akisem 16 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 16 Ιανουαρίου 2013 πείτε μου, ποσο συνηθισμένο (έχετε δει?) είναι ένα clown να έχει από την μια πλευρά 3 άσπρες λωρίδες, και από την άλλη μονο 2? (του λείπει η τελευταία στην ουρα)....μόλις απέκτησα έναν μικρούλη μαύρο με 3 και 2 λωρίδες....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχουν πολλά σχέδια...σίγουρα αναπαραγωγής σε ενυδρείο...αν όλα είναι καλά με το ψαράκι είναι κινητικό και τρώει μην δίνεις σημασία...μια χαρά είναι ο μπέμπης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 16 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Έχω ξαναδεί κλόουν και με ένα πτερύγιο μικρό και ένα μεγάλο και όλα καλά και οργάνωσε και απόδραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Έχω ξαναδεί κλόουν και με ένα πτερύγιο μικρό και ένα μεγάλο και όλα καλά και οργάνωσε και απόδραση. Ξέρω ποιος είναι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 16 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Έχω ξαναδεί κλόουν και με ένα πτερύγιο μικρό και ένα μεγάλο και όλα καλά και οργάνωσε και απόδραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 17 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Δε σε πιστεύω. :bigemo_harabe_net-65: Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 17 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 17 Ιανουαρίου 2013 να ρωτησω κατι ασχετο τωρα με τον κλοουν, αλλα μην ανοιγω νεο θεμα... σημερα βρηκα το πτωμα ενος ερημιτη πανω στην αμμο αλλα το καβουκι του δεν ηταν τριγυρω... υπαρχει περιπτωση να αλλαξε δερμα και απλα αυτο που βλεπω να ειναι το παλιο? μοιαζει ομως τοσο πολυ με κανονικο ερημιτη (οι μπροστινες δαγκανες+ποδια ειναι κοκκινα ενω πισω ετσι λευκοδιαφανο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Μάλλον άλλαξε καυκαλο. Το έπιασες να δεις πως είναι? Μήπως είναι κούφιο μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 17 Ιανουαρίου 2013 Author #9 Share 17 Ιανουαρίου 2013 οχι δεν το επιασα...να το βγαλω δηλαδη να το δω λες? αν ειχε ψοφησει δεν θα πρεπε να δω καπου τριγυρω και το καβουκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 17 Ιανουαρίου 2013 οχι δεν το επιασα...να το βγαλω δηλαδη να το δω λες? αν ειχε ψοφησει δεν θα πρεπε να δω καπου τριγυρω και το καβουκι? Λογικά ναι. Πιάστο ναι και δες το. Τον ερημίτη δεν τον βλέπεις πουθενά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 17 Ιανουαρίου 2013 Author #11 Share 17 Ιανουαρίου 2013 το πιασα αλλα καθως το εβγαζα διαλυθηκε το πισω μερος....καταφερα να βγαλω το μπροστινο μερος μονο...που μου φανηκε σκληρο και με λιγο περιεχομενο (ισως να ειναι κ ιδεα μου βεβαια γιατι ηταν τοσο μικρουλης...) κριμαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Ίσως όπως είπα, να άλλαξε καβούκι. Κάπου εκεί κοντά θα είναι. Δεν θα πηγε πουθενά. Κάπου θα κρύφτηκε και δεν τον βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος