Jump to content

350 Lt Κοινωνικό

Force

Recommended Posts

Καλυτερο για τα φυτα ειναι η sera plant color οχι κοκκινη led.( κατα την γνωμη μου βαλε μια planet που σου ειπα πρην και να την αντικαταστισης με την natural)

Ποιες ωρες τα εχεις αναμενα?

Έγινε επεξεργασία - giorgosmarios

Το φως είναι αναμμένο από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 μετά τις 19:00 , τι μπορώ να κάνω για να έχω απαλό φώς στο ενυδρείο τα led μπορώ να τα ρυθμίσω σε ένταση όμως.

Έγινε επεξεργασία - Force

Μετατοπησε τις ωρες σου για να μπορεις να το απολαυσης τις ωρες που θελεις.

Είναι σχεδόν 2 μήνες που έχουν τα φυτά και τα ψάρια αυτό το πρόγραμμα στην ώρα φωτισμού από τα προηγούμενα ενυδρεία, τώρα και σε αυτό, φοβάμαι να τους χαλάσω το πρόγραμμα γιατί τα φυτά πάνε πολύ καλά,

Τώρα το θέμα είναι ότι την ημέρα το θέλει η οικογένεια να το χαζεύει το βράδυ το θέλω εγώ, ένας από τους 2 από ότι καταλαβαίνω δεν θα προλαβαίνει να το βλέπει αναμμένο :lol2: .

• 1 month later...

Μιας και έχω κάνει πολλές αλλαγές και προσθήκες από φυτά, σας παρουσιάζω πως είμαστε σήμερα χθεσινές φωτογραφίες

έχει μπει και μια ρίζα ξύλο αριστερά

2013-03-13172551_zps4f75721f.jpg

2013-03-13172515_zpsc1bd2760.jpg

Πολυ καλο αποτελεσμα φιλε μου!

Θαθελα να σου πω μια - δυο συμβουλες:

Εαν μπορεις αλλαξε απο πισω το φωντο σε μαυρο, θα δειχνει ποιο ωραιο.

Εαν θελεις, μπορεις και σου αρεσει, πισω βαλε κανενα ευκολο φυτο που ψηλωνει να σου γινει ποιο ωραιο.

CO2 χρησιμοποιεις?

Το σκέφτομαι το φόντο σε μαύρο θα το αλλάξω με την πρώτη ευκαιρία, co2 δεν έχω βάλει ακόμα και ψάχνομαι αυτό τον καιρό, να δω τι θα βάλω

Μπήκε το μαύρο φόντο,

2013-03-15185238_zps28679393.jpg

Πολύ όμορφο ενυδρείο! Μπράβο!

Πως σου φενεται τωρα? Βλεπεις πως φωτισαν περισοτερο τα φυτα σου?

Παιδιά δεν έχει καμία σχέση με πριν η φωτογραφία το αδικεί, έδειξαν τα χρώματα στα φυτά, στα ψάρια, μιλάμε για άλλο ενυδρείο, θα προσσπαθήσω να βρω μια καλή φωτογραφική μηχανή και θα σας σηκώσω μια καλή φωτογραφία

Είδες πόσο έπιασε τόσο μια τόσο "απλή" και μικρή αλλαγή? :bigemo_harabe_net-117:

Έγινε επεξεργασία - nospanos

Ναι είχατε δίκιο, :bigemo_harabe_net-64:

Μια άλλη βοήθεια τώρα, έχω βάλει εύκολα φυτά, χρησιμοποιώ για λίπανση Flurish excel και JBL Ferropol, η λίπανση που κάνω είναι ημερησίος από 1ml -1,5ml εκτός από την ημέρα συντήρησης.

Επειδή όμως έχω πολλά ψάρια, όλα όμως είναι άκρας υγείας, λέω να βάλω κάποιο kit CO2 πολύ ελαφρύ όμως, σκέφτομαι ή για Nutrafin CO2 kit ή το FLuval CO2 kit 88

Τι λέτε για αυτά τα 2 και τι κάνω με την λίπανση συνεχίζω ή αλλάζω την διαδικασία και πως ?

Πιστεύω να μην σας κούρασα, αλλά έχω απορίες .

Σας ευχαριστώ.

Έγινε επεξεργασία - Force

Δυστοιχος φιλε μου ειναι πολλα τα λιτρα για να παρεις αυτα τα συστηματακια co2..τζαμπα τα λεφτα που θα δωσεις,παρε ενα ολοκληρομενο συστημα με μπουκαλα να τελειωνεις.

Δυστοιχος φιλε μου ειναι πολλα τα λιτρα για να παρεις αυτα τα συστηματακια co2..τζαμπα τα λεφτα που θα δωσεις,παρε ενα ολοκληρομενο συστημα με μπουκαλα να τελειωνεις.

Αυτο ακριβως!

Για τα λιτρα σου δεν θα δουλεψει!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα το ψάξω και θα σας ενημερώσω τι βρήκα.

Λοιπόν, επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το Co2, και για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι μην αλλάξουν οι παράμετροι του νερού, δηλ το ph μιας και διάβασα ότι επηρεάζει το ph το Co2, αποφάσισα να ξεκινήσω με το Fluval Co2 kit 88 με μια φυσαλίδα κάθε 4-5 δεύτερα όπως το ρύθμισα και να χρησιμοποιώ και τα λιπάσματά μου παράλληλα.

Θα παρακολουθώ την συμπεριφορά των ψαριών και των φυτών και αργότερα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο, σιγά σιγά τα βήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...