panoss 23 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Κάτι άλλο το οποίο παρατήρησα είναι πως συνηθίζεται τώρα τελευταία να συντηρούνε πολλοί καβουράκια γλυκού νερού! Για να δούμε! Μήπως έχει κανένας στην κατοχή του καβούρι? Τι τρώει?Πώς συμπεριφέρεται σε άλλα ζωντανά?? Αυτές είναι λίγες από τις ερωτήσεις που περνάνε τώρα από το μυαλό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 23 Ιανουαρίου 2013 το καβουρι θα συμπεριφερθει τις βραδινες ωρες στα ψαρακια με αγαπη,φροντιδα και προδερμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 23 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 23 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχααα!!! Αμάν βρε klaz!!! Δηλαδή πάνε τα ψαράκια??!!?? Καμιά άλλη πληροφορία ως προς αυτά τα ζωντανά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Καβουρες υπαρχουν πολλα ειδη με διαφορετικες πληροφοριες το καθενα.Αυτο που ξερω ειναι οτι πρεπει να τους κραταμε μονους σε ενα ενυδρειο και οχι με ψαρια,καποια ειδη τρωνε και φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 23 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Με μεγάλες αφρικάνες μπαίνουν χωρίς πρόβλημα,ζουν και στις ίδιες λίμνες.. Μικρά ψαράκια θα τα τσακίσει όλα το βράδυ και τα φυτά επισης δεν αφήνουν τίποτα.. Τρέφονται με φυτά και ταμπλετες είναι παμφάγα..Αυτό που πρέπει να προσέξουν όσοι τα έχουν η έχουν σκοπό να βάλουν είναι οτί σκάβουν κάτω από τις πέτρες κρυψώνες οπότε πρέπει να είναι καλά στερεωμένες γιατί αλλιώς θα υπάρχουν ατυχήματα..Αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis84k 24 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας.πριν λιγο καιρο απεκτησα ενα καβουρι και δεν ξερω τιποτα για την συμπεριφορα τους.δεν τρωει συχνα,ειναι συνεχως μεσα σε εναν κορμο και ειναι νωχελικο.μηπως θελει παρεα ?τι να κανω για να περναει καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 24 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Με μονομάχο και τσέρυ όχι ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 24 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Με μονομάχο και τσέρυ όχι ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 24 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Φυσικά όμως έχω την λύση και είναι και πολύ...μεγάλη.Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν θα τα πάει καλά με τον μονομάχο.Φαντάζομαι αν δεν πειράζει καθόλου τις γαρίδες θα είναι οκ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=74662&hl= Limnopilos Naiyanetri Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 24 Ιανουαρίου 2013 Author #10 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Ψήνεστε για ομαδική παραγγελία??? Εγώ θα πάρω 5-6.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke 24 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 24 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα παιδια ,,,,ενας φιλος μ εχει σε ενα 45λ ενυδρειο μονο του εναν καβουρα rainbow με αμμο ,ηφαιστειακες πετρες κ ξυλο,,,,και κανει ζωαρα εδω και 1 χρονο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Εγω έχω ένα red claw crab εδώ και 2 μήνες μέσα στο κοινωνικο μου....πολυ αργά καβουρακια και όμορφα....τρώει είτε απο ταμπλετες για πλεκο,τροφή για γαρίδες,τροφη για καβουρια,είτε ότι μένει στον πάτο....μου καθάρισε και ένα μικροσορουμ απ την τροιχοηδει.... Θέλουν όμως κανονικά δικό του ενυδρειο με νερο μέχρι την μέση και μέρος να βγαίνουν εκτός νερού,καλή ποιότητα νερού και προσοχή μην φύγουν...δεν πρέπει να υπάρχουν τρύπες και ανοίγματα πολυ μεγάλα και τα καλώδια και ο εξοπλισμός τοποθετιμενος με προσοχή γιατί σκαρφαλωνουν πραγματικά παντού... Τι δικο μου την αραζει πάνω στον θερμοστατη ή στην είσοδο του φιλτρου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke 25 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 25 Ιανουαρίου 2013 ετσι ακριβως ειναι φιλε οπως τα λες....να υπαρχει κ χωρος για να βγαινουν καπου αλλα μεγαλη προσοχη γτ δραπετευουν ευκολα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος