Aiolos 15 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2013 To είχα δει πριν μερικά χρόνια ότι ΘΑ κυκλοφορήσει από την ΕΗΕΙΜ…. και όντως μετά από μερικούς μήνες βγήκε στο εμπόριο αλλά όχι και στην Ελλάδα. Σαν ορκισμένος γκατζετάκιας ζήλευα που δεν το έχω. Να όμως που ήρθε και στην Ελλάδα και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να το πάρω. Η αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν λίγο κατά πόσο λειτουργικό θα είναι, την στιγμή που υπάρχουν οι απλές ξύστρες ή η μαγνήτες με ξυράφι...... και οι τηλεκάρτες !!! Και όμως, μόλις το χρησιμοποίησα εκμηδενίστηκαν οι αμφιβολίες μου. Αφαιρεί με πολύ μεγάλη ευκολία και ασβεστολιθική άλγη που είναι χρόνια ξεχασμένη στα τζάμια. Έχει ένα ξυράφι το οποίο πάλλεται αφαιρώντας έτσι οτιδήποτε υπάρχει πάνω στο τζάμι. Μάλιστα διαθέτει και ένα led για τα σκοτεινά σημεία. Περιλαμβάνει και μια προέκταση που κουμπώνει πάνω στο σώμα, για τα «βαθιά» σημεία του ενυδρείου. Στη συσκευασία έρχεται μαζί με δυο μπαταρίες ΑΑ και ένα ξυραφάκι. Μπορείτε όμως να παραγγείλετε ανταλλακτικά όποτε χρειαστούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 15 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2013 (edited) Πολυ καλο... αλλα ακομα με το χερι καθαριζεις τα τζαμια??? Εγω πηρα αυτο... Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Μου θυμίζει Βαγγέλη τα Gillete που έχω, μιας και το αγόρασες μπορούμε να μάθουμε και την τιμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 15 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Κωστα αν εχεις καπου 350 για πεταμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2013 290 dollars baby. ουτε σκουπιδια δεν εχω για πεταμα βρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 15 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 15 Ιανουαρίου 2013 αχαχαχαχαχαχααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 16 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Αιολος. Τι ξυραφια φοράει; Πρέπει να είναι σωνει και καλα Eheim; Και η μπαταρίες είναι καλα στεγανες;; Για πόσο βάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 16 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Αιολος. Τι ξυραφια φοράει; Πρέπει να είναι σωνει και καλα Eheim; Και η μπαταρίες είναι καλα στεγανες;; Για πόσο βάθος; Ε καλά δεν νομίζω να πρέπει να είναι απαραίτητα της eheim. Για το βάθος γιατί ρωτάς ? Θες να το πάρεις στο σάνυ να καθαρίσεις τις πέτρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 16 Ιανουαρίου 2013 @aiolos φαίνετε έξυπνο και πρακτικό μηχάνημα και πιστεύω ότι ιδικά σε ξερές κοραλινες θα κάνει θαύματα! @giovanni τι άλλο θα δούμε θεέ μου… Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 16 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Ε καλά δεν νομίζω να πρέπει να είναι απαραίτητα της eheim. Για το βάθος γιατί ρωτάς ? Θες να το πάρεις στο σάνυ να καθαρίσεις τις πέτρες? Οχι βρε σύ , αλλα για να πω τον Πολυχρονακη που έχει βαθύ ενυδρειο να μην το πάρει. :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 16 Ιανουαρίου 2013 ωραιο φαινεται που το βρισκουμε?τιμουλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 16 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Είναι λίγο ακριβό παντός....με κανένα 100ρικο κάτι θα έλεγε! Πρεπει να βρουμε κατι αντιστοιχο με αυτο που εχουν στις πισινες...εκεινο το ρομποτακι που δουλευει ολο το βραδυ μονο του και το πρωι λαμπίκο η πισίνα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 16 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Να κάνουμε καμμιά ομαδική παραγγελία να τα πάρουμε πιο φθηνά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 16 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Και πάλι ακριβό θα βγει... άντε να πέσει στα 250 με την ομαδική...στην χειρότερη 200.... πολλά δεν είναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 16 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι για αυτή μόνο την δουλειά είναι πολλά τα λεφτά, αν τάιζε και τα ψάρια όμως θα τα έδινα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 16 Ιανουαρίου 2013 200?πολλα ειναι ρε γμτ ομαδικη παραγγελια?απο εξωτερικο?νομιζα πως μπορουμε να το βρουμε κ ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Τελικά η ξύστρα της Eheim πόσο στοιχίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 16 Ιανουαρίου 2013 #18 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Καθαρίστηκε το θέμα ....ας μείνουμε στο συγκεκριμένο προϊόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Ιανουαρίου 2013 #19 Share 16 Ιανουαρίου 2013 η ξυστρα της εχαιμ καπου στο 50ρικο εχει για οποιον ενδιαφερεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Ιανουαρίου 2013 #20 Share 16 Ιανουαρίου 2013 ενδιαφερομαι εγω.... απο που την προμηθευομαστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2013 #21 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Η ξυστρα κοντα στο 50αρικο! Για αλλη μια φορα ενημερωμενος ο Κωστας!!! Αλλη μια ερωτηση τωρα.Απο που μπορουμε να την προμηθευτουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Ιανουαρίου 2013 #22 Share 16 Ιανουαρίου 2013 προφανως οσα καταστηματα εχουν σχεση με εχαιμ..... νομιζω πως την πηρα ματι στο κουμουλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2013 #23 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Εδω κατω δεν την εχει παρει το ματι μου παντως. Αν σου ειναι ευκολο ρε ατακαδορογκατζετακια ριξε ενα λινκ να γουσταρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Ιανουαρίου 2013 #24 Share 16 Ιανουαρίου 2013 η προσταγη σου διαταγη μου αφεντημ..... http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=3234 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 16 Ιανουαρίου 2013 #25 Share 16 Ιανουαρίου 2013 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=3234 49,99 € Με το σκουποξυλο μαζι!:-)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος