Jump to content

Pseudotropheus Socolofi

thanashs

Recommended Posts

παιδια καλησπερα

μολις ηρθε ενα φιλαρακι και λογω εορτης μου εφερε δωρο 4 socolofi τα οποια ειναι 4-5 εκατ.

εχω 3 ενυδρει το 1ο δεν γινεται γιατι δεν χωρΑνε στο 2ο ειναι 1 ζευγαρι saulosi και το ενυδρειο ειναι 200 λιτρα και το 3ο ειναι 120 λιτρα και ειναι αδειο σε ποιο απο τα 2 μπορω να τα βαλλω

κανονικα σε κανενα!!!

πρεπει να πεις τους δικους σου να σταματήσουν τετοιες ενεργειες φιλε Θαναση! εγω τους τις εχω κοψει εδω και καιρο και ηρέμησα!!

αντε και τα βαζεις σε καποιο ενυδρειο, φυσικα προσωρινά αφου κανενα δεν ειναι καταλληλο! μετα τι κανεις? αφηνεις τα ψαρια να αλληλοσκοτώνονται? γνωμη μου ειναι καλυτερα να τα πας πισω και να παρεις κατι απο εξοπλισμο που σιγουρα θα χρειαζεσαι.. ολοι μας παντα κατι παραπανω θελουμε για τα ενυδρεια μας!! :)

Αν δεν γινεται να τα επιστρεψεις,δοκιμασε να βαλεις το ζευγαρι τα saulosi στο 120αρι και τα socolofi στο 200αρι!!!!!!!!!!Και θα πεις τους φιλους σου αλλη φορα να σου κανουν πιο χρησιμα δωρα!!!!!!!Π.Χ. Ενα ωραιο srtipgirl και`τσι!!!! :bigemo_harabe_net-137:Η` κατι τετοιο!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Φιλικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ενα strip girl λεει....χαχαχαχαχ

μακαρι να μας κανανε τετοια δωρα φιλε μου.....στο 120 αρι κανουν????

ειναι 4 ατομα....

Αν εχεις χαρεμακι δηλ. 1 αρσενικο 3 θυλικα δεν εχεις κανενα προβλημα!!(ειναι "οριακα" αλλα μην τρελενεσαι)Αν σου βγουν 2 αρσενικα ειναι δυσκολα!!!Αλλοι συνχομπιστες στο φορουμ λεν πως δεν κανουν!!!!Εγω εχω σε 100 λιτρα το χαρεμακι τα saulosi και ειναι μια χαρα!!Και συμπεριφορες βλεπω και γεννες πολλες και ομορφια!!!Μην σπευσουν καποιοι να "κραξουν"............................Εγω σου λεω την δικια μου εμπειρια σε λιγα λιτρα και συγκεκριμενα για saulosi!! :bigemo_harabe_net-108:

Κατα τη γνωμη μου βαλε τα σουλοσι στο 120αρι (ψαξε για 2-3 θυληκες ακομη ομως) κ τα σοκολοφι στο 200αρι.Στα σοκολοφι κανε απο ενα νταμαρι στις δυο ακρες του ενυδρειου κ παρακαλα να μην σου βγουν πανω απο δυο οι αρσενικοι.Το νταμαρι να εχει πολλες δεδαλωδεις διαδρομες,κατι σαν λαβυρινθος δηλαδη για να εχεις τους λιγοτερους δυνατους τσακωμους καθως τα ψαρια σου θα μεγαλωνουν.Τωρα αν εισαι τυχερος κ σου βγει η 4αδα σου χαρεμι σ ενα διακοσαρι με πολλες κρυψωνες δεν νομιζω να εχεις μεγαλα προβληματα.Συνεχισε να μας ενημερωνεις αν μπορεις με την συμπεριφορα που θα επιδειξουν τα ψαρακια σου για να εμπλουτιζουμε τις εμπειριες μας.

εννοειτε παιδια....θα σας ενημερωνω....τα ψαρια ειναι 1 αρσενικο 3 θυλικες 100%

μαζι με αυτα μπορω να βαλλω και τα σοκολοφι τα αλμπινο που εχω???

Σοκολόφι αλμπίνο και κανονικά είναι αυτοκτονία στο ίδιο ενυδρείο. Για να μην πω 100%, κατα 99% θα υβριδίσουν.

παναγιωτη διαβασα σε ενα site οτι ναι ζευγαρωνουν μεταξυ τους αλλα οτι δεν εχει σημασια και τα μικρα μπορει να βγουν κανονικα ή αλμπινο...δεν ξερω τωρα τι ν σ πω....βασικα εμενα αυτα μου τα μεταβιβασε ενας φιλος μου αμερικανος που μενει εδω και τα μεταφρασε

παναγιωτη διαβασα σε ενα site οτι ναι ζευγαρωνουν μεταξυ τους αλλα οτι δεν εχει σημασια και τα μικρα μπορει να βγουν κανονικα ή αλμπινο...δεν ξερω τωρα τι ν σ πω....βασικα εμενα αυτα μου τα μεταβιβασε ενας φιλος μου αμερικανος που μενει εδω και τα μεταφρασε

Aν θες μπορείς να παίξεις με την φωτιά. Δικά σου είναι.

Αν ζευγαρώσεις ένα Γ.ποιμενικό και ένα λαμπραντόρ τι θα βγουν? ;)

οκ θα ακουω αυτα που θελω....και δεν καταλαβαινω γιατι εισαι ετσι....

δεν σε ξερω προσωπικα και δεν νομιζω πως σ εχω κανει κατι για να μ μιλας ετσι με τετοιο τροπο και τετοιο υφος....

Φυσικα και δε μου εχεις κανει τιποτα.

Επισης δεν σου μιλησα ασχημα,απλα σου μιλησα ορθα-κοφτα.

Οταν εχεις ρωτησει σε παλαιοτερα θεματα παρομοια πραγματα,και σου εχω απαντησει αρνητικα,συνεχισες σε αλλα θεματα,μεχρι να ακουσεις απο καποιον αλλο αυτο που σε συμφερει.Θυμαμαι καλα νομιζω.

Στο λεω λοιπον για αλλη μια φορα.Αλλο διαβιωση και αλλο επιβιωση.

Στα 120 λιτρα δεν μπαινει κανενα mbuna,εκτος ισως απο ενα το οποιο ειναι και το κοχυλοψαρο της Malawi.

Αν το βρεις βαλτο

:)

χαιρομαι λοιπον που δεν εχει γινει τιποτα...δεν ειναι οτι παρεληψα οσα μ ειπες ισα ισα επειδη εκτιμαω καποια πραγματα η γνωμη σου μετραει πολλυ για εμενα....το 120 λιτρα ειναι προσωρινο ενυδρειο....

Αν ειναι προσωρινο τοτε παω πασο.

Μην ξεχνας ομως και την παροιμια ετσι; :)

Εχετε δικιο παντως οτι το υφος που γραφω καποιες φορες ειναι καπως........

Θελω να ξερετε πως δεν το κανω σκοπιμα.Δεν ειμαι απο αυτους που τα ξερουν ολα,ουτε καυχιεμαι,αλλα τουλαχιστον αυτα που ξερω,θελω να τα μεταδωσω,και να βοηθησω οσο μπορω.Γι'αυτο αλλωστε και γραφω ακομα.

Εχετε δικιο παντως οτι το υφος που γραφω καποιες φορες ειναι καπως........

Θελω να ξερετε πως δεν το κανω σκοπιμα.Δεν ειμαι απο αυτους που τα ξερουν ολα,ουτε καυχιεμαι,αλλα τουλαχιστον αυτα που ξερω,θελω να τα μεταδωσω,και να βοηθησω οσο μπορω.Γι'αυτο αλλωστε και γραφω ακομα.

Εμεις σε αγαπαμε και δεν σε παρεξηγουμε! :sarcasm::sarcasm:

και αυτα που αναφερεις δεν ειναι τα ελατωματα σου!

αλλο ειναι το ελλατωμα σου! η ομαδα σου χιχιχιχιχιχι :usd::usd::usd::usd:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...