nicpapa 23 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Εχασα αρκετες γαριδες κυριως red cherry, με προβληματα εκδυσης , η γαριδα ενω ξεκινουσε την εκδυση μετά πεθαινε.. ή μερικες δεν αλλαζανε στο κεφάλι και στη ουρά.Ολα νομιζω ξεκινησαν απο την αντικατασταση του equilibrium , με καθαροτερα χηλικό ασβεστιο cao , και θειικο μαγνησιο (epsom salt) ,εχει 2 εβδομαδες περιπου .Εχθες εκανα αλλαγη και μετά την αλλαγη ξεκινησαν το molting , τα αρσενικα ετρεχαν αλλα τα θυληκά δεν μπορουσαν να ολοκληρωσουν την εκδυση, και πεθαιναν. βρηκα παρα πολλές με κολλημενο τον εξωσκελετο , και εχει αλλες που εζησαν οι οποιες δεν εχουν κανει εκδυση το κεφάλι και την ουρά...Το ενυδρειο ειναι 80λιτρο , εχει μέσα crs και σακουρα, τιμες , Ph 6.4 -6.2 ,kh1,gh 6,nh3 0 ,no2 0 και νιτρικά 20 ,tds 134, απο λιπανση τιποτα , χρηση co2 και αεραντλιας το βραδυ.Αλλαγες την εβδομαδα 15 λιτρα.Για πειτε καμια γνωμη ...Θα παραγγειλω το mosura mineras plus ,μου φαινεται να τελειωνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα έλεγα να μην βάζεις πρόσθετα και να αυξήσεις λίγο το νερό δικτύου στις αλλαγές σου! Νομίζω ότι χρησιμοποιείς πολύ μεγάλο ποσοστό ΑΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 24 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Δεν με περνει να χρησιμοποιησω νερο δικτυου,ηδη η οσμωση μου βγαζε kh 1, δεν μπορω να το πάρω παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος