Δίας 16 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Εχει αλλαξει κατι με την κατασταση προειδοποιησης,κοινως warning; Κοπιασα πολυ να τα αποκτησω και δεν τα βλεπω.Μπορει να εξηγησει καποιος αρμοδιος παρακαλω; Thanks in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Γενικά υπάρχουν προβλήματα στο φόρουμ και προσπαθούμε να λυθούν... Λίγο υπομονή μέχρι να δούμε τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 16 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 16 Ιανουαρίου 2013 xaxaxaxaxa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Θελω να βλεπω τον κοπο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 16 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Εγινε μια αναβαθμιση αναγκαστικη στο φορουμ και η νεα εκδωση προς το παρον δεν δινει καμια επιλογη εμφανισης των warning... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2013 Author #8 Share 16 Ιανουαρίου 2013 ωραιος!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 16 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Εγινε μια αναβαθμιση αναγκαστικη στο φορουμ και η νεα εκδωση προς το παρον δεν δινει καμια επιλογη εμφανισης των warning... Δηλ θα υπάρχουν και απλά δεν θα τα βλέπουμε εμείς; Ή χάθηκαν τέλειος; Οχι τίποτα…… λέω μην δούμε πάλι όλους τους bannarismenus :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2013 Author #10 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Δηλ θα υπάρχουν και απλά δεν θα τα βλέπουμε εμείς; Ή χάθηκαν τέλειος; Οχι τίποτα…… λέω μην δούμε πάλι όλους τους bannarismenus :-))) Ε τοτε να πηδηχτουμε απ'το παραθυρο,μαζι μ'αυτον που εκανε την αναβαθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 16 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Εγραψες πάλι :-))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 17 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Στράτο τη θέλεις να σου επαναφέρω τα warnig πόσα θες 99% ή 101% ; Μην μου πεις 100% γιατί στο 100% τρως μπαν στο 99% κινδυνεύεις άμεσα και στο 101% γίνεσαι αθάνατος και δεν σε πειράζει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 17 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 17 Ιανουαρίου 2013 (edited) Για κοιταξτε λιγο και τη δικια μου κατασταση προειδοποιησης Ειναι 33% εδω και κατι χρονια κυριοι συντονιστες edit: ακυρο, ευχαριστω!!!!!! Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2013 - disc-postman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Όσον αφορά το θέμα των προειδοποιήσεων ... Μετά την "αναγκαστική" αναβάθμιση με το νέο λογισμικό δεν είναι ορατή η κατάσταση προειδοποίησης ούτε στα μέλη, αλλά ούτε και στους συντονιστές.Ο χειρισμός του είναι πιο πολύπλοκος από πριν και προς το παρόν δεν υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί κάποια προειδοποίηση..... Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και πιστεύουμε ότι οι προγραμματιστές του λογισμικού θα το διορθώσουν. Η αφαίρεση κάποιας προειδοποίησης γίνεται μόνο από τον admin και του γενικούς και αυτό μόνο σε περιπτώσεις που το μέλος έχει δείξει καλή συμπεριφορά (σε βάθος χρόνου), σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 17 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Και νόμιζα ότι μόνο τα καλα παιδιά πανε στον παραδεισω... Εμένα με αρέσει η έκδοση στα κινητά πάντως...έχετε τσεκαρη αν ακόμα βγάζει αλαμπουρνεζικα σε παράθεση απο κινητο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Και νόμιζα ότι μόνο τα καλα παιδιά πανε στον παραδεισω... Εμένα με αρέσει η έκδοση στα κινητά πάντως...έχετε τσεκαρη αν ακόμα βγάζει αλαμπουρνεζικα σε παράθεση απο κινητο;;; Ναι συνεχίσει να υπάρχει το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 17 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Μάλιστα...και τη παραπάνω έδωσε η αναβαθμίσει;;;έτσι απο περιεργια...πχ μεγαλητερο όριο στο ανέβασμα φωτο;;γιατί το μόνο που παρατήρησα στην αλλαγή ήταν η εμφανίσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Ιανουαρίου 2013 #18 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Η αναβάθμιση αφορούσε θέματα ασφαλείας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Ιανουαρίου 2013 Author #19 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Μάλιστα...και τη παραπάνω έδωσε η αναβαθμίσει;;;έτσι απο περιεργια...πχ μεγαλητερο όριο στο ανέβασμα φωτο;;γιατί το μόνο που παρατήρησα στην αλλαγή ήταν η εμφανίσει... Αυτο!!!!! Επειδη εγω ανεβαζω πολλες φωτογραφιες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 17 Ιανουαρίου 2013 #20 Share 17 Ιανουαρίου 2013 ααα οκ..... παλιοχαρακτηρα δια με τις φωτο και τα σχετικα.........εσυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Ιανουαρίου 2013 #21 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Mod Note: Απλά για να ξέρετε, και σε μένα εμφάνισε σήμερα ''Κατάσταση προειδοποίησης'' κάτω από των αριθμό των ποστ χωρίς να λέει όμως τίποτα άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Ιανουαρίου 2013 #22 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Η λέξη "κατάσταση προειδοποίησης" συνεχίζει να υφίσταται, απλά δεν εμφανίζεται η μπάρα με τα ποσοστά. Επίσης άλλαξε και ο τρόπος διαχείρισης της προειδοποίησης, αλλά αυτό είναι κάτι που αφορά μόνο όσους διαχειρίζονται αυτήν την κατάσταση.... έχει γίνει πιο δύσχρηστος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 20 Ιανουαρίου 2013 #23 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Οπως και να χει παρακαλω να μου αφαιρεσετε το 33%, 3 χρονια το χω............. Εχω γινει καλο παιδι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιανουαρίου 2013 Author #24 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Οπως και να χει παρακαλω να μου αφαιρεσετε το 33%, 3 χρονια το χω............. Εχω γινει καλο παιδι !!! :bigemo_harabe_net-74: ποσο λιγος εισαι αχαχαχαχαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Ιανουαρίου 2013 #25 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Η λέξη "κατάσταση προειδοποίησης" συνεχίζει να υφίσταται, απλά δεν εμφανίζεται η μπάρα με τα ποσοστά. Επίσης άλλαξε και ο τρόπος διαχείρισης της προειδοποίησης, αλλά αυτό είναι κάτι που αφορά μόνο όσους διαχειρίζονται αυτήν την κατάσταση.... έχει γίνει πιο δύσχρηστος !!! Οπως και να χει παρακαλω να μου αφαιρεσετε το 33%, 3 χρονια το χω............. Εχω γινει καλο παιδι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος