aka68 21 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Κι όμως τα αγκαθωτά αυτά φυτά έχουν λουλούδια, πολλά από τα οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα όμορφα. http://perierga.gr/2011/04/%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%B9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 21 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχουν επίσης πολλά είδη κάκτου που ανθίζουν μια φόρα σε διάστημα ενός χρόνου για λίγες βρες μόνο! Rythor on the move via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 21 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2013 τι λες τώρα, πολύ όμορφα έπαθα πλάκα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Ναι και εγώ δεν το ήξερα! Τώρα που έχω κάποιους κάκτους,το είδα! Ειδικά έναν που έχω βγάζει ένα λουλούδι μια φορά τον χρόνο! Κρατάει και μια μέρα μόνο!Το βράδυ αρχίζει και μαραίνετε. Υπάρχουν πάντως και κάκτοι που δεν ανθίζουν καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 21 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Ναι και εγώ δεν το ήξερα! Τώρα που έχω κάποιους κάκτους,το είδα! Ειδικά έναν που έχω βγάζει ένα λουλούδι μια φορά τον χρόνο! Κρατάει και μια μέρα μόνο!Το βράδυ αρχίζει και μαραίνετε. Υπάρχουν πάντως και κάκτοι που δεν ανθίζουν καθόλου! σου έβγαλε εσένα ο κάκτος σου λουλούδι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος