Alexpsycho 17 Φεβρουαρίου 2013 #26 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω ότι αν πας στον Κωστή στην Μπότσαρη και ζητήσεις σιγαστήρα για σκίμμερ θα σου δώσει... Αυτά δεν θα τα διαβάσεις πουθενά...που αλλού έχει τόσα deltec μαζεμένα...μόνο στο ΑΖ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 17 Φεβρουαρίου 2013 #27 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 (edited) άκυρο Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2013 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 17 Φεβρουαρίου 2013 #28 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Στο μπουκουλακι τον τρυπας τον πατο αλλα την επανω πλευρα την αφηνεις ανοιχτη χωρις καπακι? όχι το απλό μπουκαλάκι,αλλά αυτό με το καπάκι,2 τρύπες στο καπάκι.στη μια προσαρμόζεις το βανάκι με ένα κομμάτι λάστιχο και στην αλλη ένα κομμάτι λαστιχο.φαντάσου μια εξάτμιση αυτοκινήτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 17 Φεβρουαρίου 2013 Author #29 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 βαλτο 2 και βλεπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 17 Φεβρουαρίου 2013 Author #30 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Θα παω να δω αλεξ.... Νομίζω ότι αν πας στον Κωστή στην Μπότσαρη και ζητήσεις σιγαστήρα για σκίμμερ θα σου δώσει... Αυτά δεν θα τα διαβάσεις πουθενά...που αλλού έχει τόσα deltec μαζεμένα...μόνο στο ΑΖ... Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2013 - nikolaosbouk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 18 Φεβρουαρίου 2013 #31 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Δες και πες μας συναδελφε! Εγω ειχα και πιο παλια ενα μακρυ σωληνακι να παει απο την κοκκινη στροφιγγα κατω και μεσα στο ντουλαπι του ενυδρειου, αλλα μειωνε παααρα πολυ την εισροφηση του αερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 18 Φεβρουαρίου 2013 #32 Share 18 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω ότι αν πας στον Κωστή στην Μπότσαρη και ζητήσεις σιγαστήρα για σκίμμερ θα σου δώσει... Αυτά δεν θα τα διαβάσεις πουθενά...που αλλού έχει τόσα deltec μαζεμένα...μόνο στο ΑΖ... Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά υπάρχει τέτοιο πράγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 20 Φεβρουαρίου 2013 Author #33 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 παιδια κατασκευασα ενα μονος μου και ειναι super, μειωσε πολυ το θορυβο αλλα οχι την αποδοση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 21 Φεβρουαρίου 2013 #34 Share 21 Φεβρουαρίου 2013 Ακριβώς αυτό,τρελή πατέντα...και σε δοχείο ουροσυλλέκτη γίνεται.Εκεί μέσα μπορείς να προσαρμόσεις και βαμβάκι ενυδρείου γύρω-γύρω στο τοίχωμα του συλλέκτη για ακόμη πιο πολύ επιτυχία.Προσεξε μόνο μην φράξεις τα σωληνάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #35 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 (edited) παιδια πριν απο λιγο εκανα αλλαγη νερου και μετα το deltec αρχισε να βγαζει παρα πολυ αφρο. Αναγκαστικα να σηκωσω το κουπακι τερμα επανω!! Φυσηξα την βαλβιδα αερα για τυχον αλατα αλλα τιποτα. Τωρα επειδη φοβαμαι το εβγαλα απο την μπριζα. Τι να κανω?Σας εχει τυχη εσας? Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2013 - nikolaosbouk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Φεβρουαρίου 2013 #36 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Βαλε τερμα ψηλα την υπερχειλιση αφρου και θα στρωσει Παιξε λιγο και με τον αερα Μου χει τυχει κι εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #37 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω, θα το κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος