Jump to content

Τι Ειναι Αυτα Πανω Στο Βραχακι??

Tsipouras

Recommended Posts

Κυριοι καλησπερα!ειναι το πρωτο μου θεμα π ανοιγω σαν νεος στο forum οποτε ελπιζω να μην κανω καποιο λαθος!Το ενυδρειο μου δουλευει 32 μερες!ειναι 30 λιτρα!εχει ενα εσωτερικο φιλτρο της hailea με αντιφωσφορο και ανθρακα,ενα θερμοστατη στους 26 βαθμους,εναν κυκλοφορητη eheim compact 600 ,2 κιλα ζωντανος βραχος κ γυρω στα 5 εκατοστα αραγωνητης,δεν εχω skimmer αφου μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραιτητο για τοσα λιτρα και αφου κανω τοσο συχνες αλλαγες(αλλαζω περιπου το 30% καθε 7 με 10 μερες)! ανα 4 μερες βαζω reef complete και reef plus απο 1.9 ml, μου ειπαν οτι τα δυο μπουκαλακια ρεεφ θα κανουν πιο γρηγορη την εμφανιση μικροοργανισμων ...οι μετρησεις μου ειναι no2 0 ,no3 20 ,ammonia 0, ph7 θερμοκρασια 27, αλλατοτητα 1024,μετραω με τα τεστ της jbl για αμμωνια κ το ιδιο με στικακια 6 σε 1 για ολα τα υπολοιπα...Και οι κατοικοι ειναι 2 κλοουνακια π τρωνε ολο τους το φαι!Παρακατω θα ανεβασω φωτογραφιες για να δειτε πως ειναι ολο το ενυδρειο και να μου πειτε αν ξερεται τι ειναι αυτα που βρισκονται πανω στα βραχακια και αν ειναι καλα η οχι!Οποιαδηποτε παρατηρηση,σχολιο απορια η οτιδηποτε ειναι καλοδεχουμενο!ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων για το χρονο και την βοηθεια σας! post-52262-0-15965300-1358949918_thumb.jpg post-52262-0-64623800-1358950045_thumb.jpgpost-52262-0-72261800-1358950064_thumb.jpgpost-52262-0-40611200-1358950301_thumb.jpg

Καλησπερα,οι φωτο σου δεν βοηθανε,ειναι καπως θολες

Εγώ δεν μπορώ να εστιάσω σε κάτι!

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος,να μπορέσουμε και να σε βοηθήσουμε!

Στην τριτη φωτο μου φαινεται για φυκι κοκκινο.

Πρωτη και τεταρτη φωτο πολυποδες που δεν εχουν ανοιξει το πιθανοτερο.

Τριτη φωτο το κοκκινο καποιο ειδος μακροαλγης.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι βλέπω και λιγάκι κυανό;

Στην τέταρτη φώτο!

Γιατί έχω την εντύπωση ότι βλέπω και λιγάκι κυανό;

Γιατι μ'αυτο που τραβας το βλεπεις συνεχεια μπροστα σου :P

Γιατι μ'αυτο που τραβας το βλεπεις συνεχεια μπροστα σου :P

Φτου σου ρε.....εισαι και γαυρος τι να σε κανω...εισαι δικο μας παιδι!αλλα εξακολουθω να λεω οτι παιζει να εχει λιγακι κυανο παιδια....ειναι μια παιδικη αρρωστια που την περνανε για πλακα τα νεα ενυδρεια!

ΥΓ αστα αυτο που περναω ουτε στον χειροτερο μου εχθρο....

Πετα ρε μαικ γιατι νομιζω οτι βλεπω φαντασματα!εφιαλτης μου εχει γινει αυτο το χρωμα!

:bigemo_harabe_net-74:

Κυριοι ευχαριστω παρα πολυ εστω κ γι αυτα τα λιγα!οντως το κοκκινο ειναι σαν φυκακι!το κυανο ειναι παρα πολυ κακο?εχω διαβασει λιγα πραγματα και για την καταπολεμηση του αλλα πως θα σιγουρευτω οτι υπαρχει μεσα στο ενυδρειο μου?υπαρχουν χαρακτηριστικα??τελος πως θα μπορεσω να ανεβασω φωτος μεγαλυτερες απο 1 mb???γτ οντως αυτες ειναι λιγο περιεργες!

προς το παρρον δειτε δυο καλυτερες εδω!! http://img837.imageshack.us/img837/4893/20130122204456.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/521/20130122143024.jpg/

επισης αντικατεστησα τον κυκλοφορητη της eheim με αυτον http://www.fish-street.com/aquasyncro_hwm_wavemaker

Έγινε επεξεργασία - Tsipouras

Πηρες αυτον με τα 600 λιτρα η αυτον με τα 1000;η καταπολεμηση του κυανου θελει επιθεση με βακτηρια και αυξημενη κυκλοφορια.το σιφωναρισμα στην αλλαγη επισης το αποδυναμωνει!την κοκκινηη αλγη βγαλτη χωρις να την κομματιασεις...και τελος!

Λεγοντας την κοκκινη αλγη εννοουμε το φυτακι το κοκκινο;;αναπτυσονται κ αλλα τετοια σε ολα τα βραακια!με τον ορο συφοναρισμα τι εννοουμε;;τον μικρο κυκλοφορητη πηρα τον 2000 κ τον εχω βαλει να κοιταει τα βραχακια!τελος οσο αφορα το κυανοβακτηριο υπαρχει καποιο λινκ με φωτογραφιες τ για να μπορω να το αναγνωρισω;;;

Αυτο ειναι επικυνδινο για τα ψαρακια κ για τους αλλους βραχους;; Αν το καταπολεμησω ας πουμε με συσκωτηση 3 ημερων μετα μπορει να ξαναβγει η φευγει κ μονο τ;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...