ebenos 18 Ιανουαρίου 2013 #26 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Λίτρα που θα τα ζηλεύαμε πολλοί…. Μπράβο φίλε μου το χαίρεσαι… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 18 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Πολύ όμορφο!Μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 18 Ιανουαρίου 2013 #28 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Ελπίζω εδώ να φαίνεται καλύτερα Φιλε το ενυδρειο σου παει Sfedona.Φοβερο στησιμο στο βραχο,φοβερα κοραλια,φοβερα ζωντανα.Πολλα μπραβο απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 18 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν εχω λόγια!!!! Καθαρο νοικοκυρεμενω και με καλο εξοπλισμό. Περιμένω να ακούσω λεπτομέρειες. Οτι και να σου λένε για τις φωτό, να ξέρεις το πήραμε το μήνυμα. :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 18 Ιανουαρίου 2013 #30 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Το καλό είναι οτι είχα χώρο και μπόρεσαν τα λίτρα να "δείξουν". Ειναι 2,35 μήκος χ 50 Αυτό δεν είναι μεγάλο ενυδρείο, είναι μικρή παραλία. Δώσε στο λαό φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Αυτό δεν είναι μεγάλο ενυδρείο, είναι μικρή παραλία. Δώσε στο λαό φωτογραφίες. :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 20 Ιανουαρίου 2013 #32 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Μετά από αρκετό καιρό στο forum είπα μιας και που έστησα καινούριο reef να ανεβάσω καμιά φοτο και όταν έχω χρόνο θα κάνω και μια αναλυτική παρουσίαση Main 700l + 200l sump Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 21 Ιανουαρίου 2013 #33 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Αυτό είναι reef !!!!! τα συγχαρητήρια μου και καλή συνέχεια στον υπέροχο ύφαλο σου !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος