johnbaggios 15 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα σε ολους.Ειδα σε ενα μικρο ενυδρειο να εχουν κολημενα στην πλατη διακοσμιτικα αναγλυφα πλακακια απο αυτα που χρησιμοποιουνται για τον καλοπισμο των σπιτιων εξωτερικα!Το πλακακι ηταν διαστασεων,στο περιπου 15εκ.Χ 5εκ με 2εκ παχος.Το αποτελεσμα ηταν οπτικα καταπληκτικο!Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια?Αν πω να τα κολησω με σιλικονη σε πλατη ενυδρειου με διαστασεις 180εκ Χ 60εκ θα εχω προβλημα με το μεγαλο βαρος?Υπαρχει περιπτωση μακροπροθεσμα να αρχισουνε να ξεκολανε κ να πεφτουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 15 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Θα χρειαστείς φίλε μου πολύ σιλικόνη..σε ενυδρείο φίλου που έχει γίνει αντίστοιχή πλατη άλλα με φληδες πετρας χρησιμοποιησαμε πολύ πραμα από σιλικόνη. Επίσης οι Πέτρες αυτές που βρήκες έχουν το ίδιο σχήμα και μοτίβο? Αν ναι δεν θα είναι λίγο σαν χτιστος τοίχος η πλατη? Rythor on the move via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 16 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Εχουν το ιδιο σχημα κ μοτιβο,ειναι τετραγωνοποιημενες κ εφαπτουν ακριβως μεταξυ τους αλλα επειδη ειναι αναγλυφες δινουν την αισθηση οτι ειναι μια πλευρα ενος μεγαλου βραχου.Σιλικονη δεν νομιζω να χρειαστει παρα πολυ γιατι θα χρειαστει να μπει απο μια σταγονα στις 4 γωνιες του πλακακιου.Απλα δεν ξερω αν λογο του μεγαλου βαρους θα ζοριζεται γενικα η ολη κατασκευη κ αν καποια στιγμη χρειαστει να μετακομισω αν θα εχω προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Γιαννη στη μετακομιση λογικα θα εχεις αφου θα ειναι πολυ βαρύ! αλλα οσο τρεχει το ενυδρειο δεν νομιζω να εχεις! ειναι ασφαλες υλικο για χρηση μεσα στο νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 16 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Αυτος που ειχε το εν λογο ενυδρειο μου ειπε οτι δεν ειχαν προβλημα τα ψαρια που ειχε μεσα αλλα επειδη ειναι πετ σοπ φανταζομαι δεν μεινανε ψαρια για αρκετο διαστημα εντος.Θα ρωτησω κ σε υλικα οικοδομων αλλα δεν νομιζω να ξερουν κ αυτοι αν κανουν για ενυδρειακη χρηση.Παντως φοβαμαι μια τετοια κατασκευη περισσοτερο λογο βαρους.θα χρειαστρει κ να μετακομισω καποια στιγμη οποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 16 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Αυτος που ειχε το εν λογο ενυδρειο μου ειπε οτι δεν ειχαν προβλημα τα ψαρια που ειχε μεσα αλλα επειδη ειναι πετ σοπ φανταζομαι δεν μεινανε ψαρια για αρκετο διαστημα εντος.Θα ρωτησω κ σε υλικα οικοδομων αλλα δεν νομιζω να ξερουν κ αυτοι αν κανουν για ενυδρειακη χρηση.Παντως φοβαμαι μια τετοια κατασκευη περισσοτερο λογο βαρους.θα χρειαστρει κ να μετακομισω καποια στιγμη οποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 16 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Τελικα παραγκειλα πλατες juwel απο το pet cumulus.Thenks anyway! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 16 Ιανουαρίου 2013 νομιζω οτι εκανες το σωστο Γιαννη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος