AngelinaA 22 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2013 ξυπνησα σημερα το πρωι και τι να δω ένα απο τα χρυσοψαρα μου συγκεκριμένα το φαντειλ του πεταχτηκε το ματι προς τα εξω μηπως τραυματιστηκε απο το βράχο? τον εβγαλα γιατι ειχε τραυματισει και το μπλακ μουρ πιο παλια λετε να εχει dropsy ?παντως ουτε πεταχτα λεπια εχει ουτε φουσκομενο ειναι..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 22 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Αγαπητή Angelina πραγματικά έχω απελπιστεί να διαβάζω θέματα δικα σου με άρρωστα ψάρια! Κάθε 10 μέρες ανοίγεις και ένα καινούργιο! Σου το έχω ξαναπεί ότι πρέπει να φροντίσεις για τις συνθήκες που τους παρέχεις! Πρόσεχε το νερό σου, τα φίλτρα σου, κάνε μετρήσεις και σωστές αλλαγές νερού μπας και σταματήσουν τα προβλήματα!Είναι κρίμα για τα καημένα τα ψαράκια….ελπίζω να με καταλαβαίνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 23 Ιανουαρίου 2013 και εγω η ιδια εχω απελπιστει ισως φτεει που λοιπω συνεχεια απο το σπιτι και τα αφηνω στην φροντιδα αλλων μαλλον θα εγκαταλειψω το χομπι δεν γινετε αλλο εχω ξοδεψει του κοσμου τα λεφτα αν και τα αγαπαω πολυ η τα ψαρια θα μπουν στην λιμνη που φτιαχνουμε στον κηπο αν και δεν νομιζω γιατι πεδευομαστε πολυ με την κατασκευη φιλτρου η θα τα δωσω σε καποιον χομπιστα παντως εχω βαρεθει οι μετρισεις που εκανα ειναι φυσιολογικες απλα δεν ξερω τι συμβαινει.... το μονο που θα κρατησω ειναι ο μονομαχος μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 23 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2013 και εγω η ιδια εχω απελπιστει ........ Μήπως θα έπρεπε να πάς σε μια συνάντηση με τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη και να μιλήσεις μαζί τους ; Σίγουρα θα σε βοηθήσουν και θα σε καθοδηγήσουν . Πρίν δείς την εγκατάληψη , κάνε μια προσπάθεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 23 Ιανουαρίου 2013 συναντησεις ? δεν εχω ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 23 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Συναντήσεις και πολύ διάβασμα! Καλή συνέχεια από μένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 23 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 23 Ιανουαρίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=178 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 31 Ιανουαρίου 2013 Author #8 Share 31 Ιανουαρίου 2013 παιδια τα χρυσοψαρα δεν θα τα κρατησω τελικα θα μπουν σε μια ωραιοτατη λιμνη την ανοιξη στον κηπο του θειου μου πιστευω θα ειναι πιο χαρουμενα εκει αλλα υποσχομαι να τα επισκεπτομαι τα γκαπυ τα εδωσα μου εμεινε ο μονομαχος που θα κρατησω οταν εχω πιο πολυ χρονο και δεν λοιπω διαρκως θα ξαναστησω ενυδρειο δεν προκειτε να παρατησω το χομπι ! δεν ειμαι χομπιστας αμα μου τα προσεχουν οι αλλοι που δεν εχουν ιδεα απο ψαρια για αυτο πιστευω αρρωστενουν ειναι κριμα να ταλαιπορουντε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος