mmamatsis 23 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Εχω αρχισει να σκευτομαι σοβαρα την κατασκευη sump για το ενυδρειο μου (450 λιτρα ειναι το ενυδρειο) αλλα δεν θελω να τρυπησω το τζαμι του ενυδρειου μπορει να γινει κατι ??? δεν εχω ιδεα ειμαι ασχετος!!!! επισης ποσα λιτρα θα ηταν ιδανικα για sump ξερω οτι θα μου πειτε οσο πιο μεγαλο τοσο καλυτερα αλλα δεν υπαρχει παρα πολυ χωρος επειδη θα μπει διπλα στο ενυδρειο και οχι απο κατω ( το επιπλο του ριο 400 εχει τα ραφακια απο κατω και δεν βολευει ). Αν φτιαξω τελικα το sump και κρατησω και το eheim 2075 θα ειναι οκ απο φιλτρανση ??? Πιστευω να μην σας κουρασα!!!! Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 23 Ιανουαρίου 2013 (edited) αν ειναι να φτιαξεις σαμπ και να λειτουργει το φιλτρο μαζι, τοτε μην κανεις σαμπ φιλαρακι! απο 50 με χρι 80 λιτρα σαμπ πιστευω θα εισαι καλυμμενος! τι διαθέσιμος χωρος υπαρχει? μην σκας για την τρυπα, υπαρχουν οι αγοραστες υπερχειλησης και οι diy! Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2013 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 23 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 23 Ιανουαρίου 2013 εγω ειπα για το φιλτρο για καλυτερα ( οπως ειπα δεν εχω ιδεα ) αν δεν χρειαζεται ακομα καλυτερα Βασικα δεν εχω μετρηση τον χωρο επειδη σημερα το πρωι μου ηρθε να το κανω, το απογευμα θα παω να μετρησω δηλαδη γινετε δουλεια χωρις τρυπες ??? εχεις ιδεα στο πολυ χοντρικα ενα 80 λιτρα ποσο θα μου παει ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2013 μετρα τον χωρο για να δουμε και πως θα γινουν οι διαστασεις του! γινεται δουλεια χωρις τρυπες! οσο για το 80αρι, στην περιοχη μου τα τζαμια για ενα ενυδρειο 50χ40χ40 δεν θα στοιχίσουν πανω απο 40 ευρω! υπολογισε και μια σιλικόνη ενυδρειακη γυρω στα 5 ευρω! θα το φτιαξεις μονος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 23 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 23 Ιανουαρίου 2013 (edited) μονος μου ???? δεν εχω ιδεα χρυσαφι πιανω σκ...... γινετε!!!!!! 50χ40χ40 ανετα το χωραει Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2013 - overlimit Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 23 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!! θεος!!!!! αν μπορεις για μεγαλυτερο σε μηκος ή πλατος καν'το! εσεις οι δισκαδες θελετε πολυ βιολογια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 23 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 23 Ιανουαρίου 2013 συγουρα μπορει να γινει 50Χ50Χ40 μεχρι εκει αλλα θα μετρησω το βραδυ θα πεσει μελετη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 23 Ιανουαρίου 2013 μια χαρα! περιμενω διαστασεις για να δουμε πως θα γινουν τα χωρισματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 23 Ιανουαρίου 2013 Author #9 Share 23 Ιανουαρίου 2013 οκ το βραδυ θα μετρησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 23 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Είχα κάνει για ένα φίλο και αν θυμάμαι καλά στο μεσαίο χώρισμα χωρούσε 45χ45 και στο υψος γύρω στους 50 οριακά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 23 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Αν κανεις sump δεν χρειαζεσαι και εξωτερικο φιλτρο Θα βαλεις ολη τη βιολογια σου μεσα στο sump Υπερχειλιση την tunze 1074 να βαλεις, πολυ καλη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 23 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 23 Ιανουαρίου 2013 κανε sump να σωθεις....εχω το ιδιο ενυδρειο και εβαλα και ειναι εντελως αλλη φαση...με υπερχειληση tunze..ουτε τρυπες ουτε τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος