ΜΑΝ 21 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Μπορούν να ζευγαρώσουν δύο κιχλίδες ίδιου είδους αλλά διαφορετικού μεγέθους; Δηλαδή ένα θηλυκό Labidochromis caeruleus 10 εκατοστών με ένα αρσενικό Labidochromis caeruleus 6 εκατοστών; Η ένα αρσενικό Metriaclima callainos 8 εκατοστών με ένα θηλυκό Metriaclima callainos 5 εκατοστών; Και επι ευκαιρία, τα Metriaclima callainos θέλουν χαρέμι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 21 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Ναι αν είναι σε ηλικία ζευγαρώματος, δηλαδή αν είναι ενήλικα.. Rythor on the move via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Ναι αν είναι σε ηλικία ζευγαρώματος, δηλαδή αν είναι ενήλικα.. Rythor on the move via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 21 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 21 Ιανουαρίου 2013 και ενηλικα ποτε θεωρουντε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Θα στο δειξουν με τη συμπεριφορα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 21 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 21 Ιανουαρίου 2013 εκτος συμπεριφορας δεν εχουμε καποιο αλλο δεικτη οπως ηλικια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 21 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 21 Ιανουαρίου 2013 εγω παντος οσες φορες το δοκιμασα με διαφορα μεγεθους ειδα ΜΕΓΑΛΗ επιθετικοτητα απο το αρσενικο, βεβαια το αρσενικο στην περιπτωση μου ηταν μεγαλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 21 Ιανουαρίου 2013 το αρσενικο ετσι και αλλιως πρεπει να ειναι επιθετικο! αυτος ειναι και ο λογος που μπαινουν παραπανω απο ενα θηλυκα! οσο για το ποτε ειναι ετοιμα για ζευγαρωμα, κανεις δεν μπορει να πει με 100% σιγουρια, γιατι παιζει ρολο το ειδος, ο χαρακτήρας του καθε ψαριου, οι συνθηκες, οι συγκατικοι.. οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολο να δωθει μια στανταρ απαντηση φιλε μου! ενας γενικος κανονας ειναι οι 6 μηνες αλλα σου ξαναλεω, οτι στανταρ απαντηση δεν μπορει να δωσει κανεις! ενα απο τα προσοντα που πρεπει να εχει ο αφρικανος χομπιστας ειναι η υπομονη, οποτε δωσε εσυ τις σωστες συνθηκες και αργα ή γρηγορα θα δεις αποτελεσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 21 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Δικο μου θυληκο σαουλοσι γυρο στην ηλικια των 9 μηνων μπουκωθηκε (αν κ χωρις επιτυχια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 21 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 21 Ιανουαρίου 2013 οκ απλα ηθελα να μαθω ποτε θεωρειται καποιο ενηλικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Περίπου απο τα 6 εκ και μετά είναι πολύ πιθανό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝ 21 Ιανουαρίου 2013 Author #12 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Άρα δεν πειράζει που τα θηλυκά μου είναι μεγαλύτερο μέγεθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 21 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Περίπου απο τα 6 εκ και μετά είναι πολύ πιθανο περιπου ενος ετους αν ολα πανε καλα !χοντρικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Άρα δεν πειράζει που τα θηλυκά μου είναι μεγαλύτερο μέγεθος; Όχι. περιπου ενος ετους αν ολα πανε καλα !χοντρικα Πολύ λιγότερο. Είχα θηλυκό 5 πόντων που ήταν 5,6 μηνών και είχε ζευγαρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 21 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Δικο μου θυληκο σαουλοσι γυρο στην ηλικια των 9 μηνων μπουκωθηκε (αν κ χωρις επιτυχια). Έτσι είναι στην αρχή μέχρι να πάρουν εμπειρία τα θυληκα κάθε μπούκωμα και καλύτερά! Rythor on the move via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 22 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 22 Ιανουαρίου 2013 ολα ειναι πιθανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 22 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Αν ειναι στο ενυδρειο μονο 1 αρσενικο,τοτε ζευγαρωνη και με πιο μικρα και με πιο μεγαλα απο αυτο(σε μεγεθος)και ας μην εχει αναπτυχθει πληρως!!!!!!!!!Για saulosi συγκεκριμενα που εχω,ο αρσενικος χωρις να παρει τα χρωματα του(ακομα ητανε κιτρινος),ζευγαρωνε αβερτα και με πιο μικρα θυλικα και πιο μεγαλα απο αυτον!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Ιανουαρίου 2013 #18 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Μπορούν να ζευγαρώσουν δύο κιχλίδες ίδιου είδους αλλά διαφορετικού μεγέθους; Δηλαδή ένα θηλυκό Labidochromis caeruleus 10 εκατοστών με ένα αρσενικό Labidochromis caeruleus 6 εκατοστών; Η ένα αρσενικό Metriaclima callainos 8 εκατοστών με ένα θηλυκό Metriaclima callainos 5 εκατοστών; Και επι ευκαιρία, τα Metriaclima callainos θέλουν χαρέμι; και μια ερωτηση που περασε αλλα δεν άγγιξε... ναι φιλε μου! ολα τα mbuna μπαινουν σε χαρεμι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 22 Ιανουαρίου 2013 #19 Share 22 Ιανουαρίου 2013 και μια ερωτηση που περασε αλλα δεν άγγιξε... ναι φιλε μου! ολα τα mbuna μπαινουν σε χαρεμι! και εγω θελω να μπαινω μονο σε χαρεμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Ιανουαρίου 2013 #20 Share 22 Ιανουαρίου 2013 γινεται αλλα μεχρι να σε παρουν χαμπαρι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 22 Ιανουαρίου 2013 #21 Share 22 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχχαχαχαχααχ Θελω να γινω μπουνααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Ιανουαρίου 2013 #22 Share 22 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχχαχαχαχααχ Θελω να γινω μπουνααααα :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Ιανουαρίου 2013 #23 Share 22 Ιανουαρίου 2013 και εγω θελω να μπαινω μονο σε χαρεμι χαχαχαχχαχαχαχααχ Θελω να γινω μπουνααααα Τι άλλο θα ακούσουμε απόψε!!! :bigemo_harabe_net-74: :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος