Jump to content

Πως Να Το Φτιαξω???

thanashs

Recommended Posts

παιδες σκευτομαι να φτιαξω ενυδρειο μονος μου αλλα θελω βοηθεια

τι χρειζεται για να δουλεψει ενα σαμπ τι ειναι υπερχηλιση τι αντλιες χρειαζομαι τι μεγεθος γυαλιων για 1.70 μηκος 0.70 πλατος 0.70 υψος

τι αλλο πρεπει να ξερω

Για τέτοιο ενυδρείο θα χρειαστείς 15ρι τζάμι με πάνω κάτω κόντρες.

Τα υπόλοιπα είναι καθαρά δικό σου θέμα. Το τι υπερχείλιση και αντλίες και μέγεθος σαμπ θα βάλεις έχουν να κάνουν με τις ανάγκες που θέλεις να καλύψεις και με τον χώρο που έχεις απο κάτω απο το ενυδρείο.

Τι ψάρια θες να βάλεις?

άρα δεν θέλεις απλά να φτιάξεις απλά ένα ενυδρείο.... αλλά τον κόσμο ολόκληρο !!! χα χα χα

Υπάρχουν τα άτομα από τις DIYTeam (και όχι μόνο), που θα σου δώσουν ότι πληροφορίες χρειάζεσαι... που δεν είναι και λίγες

Έχεις ιδέα απο κατασκευές?

Ξέρεις πως να το φτιάξεις?

Έχεις κάποιο βοηθό ή κάποιο που να γνωρίζει και να σε βοηθήσει?
Σε τετοια λίτρα δεν συγχωρούνται λάθη στις κολλήσεις.

Μιλάμε για 700 - 750 καθαρά λίτρα. Σε αυτά τα λίτρα πάντως μπορείς να πάρεις κάτι καινούριο σε ενυδρείο και βάση με εγγύηση απο Pet city.

απο θεμα οικονομικων ομως δεν συμφερει το diy???? ειναι ενας φιλος μου που θα με βοηθησει αλλα ουτε αυτος εχει ξαναφτιαξει

Για τόσα λίτρα και τέτοιο βάρος δεν θα σου πρότεινα να το επιχειρήσεις χωρίς να έχεις κάποιον που να ξέρει πραγματικά.

Eντάξει. Με ένα τόνο βάρος δεν νομίζω να υποχωρήσει πάτωμα ακόμα και σε παλιά πολυκατοικία. Για 1,5 τόνο θα το συζήταγα.

Τα τζάμια ποιος θα στα κολλήσει?

Παντως δεν θα ηθελα ο απο πανω μου να εχει ενα τονο ενυδρειο πανω απο την κρεβατοκαμαρα μου

ασε που αμα πανε και 2-3 αντρες κοντα να το χαζεψουν φτασαμε στο 1300 :bigemo_harabe_net-66:

μαλλον ο τζαμας θα του το κανει!βεβαια δεν ξερω αν πας σε τζαμα οτι θα ερθει ποιο φτηνο εγω που ρωτησα να μου φτιαξει τζαμας το ριο240 μου ζητησε 300€ και χωρις καπακι

Eγώ πριν κανα 6μηνο που είχα ρωτησει για ενυδρείο 350 λίτρων σε τζαμά και να μου το κολλήσει μου ζήτησε 120 ευρώ.

τι να σε πω με 10αρια τζαμια μου ειπε 300€ και του απαντησα ευχαριστω παω να παρω το ριο :bigemo_harabe_net-66:

αυτη ειναι η εμπειρια μου για αυτο ρωτησα τον φιλο αν θα του ερθει ποιο οικονομικα το DIY

Τα πράγματα είναι απλά.... τέτοιου όγκου ενυδρεία που κανείς σας δεν έχει ξανακολλήσει όπως λες, τα αφήνεις να τα κάνει κάποιος που γνωρίζει.

Δυο είναι τα τινά, να σου ανοίξει μια δεδομένη στιγμή... και μετά άντε πάλι διπλά έξοδα.

Το ποσοστό επιτυχίας για αρχάριους είναι πολύ μικρό.

ο τζαμας θα μου τα κολλησει

Aφού θα στα κολλήσει αυτός, πές του να σου βάλει πάνω κάτω κόντρες, και καλό είναι να είσαι εκεί όταν θα στο κολλάει. Επίσης να του πεις να βάλετε ενυδρειακή σιλικόνη.

ναι εκει θα ειμαι και θα την παρω εγω τη συλικονη....μετα πρεπει να ανοιξω τιποτα τρυπες για το σαμπ η για υπερχηλιση

ποσες κοντρες θα χρειαστει ενα τοσο μακρυ ενυδρειο?

Θα χρειαστεί 4 πάνω και 4 κάτω. Αν βάλει και παραπάνω για να δένουν το ενυδρείο ακόμα καλύτερα.

ναι εκει θα ειμαι και θα την παρω εγω τη συλικονη....μετα πρεπει να ανοιξω τιποτα τρυπες για το σαμπ η για υπερχηλιση

ναι, αν κανεις σαμπ. Το σαμπ θα στο κανει αυτός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...