Jump to content

Τύρφη Για Χρήση Σε Ενυδρείο

Recommended Posts

Λοιπόν θέλω να ρωτήσω πώς χρησιμοποιήται αυτή η τύρφη. Μέσα στο φίλτρο έξω από αυτό??

Όποιος ξέρει ας παραθέσει τις ιδέες του και ας ενημερώσει όσους δεν γνωρίζουν, μαζί και εμένα!

ΟΚ!

Απλά θα μπορούσα να βάλω σε 25λ ενυδρείο, επειδή θέλω να βάλω γαρίδες......... Σε 2 φίλτρα την απαιτούμενη ποσότητα (εκτός του φίλτρου με το βιολογικό υλικό) όμως θα γίνει πλυντήριο με τόσο ρεύμα που θα υπάρχει..???

Προφανώς και το διάβασα, απλά ρωτάω αν μπορεί να γίνει αυτό που είπα.Περισσότερο με ενδιαφέρει μην γίνει πλυντήριο το ενυδρείο και για αυτόν τον λόγο άνοιξα το θέμα! :bigemo_harabe_net-64:

ΟΚ!

Απλά θα μπορούσα να βάλω σε 25λ ενυδρείο, επειδή θέλω να βάλω γαρίδες......... Σε 2 φίλτρα την απαιτούμενη ποσότητα (εκτός του φίλτρου με το βιολογικό υλικό) όμως θα γίνει πλυντήριο με τόσο ρεύμα που θα υπάρχει..???

Ναι θα γίνει.

οπότε να μην το κάνω??

Δεν ξέρω τι φίλτρα εννοείς αλλά όσο και μικρά να είναι, σε 25 λτ είναι τρομερά υπερβολικό. Αρα να μην το κάνεις. :)

Προετοίμασε το νερό που θέλεις με το δεύτερο φίλτρο σε ένα κουβά, βαρελάκι, η οπουδήποτε αλλού μπορείς και μετά το χρησιμοποιείς στο ενυδρείο σου.

Διάβασε με προσοχή το άρθρο του Κώστα γιατί σου απαντά σε πολλά ερωτήματα που θα σου προκύψουν άμεσα από τη χρήση της τύρφης, (πιθανή εμφάνιση αμμωνίας, δοσολογία κλπ.) :)

Προετοίμασε το νερό που θέλεις με το δεύτερο φίλτρο σε ένα κουβά, βαρελάκι, η οπουδήποτε αλλού μπορείς και μετά το χρησιμοποιείς στο ενυδρείο σου.

Διάβασε με προσοχή το άρθρο του Κώστα γιατί σου απαντά σε πολλά ερωτήματα που θα σου προκύψουν άμεσα από τη χρήση της τύρφης, (πιθανή εμφάνιση αμμωνίας, δοσολογία κλπ.) :)

+ 1.000

Έγινε ευχαριστώ και αυτό θα γίνει!! :bigemo_harabe_net-64:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...