Rythor 22 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2013 (edited) Οταν πατω στο εικονιδιο για τα μηνυματα απλα ανοιγει η μπαρα κενη..Παιδια το προσπαθησα και με chrome αλλα και τον explorer και παλι τιποτα..δεν ξερω μηπως αν χρειαζεται να κανω αναβαθμηση σε κατι( που νομιζω ειμαι οκ απο αναβαθμησεις) Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 22 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2013 κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να είναι δυσλειτουργία λόγο της αναβάθμισης. παλαιότερα μου είχε συμβεί και σε μένα και σε άλλα μέλη. Προσπάθησε απλά να διαγράψεις κάποια μηνύματα από το inbox σου μήπως και ξεμπλοκάρει. για να δεις τα ΠΜ σου σε αυτή την φάση, δίπλα στο κουμπί της αποσύνδεσης που λέει το nick name σου, πάτα το nick name σου και στον πίνακα που σου βγάζει κάτω αριστερά πάτα το "Προσωπικά μηνύματα" για να μπορέσεις τουλάχιστον να τα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Έχω και εγώ το ίδιο προβλημα και αναμένω να διορθωθεί ... Για την ώρα με δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο των μυνηματων επιλέγω άνοιγμα δεσμού σε νέα καρτέλα ή παράθυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 23 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα σας, έχω και εγώ ένα μικρό θεματάκι με τα πμ μου! Καταρχήν, με το που διαγράφω κάποια μηνύματα,στην επόμενη αναννέωση που κάνω ξαναεμφανίζονται! Δευτερόν, αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες δεν έχω ειδοποίηση οτι έχω μήνυμα(το κόκκινο σηματάκι πάνω στο φάκελο με τον αριθμό των μηνυμάτων) αλλά μόνο όταν επιλέξω να ανοίξω όλα τα προσωπικά μηνύματα. Σας ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Ανέκαθεν έμπαινα με τον Chrome και μετά την αναβάθμιση εμφάνιζε διάφορα προβληματάκια... δοκίμασα με firefox και δεν έχω πρόβλημα, ενώ με τον chrome συνεχίζω να έχω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 27 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Παιδια βρηκα τροπο να λυθει προσωρινα το προβλημα! Λοιπον.. 1. δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο απο τα μηνυματα 2. ανοιγμα σε νεα καρτελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 27 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Αυτό σου έγραψε και ο Θοδωρής παραπάνω Έχω και εγώ το ίδιο προβλημα και αναμένω να διορθωθεί ... Για την ώρα με δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο των μυνηματων επιλέγω άνοιγμα δεσμού σε νέα καρτέλα ή παράθυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 27 Ιανουαρίου 2013 Author #8 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Αυτό σου έγραψε και ο Θοδωρής παραπάνω κεκτημενη ταχυτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος