Jump to content

Χρήση Φαρμάκου

Recommended Posts

Παιδιά έκανα χρήση EKTOZON το οποίο εχει λήξει εδώ και κανά δίμηνο,θα βλάψει ; Πειράζει να συνεχίσω θεραπεία για καμια βδομάδα;

Επίσης ποιο θεωρείτε ισχυρότερο το melafix ή το pimafix??

Ευχαριστώ

Αφού είχε λήξει γιατί το έβαλες?

Το primafix θεωρητικά είναι πιο ισχυρό, γιατί το θέλεις?¨

Νίκο δεν είχα δει οτι έληξε και επειδή δεν ξέρω ρωτάω αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για καμία βδομάδα .Εχω κάνει κάτι παρόμοιο με αντιχλωριο χωρίς να πάθουν τίποτα τα ψάρια,μετα κατάλαβα οτι έληξε.Το pimafix/melafix το θέλω προληπτικά επειδη μάλλον την άκουσαν τα borelli( μετα απο 4 χρόνια) Δεν ειναι κάτι ανυσηχητικό , το ενα μου έβγαλε ενα καφέ/μαύρο σημάδι στο πτερυγιο και λέω να πάρω τα μέτρα μου πριν προχωρήσω σε κάτι άλλο.

Κοίτα, θεωρητικά αν ήταν καλά προστατευμένο από φάρμακο από θερμοκρασία/υγρασία κτλ πιστεύω πως δεν θα έχει πάθει κάτι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!

Για το σημαδάκι στο πτερύγιο θα σου έλεγα να κάνεις μερικές πιο συχνές αλλαγές νερό για λίγο διάστημα και να μην ρίξεις τίποτα μέσα!

Αλλαγές έκανα μια ανα 10 μέρες μετα πήγαμε σε σχεδόν κάθε μέρα λόγω αναπαραγωγής και τωρα εχω να του κάνω αλλαγή 2 βδομάδες περίπου

Θα κάνω αλλαγή και θα ενημερώσω για εξελίξεις .Θα πάρω και ενα πιμαφιξ να υπάρχει .Το εκτοζον ήταν πολυ καλά ασφαλισμένο

Το μικρό σημαδάκι υποχώρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό μετά από 2 δόσεις εκτοζόν και αλλαγή νερού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...