kokalo 17 Ιανουαρίου 2013 Author #26 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Οι πέτρες θα αλλαχτουν μόλις βρω αυτές που θελω όπως ειπα πιο πανω αυτές τις εβαλα για να εχουν φωλιές τα Ψαρια γιατι τα ειχα μια μέρα σε 110 λίτρα ενυδρειο και έπρεπε να τα βαλω μεσα. Απο φυτά έχω βαλσεριες ανουμπιες μεγάλες θα τις βαλω μόλις βρω πετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Καλορίζικο… να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 20 Ιανουαρίου 2013 #28 Share 20 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, προσπάθησε να φτιάξεις με πιό φυσικό τρόπο τις πέτρες σου, να μαζέψεις διάφορα μεγέθοι πέτρας και τις στήσεις ώστε να εξυπηρετούν τα ψάρια στο να οπισθοχωρουν σε στιγμές εντάσεων αλλα και να βοηθάνε στο να οριοθετηθούν περιοχές και να μοιράζονται όμορφα στο ενυδρείο πολύ καλή δουλειά μέχρι εδώ ιδανικά τα λίτρα σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Τρομερές φωτογραφίες.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 21 Ιανουαρίου 2013 Author #30 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, προσπάθησε να φτιάξεις με πιό φυσικό τρόπο τις πέτρες σου, να μαζέψεις διάφορα μεγέθοι πέτρας και τις στήσεις ώστε να εξυπηρετούν τα ψάρια στο να οπισθοχωρουν σε στιγμές εντάσεων αλλα και να βοηθάνε στο να οριοθετηθούν περιοχές και να μοιράζονται όμορφα στο ενυδρείο πολύ καλή δουλειά μέχρι εδώ ιδανικά τα λίτρα σου!!!! να εισαι καλα φιλε μου αυτες τις πετρες που εχω ειναι προχειρα μεσα αυριο θα παω να παρω αυτες τις πετρες που θελω και ειμαι σιγουρος οτι θα κανω καλη δουλεια...αναμονη προς το παρων....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 24 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Πολύ ωραίες διαστάσεις με πολύ δυνατά ψάρια τα οποία μόλις βάλεις τις κατάλληλες πέτρες θα πάνε ακόμα καλύτερο. Προσοχή στη διατροφή και σε ότι μπορει να στρεσάρει την ομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Ιανουαρίου 2013 #32 Share 24 Ιανουαρίου 2013 (edited) Οι πέτρες θα αλλαχτουν μόλις βρω αυτές που θελω όπως ειπα πιο πανω αυτές τις εβαλα για να εχουν φωλιές τα Ψαρια γιατι τα ειχα μια μέρα σε 110 λίτρα ενυδρειο και έπρεπε να τα βαλω μεσα. Απο φυτά έχω βαλσεριες ανουμπιες μεγάλες θα τις βαλω μόλις βρω πετρες Οι πέτρες είναι μια χαρά σαν πέτρες απλά λίγο πιο " φυσικό " στήσιμο και περισσότερες αν θέλεις..Στην Αφρική στο τέλος όλες πέτρες είναι οι ίδιες μετά την παρουσία της άλγης ,φαινόμενο απόλυτα φυσιολογικό στην Αφρική Καλή επιτυχία Έγινε επεξεργασία 24 Ιανουαρίου 2013 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 24 Ιανουαρίου 2013 #33 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, προσπάθησε να φτιάξεις με πιό φυσικό τρόπο τις πέτρες σου, να μαζέψεις διάφορα μεγέθοι πέτρας και τις στήσεις ώστε να εξυπηρετούν τα ψάρια στο να οπισθοχωρουν σε στιγμές εντάσεων αλλα και να βοηθάνε στο να οριοθετηθούν περιοχές και να μοιράζονται όμορφα στο ενυδρείο πολύ καλή δουλειά μέχρι εδώ ιδανικά τα λίτρα σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 29 Ιανουαρίου 2013 Author #34 Share 29 Ιανουαρίου 2013 (edited) προσεχως και βιντεο.........θα παθετε πλακα Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2013 - kokalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 29 Ιανουαρίου 2013 Author #35 Share 29 Ιανουαρίου 2013 υπομονη 80 λεπτα για να ανεβει το βιντεο στο youtube.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Ιανουαρίου 2013 #36 Share 29 Ιανουαρίου 2013 κέφια βλέπω έχουν! 80 λεπτά? Τι βίντεο είναι αυτό ρε συ? 1 ώρα έβγαζες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 29 Ιανουαρίου 2013 Author #37 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Οχι 3 .30 ειναι αλλα τόσο νου λέει οτι θα κανει .πάντως ζευγαρώνουν πανω από μια ωρα και συνεχίΖουν και οχι τίποτα άλλο είδαν και τα αλλα και ζηλεψαν και ζευγαρώνει άλλο ενα ζευγάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Ιανουαρίου 2013 #38 Share 29 Ιανουαρίου 2013 έτσι είναι αυτά. Μπορεί την ίδια στιγμή στο ίδιο ενυδρέιο να ζευγαρώνουν πάνω απο ένα ζευγάρι. Ανάλογα όσους αρχηγους θα έχεις τόσα αρσενικά θα ζευγαρώνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 29 Ιανουαρίου 2013 Author #39 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Αυτό συνέβη απλά μόλις πήγα να τραβήξω το άλλο ζευγάρι σταμάτησαν ενώ το άλλο συνέχιζε δυναμικά. Μετά σταμάτησα να τα ενοχλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Ιανουαρίου 2013 #40 Share 29 Ιανουαρίου 2013 (edited) Ακαταλληλες σκηνες! παρακαλω να απομακρυνθούν οι ανήλικοι! χαχαχαχαχαχ! μπραβο σου φιλε μου! ομορφες εικονες! περιμενουμε το βιντεο! Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2013 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 29 Ιανουαρίου 2013 Author #41 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Βιαστικά να μπω στον διαγωνισμό για τις αφρικανες.να εισαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Ιανουαρίου 2013 #42 Share 29 Ιανουαρίου 2013 μην ανυσηχεις φιλαρακι, θα ακολουθησουν και αλλοι διαγωνισμοι! κρατα εσυ αρχειο και δεν θα χασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 29 Ιανουαρίου 2013 Author #43 Share 29 Ιανουαρίου 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=2dRuc61BWw4 τωρα μην κανετε mute Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2013 - kokalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Ιανουαρίου 2013 #44 Share 29 Ιανουαρίου 2013 (edited) Μπραβο Κυριακο!! συγχαρητήρια για τις ψαρουκλες σου! Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2013 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 29 Ιανουαρίου 2013 Author #45 Share 29 Ιανουαρίου 2013 να εισαι καλα φιλαρακι!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 29 Ιανουαρίου 2013 #46 Share 29 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2dRuc61BWw4 τωρα μην κανετε mute ε ενταξει εχεις βαλθει να μας τρελανεις με τις ψαραρες!μπραβο! να τα χαιρεσαι!μη σου πω οτι θελω αυτη την γεννα θα τα βαφτισω κιολας χαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 30 Ιανουαρίου 2013 Author #47 Share 30 Ιανουαρίου 2013 εχω και αλλα 60 μικρα ενος μηνα να εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 30 Ιανουαρίου 2013 #48 Share 30 Ιανουαρίου 2013 εχω και αλλα 60 μικρα ενος μηνα να εισαι καλα σε νιωθω και γω στην ιδια φαση ειμαι εχω μια γεννα με καμια 15αρια johanni ενος μηνα..θα κανουν και παρεα με τα δικα σου! χαχαχα περα απο την πλακα δεν υπαρχει καλυτερο απο το να βλεπεις ενα ψαρι που σου ηρθε απο το πουθενα να οικιοποιειται το περιβαλλον που του εφτιαξες, να συνεχιζει τον κυκλο της φυσης ανταμοιβοντας σε με μια γεννα...νιωθεις οτι κατι κανεις σωστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Ιανουαρίου 2013 #49 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο ρε συ! Πολύ χαίρομαι για το ενυδρείο και τα ψάρια σου! Περιμένουμε ρεπορτάζ απο τα μικρά τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Ιανουαρίου 2013 #50 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο φίλε μου! Όμορφα πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος