xmode 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #301 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Ζητώ συγνώμη για την αργοπορεία αλλά το έριξα στην δουλειά και είμαι σε πολύ καλό δρόμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #302 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Η γέφυρα όπως βλέπεται είναι τελείως χειροποίητη και με πολύ μεράκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 21 Φεβρουαρίου 2014 #303 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου εισαι απιθανος .Πολυ πρωτη η δουλεια και το μερακι που δινεις σε αυτη σου την προσπαθεια :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Φεβρουαρίου 2014 #304 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Αλλη μια φορα! Σε ζηλευω και πολλα μπραβο! Αλλα εχω και μια εωτηση: Με την παντοφλα τι γινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 21 Φεβρουαρίου 2014 #305 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Καταπληκτική δουλειά συγχαρητήρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 22 Φεβρουαρίου 2014 Author #306 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πιστεύω μέχρι τώρα να έχει κανείς παράπονο από τις φωτογραφίες........? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 22 Φεβρουαρίου 2014 Author #307 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Καταπληκτική δουλειά συγχαρητήρια! Σε ευχαριστώ πολύ.... Αλλη μια φορα! Σε ζηλευω και πολλα μπραβο! Αλλα εχω και μια εωτηση: Με την παντοφλα τι γινεται; Όταν λες για τιην παντόφλα τι ακριβώς εννοείς? Φιλε μου εισαι απιθανος .Πολυ πρωτη η δουλεια και το μερακι που δινεις σε αυτη σου την προσπαθεια :bigemo_harabe_net-122: Πραγματικά μιλάμε για πολλές ώρες και μέρες σκέψης , έρευνας , σχεδιασμού , μελέτης και δουλειάς...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Φεβρουαρίου 2014 #308 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Μιλάμε απλά για τρομερή δουλειά ..... Το πασαλάκι με το φως κορυφαίο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Φεβρουαρίου 2014 #309 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Εννοω με τις αντιρρησεις των δικων σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 22 Φεβρουαρίου 2014 Author #310 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Μιλάμε απλά για τρομερή δουλειά ..... Το πασαλάκι με το φως κορυφαίο !!! Το πασαλακι που λες ήταν ότι πιο δύσκολο γιατι ήταν επι 4....μηλαμε για πολλές ώρες δουλειάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 22 Φεβρουαρίου 2014 Author #311 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Εννοω με τις αντιρρησεις των δικων σου; Θοδωρη νομιζω ότι πάντα υπάρχουν κάποιοι που δεν βλέπουν αυτο που βλέπεις εσυ οταν ξεκινάς κάτι τέτοιο...μόλις αρχήσεις κ σε βλέπουν πραγματικά αποφασισμένο... Τότε ηρεμούν κ το απολαμβάνουν κ οι ίδιοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Φεβρουαρίου 2014 #312 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Αχααα! Γιατι αυτο δεν πιανει στη γυναικα μου; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Φεβρουαρίου 2014 #313 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 τρομερή δουλεια με πολυ μεράκι πραγματικα χίλια μπράβο σου και καλη συνέχεια και μην σταματας να μας δίνεις φωτογραφιες απο την δουλεια σου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 22 Φεβρουαρίου 2014 #314 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο σου! Αν βρίσκω την λίμνη υπέροχη προτού ακόμα ολοκληρωθεί, σίγουρα θα μείνω άφωνη στο τέλος! Και πάλι μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 22 Φεβρουαρίου 2014 #315 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Άφωνος!!! Τί να πώ για την αγάπη και το μεράκι που βάζεις; ή για την ομορφιά που βλέπω να φτιάχνεται; Απλά υποκλίνομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 22 Φεβρουαρίου 2014 #316 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Πολλά μπράβο και από εμένα.... Φτιάχνεις ένα μικρό παράδεισο (πολύ ζηλεύω....)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 24 Φεβρουαρίου 2014 #317 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 πωπω φοβερη δουλεια φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 24 Φεβρουαρίου 2014 #318 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε απιθανη η λιμνη σου!!!Μπραβο στον ενθουσιασμο και το μερακι σου!Να εισαι καλα να την χαρεις και να πετας σε μας καμμια φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 24 Φεβρουαρίου 2014 #319 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Ομορφα πράγματα,ολο και πιο ομορφα!μπορει να ανύπομονω πιο πολύ και από σένα :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 24 Φεβρουαρίου 2014 Author #320 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 τρομερή δουλεια με πολυ μεράκι πραγματικα χίλια μπράβο σου και καλη συνέχεια και μην σταματας να μας δίνεις φωτογραφιες απο την δουλεια σου...... Μπράβο σου! Αν βρίσκω την λίμνη υπέροχη προτού ακόμα ολοκληρωθεί, σίγουρα θα μείνω άφωνη στο τέλος! Και πάλι μπράβο! Άφωνος!!! Τί να πώ για την αγάπη και το μεράκι που βάζεις; ή για την ομορφιά που βλέπω να φτιάχνεται; Απλά υποκλίνομαι. Πολλά μπράβο και από εμένα.... Φτιάχνεις ένα μικρό παράδεισο (πολύ ζηλεύω....)... πωπω φοβερη δουλεια φιλε μου! Φιλε απιθανη η λιμνη σου!!!Μπραβο στον ενθουσιασμο και το μερακι σου!Να εισαι καλα να την χαρεις και να πετας σε μας καμμια φωτο! Ομορφα πράγματα,ολο και πιο ομορφα!μπορει να ανύπομονω πιο πολύ και από σένα :-) Σας Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους....σύντομα ελπίζω να φτάσουμε και στο πολυπόθητο τέλος....Σύντομα ακολουθεί φωτογραφικό υλικό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 24 Φεβρουαρίου 2014 #321 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Είχες μια όμορφη λίμνη. Τώρα φτιάχνεις ένα αριστούργημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 25 Φεβρουαρίου 2014 Author #322 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια...σύντομα θα έχω κ νέους εκλεκτούς κατοίκους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 26 Φεβρουαρίου 2014 #323 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Ελπίζω να έχεις ΜΟΝΟ ΚΟΙ και να μην τα μπλέξεις με άλλα είδη ψαριών … Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 28 Φεβρουαρίου 2014 Author #324 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτήν τη φορά θα έχω μόνο κοι και μάλιστα Τρίτη με τετάρτη θα είμαι στο μοναδικό ''Εκτροφείο'' για κοι στην Ελλάδα για να διαλέξω μερικά ψάρια αλλά και για την εμπειρία φυσικά....ελπίζω να μπορέσω να βγάλω μπόλικες φώτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 28 Φεβρουαρίου 2014 #325 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 καταπληκτική δουλειά .μπράβο σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος