stasinos 16 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Ξέρει κανείς ή έχει συμβεί σε κάποιον οι γαρίδες του να κανιβαλίζονται? Πιο συγκεκριμένα κάθε βράδυ βλέπω τις μικρότερες γαρίδες (red cherrie) να τρώνε τις μεγαλύτερες. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Αναγκάζομαι και τις ταΐζω και το βράδυ έξτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 16 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Ξέρει κανείς ή έχει συμβεί σε κάποιον οι γαρίδες του να κανιβαλίζονται? Πιο συγκεκριμένα κάθε βράδυ βλέπω τις μικρότερες γαρίδες (red cherrie) να τρώνε τις μεγαλύτερες. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Αναγκάζομαι και τις ταΐζω και το βράδυ έξτρα. μηπως ειναι ψοφιες και τις τρωνε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 16 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Μήπως οι μεγάλες είναι σε φάση έκδυσης και δεν έχουν αρκετές κρυψώνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 16 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 16 Ιανουαρίου 2013 μηπως ειναι ψοφιες και τις τρωνε?? Το πιο πιθανο ειναι αυτο, να εχουν πεθανει και να τρωνε τον εξωσκελετο, Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasinos 16 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Αυτό που παρατηρώ εγώ (και έχω φάει αρκετές ώρες μπροστά στο ενυδρείο) είναι ότι οι αρσενικές (μάλλον) καβαλάνε τις μεγαλύτερες ενώ είναι ζωντανές (δεν ξέρω αν έτσι ζευγαρώνουν) και μετά από λίγο βλέπω να έχουν πέσει καμιά 10αριά επάνω της και να την τρώνε.Δεν είναι ψόφιες όταν γίνεται αυτό και δεν είναι εξωσκελετός .είναι ολοζώντανες γαρίδες που τις την πέφτουν ομαδικά οι μικρότερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 16 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι αντίστοιχο!!! Και εκπλήσομαι που το διαβάζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο σε οσες γαριδες και αν περασαν απο τα χερια μου.Διατηρω γαριδες αρκετο καιρο και δεν το ειδα ποτε αυτο που λες..εχω ακουσει για πευαμενες γαριδες αλλα για ζωντανες ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george ekonomou 28 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 28 Ιανουαρίου 2013 κι εγω δεν το εχω δει ποτε αυτο στα γαριδαδικα μου !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος