panoss 19 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν θέλω να ρωτήσω πώς χρησιμοποιήται αυτή η τύρφη. Μέσα στο φίλτρο έξω από αυτό?? Όποιος ξέρει ας παραθέσει τις ιδέες του και ας ενημερώσει όσους δεν γνωρίζουν, μαζί και εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 19 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69872 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 19 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 19 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ! Απλά θα μπορούσα να βάλω σε 25λ ενυδρείο, επειδή θέλω να βάλω γαρίδες......... Σε 2 φίλτρα την απαιτούμενη ποσότητα (εκτός του φίλτρου με το βιολογικό υλικό) όμως θα γίνει πλυντήριο με τόσο ρεύμα που θα υπάρχει..??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Διαβασες το αρθρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 20 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Προφανώς και το διάβασα, απλά ρωτάω αν μπορεί να γίνει αυτό που είπα.Περισσότερο με ενδιαφέρει μην γίνει πλυντήριο το ενυδρείο και για αυτόν τον λόγο άνοιξα το θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 20 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ! Απλά θα μπορούσα να βάλω σε 25λ ενυδρείο, επειδή θέλω να βάλω γαρίδες......... Σε 2 φίλτρα την απαιτούμενη ποσότητα (εκτός του φίλτρου με το βιολογικό υλικό) όμως θα γίνει πλυντήριο με τόσο ρεύμα που θα υπάρχει..??? Ναι θα γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 20 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 20 Ιανουαρίου 2013 οπότε να μην το κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 20 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω τι φίλτρα εννοείς αλλά όσο και μικρά να είναι, σε 25 λτ είναι τρομερά υπερβολικό. Αρα να μην το κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 20 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Προετοίμασε το νερό που θέλεις με το δεύτερο φίλτρο σε ένα κουβά, βαρελάκι, η οπουδήποτε αλλού μπορείς και μετά το χρησιμοποιείς στο ενυδρείο σου. Διάβασε με προσοχή το άρθρο του Κώστα γιατί σου απαντά σε πολλά ερωτήματα που θα σου προκύψουν άμεσα από τη χρήση της τύρφης, (πιθανή εμφάνιση αμμωνίας, δοσολογία κλπ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 21 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Προετοίμασε το νερό που θέλεις με το δεύτερο φίλτρο σε ένα κουβά, βαρελάκι, η οπουδήποτε αλλού μπορείς και μετά το χρησιμοποιείς στο ενυδρείο σου. Διάβασε με προσοχή το άρθρο του Κώστα γιατί σου απαντά σε πολλά ερωτήματα που θα σου προκύψουν άμεσα από τη χρήση της τύρφης, (πιθανή εμφάνιση αμμωνίας, δοσολογία κλπ.) + 1.000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 21 Ιανουαρίου 2013 Author #11 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Έγινε ευχαριστώ και αυτό θα γίνει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος