εξυπνα! με πεθανες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Φεβρουαρίου 2013 #50 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος