Jump to content

O Νέος Γίγαντας 550 Λιτρων Με Τροφεους

kokalo

Recommended Posts

Εμένα μου αρέσει ,απλά προσωπικά δεν θα έβαζα κεντρική νησίδα όπως εσύ αλλά θα τοποθετούσα τις πλαινές πέτρες ώστε να δείχνουν οτι ¨ σβήνουν ¨ προς το κέντρο αλλά αυτά είναι και γούστα ,πάντως μου αρέσει

Δεν μου αρεσει το κενο γιατι ειναι πολυ μεγαλο και το ενυδρειο μου φαινετε αδειο,ετσι και αλλιως εχει αρκετο κενο η νησιδα και απο τις 2 μεριες και κρυβει και τις φυσαλιδες!

Μπράβο ! Να συμφωνήσω με τον Κ. Σωκράτη. Αν πάρεις τις πέτρες από το κέντρο και "σβήσεις" τη μία στοίβα, δεν θα δείχνει τόσο πολύ το κενό που λες.:)

αν τις σβησω θα χασω υψος γιατι δεν εχω παρα πολλες πετρες .προς το παρων θα το αφησω ετσι (μου αρεσει)...

εφαγα αρκετη ταλαιπωρια τα μαυρα τζαμια που ειχε για να κρυβουν τις κοντρες ηταν 9εκ αντι για 11 με αποτελεσμα για να μην φαινετε το νερο επρεπε να το γεμισω παραπανω αλλα μετα εβλεπα τις κοντρες ,πηρα τηλ στο blue fish μου στελνει αλλα. ολα οκ μεχρι εδω μετα ξεκολλησαν οι θηκες που συρταρωνουν τα τζαμια απο πανω με αποτελεσμα να παισει ενα τζαμι πανω σε μια κοντρα και να σπασει ΕΧΑΣΑ 4 ΤΡΟΦΕΟΥΣ ΙΚΟΛΑ απο την προχειροδουλεια τους + οτι ο φωτισμος ειναι 3 Τ5 1,20 για 152 εκατοστα ενυδρειο και στις ακρες ειναι σκοτεινο....ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΚΥΡΟ ΟΥΤΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.....

Πω ρε συ! Τρελή πίκρα! Πιο πολύ για τα ζωντανά.

Μπράβο πάντως που δεν το έβαλες κάτω!

Όλα ωραία είναι. Μόνο στο κέντρο δεν μου αρέσει όπως έχεις βάλει τις πέτρες γύρω απο την ανούμπια. Αν σου αρέσει βέβαια το αφήνεις, απλά μου φαίνεται στητό.

Κρίμα για τα ψάρια Κυριάκο, αλλά το ενυδρείο σούπερ. Για τις πέτρες στην μέση θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες αλλά για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις καλύτερα.
Οι ψάρακες θερίζουν! :)

κριμα για τα ψαρακια ... και που πεδευτικες τοσο πολυ με ολο αυτο...

να ειστε καλα ρε παιδια!αν μπλεκεις με μ@@@@ς αυτα παθαινεις....

τελειο το ενυδρειο πατριωτη...καλα θα ηταν τωρα που θα ερθω κοζανη να περνουσα να το δω αλλα ειναι οι μερες τετοιες που δεν βολευει...ελπιζω την επομενη φορα μεσα στο καλοκαιρι αν κερνας καφεδακι :bigemo_harabe_net-64:

οποτε θελεις μπορεις να ερθεις !η προταση ισχυει για ολους!!!!

κοκαλο καποια στιγμη που θα περασω και εγω θα σου στηλω μνμ! κοντα ειμαστε ετσι και αλιως!

• 6 months later...

Μετα απο αρκετο καιρο και πολλους πειρασμους δεν αντεξα!!!!!!!!!!!!!!!πηρα 18 tropheus red moliro εδω και 3 μηνες ζουμε μαζι με τα tropheus ikolakaiser

ολα δουλευουν ρολοι !! ο κυριαρχος αρσενικος κλασσικα ζευγαρονει συνεχεια με τις θυληκες (Ikola )ενω τα μικρα red moliro μεγαλωνουν χωρις να τα πειραζει τιποτα!

http://s1291.photobucket.com/user/batibat/media/1277961_10202706562525597_508637513_o_zpsd451d281.jpg.htmlpost-50788-0-92648900-1385489335_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - kokalo

συμφωνώ με τον Στάθη .θέλουμε φωτοόοοοοοο!

ΦΩΤΟ θελατε φωτο εχετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!παρτε λιονταρια!!

post-50788-0-03331000-1385866177_thumb.jpgpost-50788-0-67376900-1385866194_thumb.jpgpost-50788-0-12986500-1385866210_thumb.jpgpost-50788-0-12979200-1385866224_thumb.jpg

Υπέροχα τα ψάρια σου φιλε μου!!

Πολλά μπράβο!

Υπέροχο και το ενυδρείο!!!!

να ειστε καλα παιδια

το ενυδρειο εχει ωριμασει πλεον τρεχει εδω και 1 χρονο !

γεννες απο τα ικολα αρκετες ι αλγη εχει γινει ενα με αρκετες πετρες και τα νεα μικρα τροφεους εχουν προσαρμοστει για τα καλα!φτυστε τα να μην τα ματιασουμε

• Like 1

• 5 months later...

Σκεφτομαι να αλλαξω ψαροσυνθεση να φυγω απο τανκανυκα .malawi με αυλονακερες η victoria που δεν ειχα ποτε?

Δεν ειχα ποτε victoria,αλλα aulonocares στα λιτρα σου θα ηταν αρχοντες , θα βρισκεις και ευκολοτερα

δωστε μου 10 λεπτα θα φτιαξω νεα θεμα γιατι σηκωνε μεγαλη συζητηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...