ΚΟΥΜΑΝ 10 Απριλίου 2013 #201 Share 10 Απριλίου 2013 επιδη ειμαι γνησιος diyας... κομματια απο υδραυλικα εξαρτηματα.. το μποτομ ντρειν με καπελο για αποχετευσεις.. κοιτα στο θεμα μου και θα καταλαβεις κατευθειαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 13 Απριλίου 2013 Author #202 Share 13 Απριλίου 2013 (edited) κουμαν το είχα δει άπλα ήθελα να μου το επιβεβαιώσεις....σου δουλεύει καλά? ρε παιδιά έχει κάνεις ιδέα τι ταμπλέτες μπορούμε να βάλουμε στα νούφαρα? σε διάφορα site βλέπω οτι λένε άπλα λίπασμα... δεν θα κάνει κακό στα ψάρια το λίπασμα? ή βλακείες λέω? Έγινε επεξεργασία 13 Απριλίου 2013 - xmode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 14 Απριλίου 2013 #203 Share 14 Απριλίου 2013 Τα φυτώρια που έχουν νούφαρα συνήθως έχουν και λίπασμα σε ταμπλέτες. Εμένα δεν μου επηρέασαν τα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 16 Απριλίου 2013 Author #204 Share 16 Απριλίου 2013 έφαγα το Internet για να βρω ταμπλέτες για τα νούφαρα αλλά τίποτα....ξέρει κανείς τίποτα για το που μπορώ να παραγγείλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 17 Απριλίου 2013 Author #205 Share 17 Απριλίου 2013 Το θέαμα που αντίκρισα σήμερα με στεναχώρησε πολύ.... την Δευτέρα φύτεψα διάφορα υδρόβια φυτά στη λίμνη μου όπως Iris , ponteria cordata , και καμιά 10αρια νούφαρα σε γλαστράκια με χαλικάκι από πάνω και όλα τα συναφή.... σήμερα βρήκα στην κυριολεξία ένα βούρκο με βολβούς φυτών να επιπλέουν με αδειασμένα τελείως γλαστράκια και γενικά καταστροφή.... Γιατί τόσο πολύ ρε παιδιά? ξέρω οτι τέτοιου είδους ψάρια τα ανακατεύουν όλα αλλά σε τέτοιο βαθμό? φάγανε και τα φύλλα από τα νούφαρα...πως μπορώ να προστατευτώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 17 Απριλίου 2013 #206 Share 17 Απριλίου 2013 σίγουρα το έκαναν τα ψάρια; μήπως έχει τίποτα πιτσιρίκια τριγύρω; Εγώ το ίδο έπαθα προχθές. Πάω στην "λίμνη" και βλέπω την γλάστρα κάτω πεσμένη (είναι σε "βάση") το νερό μαύρο από το χώμα και το ένα από τα 3 φύλλα του νούφαρου κομμένο στην μέση...και να φανταστείς δεν το έκαναν τα δικά μου αλλά η ανηψιά. Ήθελε να κόψει το νούφαρο (το κατάφερε) και έριξε την γλάστρα μέσα...είχα κάτι νεύρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 17 Απριλίου 2013 Author #207 Share 17 Απριλίου 2013 Το έκαναν σίγουρα τα ψαρια γιατι η γλάστρες ήταν σε αρκετό βάθος μέσα σε βάσεις που έχω φτιάξει απο την αρχή...τώρα τι κάνω όμως;τα ξανά βάζω η όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spond 17 Απριλίου 2013 #208 Share 17 Απριλίου 2013 δεν μου έχει τύχει ποτέ και μου φάνηκε περίεργο. Ούτε νούφαρα μου έχουν πειράξει ούτε κάτι άλλο.Μόνο τον πάπυρο σκαλίζουν και έχω κοι πάνω απο 30 εκατοστά .Είσαι βέβαιος ότι δεν έκανες κάτι καλά κατά την φύτευση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 18 Απριλίου 2013 Author #209 Share 18 Απριλίου 2013 δεν μου έχει τύχει ποτέ και μου φάνηκε περίεργο. Ούτε νούφαρα μου έχουν πειράξει ούτε κάτι άλλο.Μόνο τον πάπυρο σκαλίζουν και έχω κοι πάνω απο 30 εκατοστά .Είσαι βέβαιος ότι δεν έκανες κάτι καλά κατά την φύτευση? Πόσο λάθος μπορείς να κάνεις σε κάτι τέτοιο? τα φύτεψα και από πάνω έβαλα χαλικάκι περίπου στα 2 εκατοστά ...την πρώτη μέρα όλα καλά...την δεύτερη μέρα τα βρήκα σκασμένα και το χώμα όλο έξω όπως και οι βολβοί....να πω βέβαια οτι από τα 4 γλαστράκια τα 2 ήταν σε πιο μεγάλο βάθος και αυτά άδειασαν...τα άλλα 2 ήταν πιο κοντά στην επιφάνεια και δεν τα πείραξαν...νομίζω ότι το χαλίκι ήταν αρκετά ψιλό στο μέγεθος της τροφής τους ας πούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 18 Απριλίου 2013 #210 Share 18 Απριλίου 2013 Aπιστευτο φιλε!!!Εικονες βγαλμενες λες και απο παραμυθι!!!Οτι και να πω λιγο θα ειναι.Μπραβο στο μερακι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 18 Απριλίου 2013 Author #211 Share 18 Απριλίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε clooyn για τα καλά σου λόγια...υπάρχει και συνέχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάνος 18 Απριλίου 2013 #212 Share 18 Απριλίου 2013 Φιλε xmode! Από ότι θυμάμαι, στην αρχή είχες γράψει ότι έχεις ανάμεικτα koi με χρυσόψαρα μέσα στην λίμνη. Για τα koi δεν γνωρίζω, αλλα τα χρυσόψαρα ΣΙΓΟΥΡΑ δοκιμάζουν ότι πράσινο βρεθεί στον δρόμο τους... Μάλλον κάπου εκεί πρέπει να έγινε η ζημία Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 18 Απριλίου 2013 Author #213 Share 18 Απριλίου 2013 Ναι έτσι είναι ..... άλλα και άλλοι έχουν χρυσόψαρα αλλά δεν αδειάζουν το καλάθι με τέτοια ευκολία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
egmajo 21 Απριλίου 2013 #214 Share 21 Απριλίου 2013 Αντρέα τώρα είδα το θέμα σου.. Βλέπω Δύναμη το Κοι Σε βλέπω τον μεγαλύτερο εκτροφέα στην Ευρώπη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 22 Απριλίου 2013 Author #215 Share 22 Απριλίου 2013 Αν και άργησες λίγο να το δεις ... κάλιο αργά παρά ποτέ λένε.... Το κόι χαίρει άκρας υγείας φίλε σε ευχαριστώ πολύ...και όλα τα ψαράκια δλδ είναι μια χαρά.... Υ.Γ. Αντώνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
egmajo 22 Απριλίου 2013 #216 Share 22 Απριλίου 2013 Το χτυσόψαρο που ήταν άρρωστο τί απέγινε τελικά; Το μαύρο το μεγάλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 23 Απριλίου 2013 Author #217 Share 23 Απριλίου 2013 Ολα ειναι καλά...καμία απώλεια δεν είχαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 29 Απριλίου 2013 Author #218 Share 29 Απριλίου 2013 Την Παρασκευή έκανα μια επίσκεψη στο μοναδικό νομίζω φυτώριο στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα υδρόβια φυτά....να λοιπόν τι είδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 29 Απριλίου 2013 #219 Share 29 Απριλίου 2013 φοβερό! που είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 30 Απριλίου 2013 Author #220 Share 30 Απριλίου 2013 Είναι στο Μαραθώνα...δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι το ήξεραν ότι υπήρχε και δεν το είχαν αναφέρει πουθενά... μιλάμε για πάνω από 1000+ ήδη...στις φωτογραφίες δεν φαίνεται τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 3 Μαίου 2013 #221 Share 3 Μαίου 2013 φοβερό είναι και κοντά μου και ούτε καν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο φυτώριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 5 Μαίου 2013 Author #222 Share 5 Μαίου 2013 Πήγες; Το είδες; Δεν ειναι απίστευτη η ποικιλία;εγω περιμένω την ώρα που θα ξανά πάω... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε Ολους.....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Μαίου 2013 #223 Share 5 Μαίου 2013 Είναι στο Μαραθώνα...δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι το ήξεραν ότι υπήρχε και δεν το είχαν αναφέρει πουθενά... μιλάμε για πάνω από 1000+ ήδη...στις φωτογραφίες δεν φαίνεται τίποτα.... καλο πασχα! φενεται πολυ καλο! μπορει να στειλει στην επαρχια? εχει καποιο ηλεκτρονικο σαιτ που μπορουμε να παραγγηλουμε? με μπριζοσες τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmode 5 Μαίου 2013 Author #224 Share 5 Μαίου 2013 Δυστυχώς δεν έχει κάποιο site αλλα νομίζω πως με ένα τηλ μπορεί να σου στείλει...η σου περνώ εγω την επόμενη φορά που θα πάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Μαίου 2013 #225 Share 5 Μαίου 2013 ok θα μιλησουμε αν ειναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος