Jump to content

Ηφαιστειακή Πέτρα Από Λάβα Που Μπορω Να Βρω?

Recommended Posts

καλησπερα ολους... την βδομαδα πυο μας περασε μου εδωσες φιλος μερικες πετρες που δεν ηθελε ηφαιστειακες... εβαλεα μερικες στις αφρικανες μου . αλλα ατο που μου αρεσε εκτος παο χρωμα κτλ ηταν οτι ειναι απιστευτα ελαφριες... δηλαδι σε σημειο που μια φεγγαροπετρα μεγαλη που εβγαλα κ προστεσα 3 πλασιες ηφαιστιακες κ ηταν παλι ελαφριτερες... ξερει καποιος που μπορω να βρω? αθηνα πειραια η γενικα καπου? σαν αυτες ειναι αλλα θελω κ πιο μεγαλες http://www.dimtsas.eu/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________509306f4c047b.jpg

η και σε φυτωρια ενα προχειρα που βρηκα http://www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=2236

thanks.............

πάρε από αυτό, βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο.. κι εγώ από εδώ αγόρασα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος

απλά θα βρεις κυρίως μεγάλες σε μέγεθος.. μετά σπασ' τες με ένα σφυρί για να τις χωρίσεις σε μικρότερα κομμάτια αν θέλεις

ευχαριστω.... θυμασαι ποσο εχουν περιπου?

οι υφαιστιακες πετρες ανεβαζουν σκληροτητες??????? ή αλλαζουν παραμετρους του νερου?

Έγινε επεξεργασία - kalmichalis

νομιζω οχι αλλα περιμεεν κ καμια αλλη απαντηση για σιγουρα.. παντως αρεκτοι εχου νσε αφρικανες

οι υφαιστιακες πετρες ανεβαζουν σκληροτητες??????? ή αλλαζουν παραμετρους του νερου?

Απ' οτι ξερω οχι.

ευχαριστω.... θυμασαι ποσο εχουν περιπου?

αν θυμάμαι καλά περίπου 0,55€ το κιλό (μιλάω για το συγκεκριμένο κατάστημα)

Η λαβα δεν επιρεαζει τις σκληροτητες του νερου.

Κι εγώ αυτό γνωρίζω για τις σκληρότητες και το ph, αλλά ένας φίλος που έκανε από περιέργεια το τεστ με το ακουαφόρτε άφρισαν (όχι πολύ αλλά άφρισαν)... πως εξηγείται αυτό?

Έγινε επεξεργασία - nospanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...