Jump to content

O Νέος Γίγαντας 550 Λιτρων Με Τροφεους

kokalo

Recommended Posts

Οι πέτρες θα αλλαχτουν μόλις βρω αυτές που θελω όπως ειπα πιο πανω αυτές τις εβαλα για να εχουν φωλιές τα Ψαρια γιατι τα ειχα μια μέρα σε 110 λίτρα ενυδρειο και έπρεπε να τα βαλω μεσα. Απο φυτά έχω βαλσεριες ανουμπιες μεγάλες θα τις βαλω μόλις βρω πετρες

Καλορίζικο… να το χαίρεσαι!

Καλησπέρα, προσπάθησε να φτιάξεις με πιό φυσικό τρόπο τις πέτρες σου, να μαζέψεις διάφορα μεγέθοι πέτρας και τις στήσεις

ώστε να εξυπηρετούν τα ψάρια στο να οπισθοχωρουν σε στιγμές εντάσεων αλλα και να βοηθάνε στο να οριοθετηθούν περιοχές και να μοιράζονται όμορφα στο ενυδρείο

πολύ καλή δουλειά μέχρι εδώ ιδανικά τα λίτρα σου!!!!

Καλησπέρα, προσπάθησε να φτιάξεις με πιό φυσικό τρόπο τις πέτρες σου, να μαζέψεις διάφορα μεγέθοι πέτρας και τις στήσεις

ώστε να εξυπηρετούν τα ψάρια στο να οπισθοχωρουν σε στιγμές εντάσεων αλλα και να βοηθάνε στο να οριοθετηθούν περιοχές και να μοιράζονται όμορφα στο ενυδρείο

να εισαι καλα φιλε μου αυτες τις πετρες που εχω ειναι προχειρα μεσα αυριο θα παω να παρω αυτες τις πετρες που θελω και ειμαι σιγουρος οτι θα κανω καλη δουλεια...αναμονη προς το παρων.......

Πολύ ωραίες διαστάσεις με πολύ δυνατά ψάρια τα οποία μόλις βάλεις τις κατάλληλες πέτρες θα πάνε ακόμα καλύτερο. Προσοχή στη διατροφή και σε ότι μπορει να στρεσάρει την ομάδα.

:)

Οι πέτρες θα αλλαχτουν μόλις βρω αυτές που θελω όπως ειπα πιο πανω αυτές τις εβαλα για να εχουν φωλιές τα Ψαρια γιατι τα ειχα μια μέρα σε 110 λίτρα ενυδρειο και έπρεπε να τα βαλω μεσα. Απο φυτά έχω βαλσεριες ανουμπιες μεγάλες θα τις βαλω μόλις βρω πετρες

Οι πέτρες είναι μια χαρά σαν πέτρες απλά λίγο πιο " φυσικό " στήσιμο και περισσότερες αν θέλεις..Στην Αφρική στο τέλος όλες πέτρες είναι οι ίδιες μετά την παρουσία της άλγης ,φαινόμενο απόλυτα φυσιολογικό στην Αφρική

Καλή επιτυχία :)

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

:bigemo_harabe_net-64:

προσεχως και βιντεο.........θα παθετε πλακα

post-50788-0-97216100-1359483666_thumb.jpg

post-50788-0-10674700-1359483687_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - kokalo

υπομονη 80 λεπτα για να ανεβει το βιντεο στο youtube....

Οχι 3 .30 ειναι αλλα τόσο νου λέει οτι θα κανει .πάντως ζευγαρώνουν πανω από μια ωρα και συνεχίΖουν και οχι τίποτα άλλο είδαν και τα αλλα και ζηλεψαν και ζευγαρώνει άλλο ενα ζευγάρι

έτσι είναι αυτά. Μπορεί την ίδια στιγμή στο ίδιο ενυδρέιο να ζευγαρώνουν πάνω απο ένα ζευγάρι. Ανάλογα όσους αρχηγους θα έχεις τόσα αρσενικά θα ζευγαρώνουν.

Αυτό συνέβη απλά μόλις πήγα να τραβήξω το άλλο ζευγάρι σταμάτησαν ενώ το άλλο συνέχιζε δυναμικά. Μετά σταμάτησα να τα ενοχλώ

Ακαταλληλες σκηνες! παρακαλω να απομακρυνθούν οι ανήλικοι! χαχαχαχαχαχ!

μπραβο σου φιλε μου! ομορφες εικονες! περιμενουμε το βιντεο!

Έγινε επεξεργασία - adlib

Βιαστικά να μπω στον διαγωνισμό για τις αφρικανες.να εισαι καλα!

μην ανυσηχεις φιλαρακι, θα ακολουθησουν και αλλοι διαγωνισμοι! κρατα εσυ αρχειο και δεν θα χασεις! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=2dRuc61BWw4

τωρα μην κανετε mute

Έγινε επεξεργασία - kokalo

Μπραβο Κυριακο!! συγχαρητήρια για τις ψαρουκλες σου! :bigemo_harabe_net-64:

Έγινε επεξεργασία - adlib

http://www.youtube.com/watch?v=2dRuc61BWw4

τωρα μην κανετε mute

ε ενταξει εχεις βαλθει να μας τρελανεις με τις ψαραρες!μπραβο! να τα χαιρεσαι!μη σου πω οτι θελω αυτη την γεννα :P θα τα βαφτισω κιολας χαχαχα! :bigemo_harabe_net-76::bigemo_harabe_net-76:

εχω και αλλα 60 μικρα ενος μηνα να εισαι καλα

εχω και αλλα 60 μικρα ενος μηνα να εισαι καλα

:bowdown::bowdown::bowdown: σε νιωθω και γω στην ιδια φαση ειμαι εχω μια γεννα με καμια 15αρια johanni ενος μηνα..θα κανουν και παρεα με τα δικα σου! χαχαχα

περα απο την πλακα δεν υπαρχει καλυτερο απο το να βλεπεις ενα ψαρι που σου ηρθε απο το πουθενα να οικιοποιειται το περιβαλλον που του εφτιαξες, να συνεχιζει τον κυκλο της φυσης ανταμοιβοντας σε με μια γεννα...νιωθεις οτι κατι κανεις σωστα!

Μπράβο φίλε μου! Όμορφα πράγματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...