parisMJT 22 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερίζω την ψαροπαρέα! Έχω ένα μισόλιτρο μπουκάλι Prime και δεν ξέρω αν λήγει γιατί πουθενά στο μπουκάλι δεν γράφει... Η ¨κλινική¨ του εικόνα είναι καλή, από χρώμα πάει καλά από μυρωδιά δε...... η κασική χαρακτηριστική, αυτή του ψόφιου ασβού. Είναι δυνατόν να μην το γράφει.....?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν νομίζω να λήγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Πόσο καιρό το έχεις? Το Prime δεν λήγει. Αν το φυλάσεις σε καλό μέρος χωρίς υγρασία δεν έχει θέμα. Τώρα επειδή δεν λήγει, δεν σημαίνει ότι θα το κρατήσεις 3,4 χρόνια. Καλό είναι κάθε χρόνο να παίρνεις καινούριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 22 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Η αποθήκευση ήταν σωστή, ούτε ηλιακό φώς ούτε υγρασία αλλά σίγουρα το έχω ένα χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ έχω Prime εδώ και 2 χρόνια χωρίς να ξέρω ημερομηνία και δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα.Απο μυρωδιά όμως..όπως τα είπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 22 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Αμα βρωμάει σαν σάπια κάλτσα, είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Αμα βρωμάει σαν σάπια κάλτσα, είναι μια χαρά. Βρήκα κι άλλο μέλος για την Ataka-Team ποιος να είναι άραγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 24 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 24 Ιανουαρίου 2013 γενικα τα προιοντα της seachem νομιζω δεν αναφερουν ημερομηνια ληξεως. (εκτος αν δε το βλεπω ή ειναι "κωδικοποιημενο") Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 24 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 24 Ιανουαρίου 2013 δεν αναγραφουν οπως και πολλα αλλα πχ aquatan sera!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος