Κωστας Τ 27 Φεβρουαρίου 2013 #226 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Mε αργά και σταθερά βήματα! Δεν με παίρνει για βιασύνες! Σιγά σιγά όλα θα γίνουν! οκ.το περασες το τεστ. :D .εισαι σε σωστο δρομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Φεβρουαρίου 2013 #227 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχεις βαλει ακομα ουτε ενα πολυποδακι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Φεβρουαρίου 2013 Author #228 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχεις βαλει ακομα ουτε ενα πολυποδακι; Οι μόνοι κάτοικοι μέχρι στιγμής απο κοράλια ειναι 2,3 μανιτάρια που έχω. Αυτές τις μέρες θα έρθουν κάποια κοράλια. Γενικά θα ήθελα πολλά πράγματα(ζωντανά βασικά) να πάρω, αλλά δεν με παίρνει, οπότε θα το πάω αργά αργά μπας και δω άσπρη μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Φεβρουαρίου 2013 #229 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Οι μόνοι κάτοικοι μέχρι στιγμής απο κοράλια ειναι 2,3 μανιτάρια που έχω. Αυτές τις μέρες θα έρθουν κάποια κοράλια. Γενικά θα ήθελα πολλά πράγματα(ζωντανά βασικά) να πάρω, αλλά δεν με παίρνει, οπότε θα το πάω αργά αργά μπας και δω άσπρη μέρα. Εεεετσι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Φεβρουαρίου 2013 Author #230 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Φέεεεεεετταααααα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Μαρτίου 2013 Author #231 Share 2 Μαρτίου 2013 Να ρωτήσω κάτι. Έχω λίγη πράσινη άλγη(film algae) λόγω μάλλον των λίγων φοσφωρικών που έχω. Υπάρχει κάτι που να την τρώει? Σκέφτηκα για κανα cucumber, κανα ερημίτη, κανα σαλιγκάρι, κανα αστερία και ούτω καθεξής. Η άλγη είναι η δεύτερη του θέματος http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=74198 . Απ'ότι κατάλαβα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Μαρτίου 2013 #232 Share 2 Μαρτίου 2013 Έναν καλό μαγνήτη,ή ξυραφάκι,ή απλά μια τηλεκάρτα...όλα τα ενυδρεία βγάζουν.Είναι αντίστοιχο με τα ταΐσματα/φορτίο που έχεις.Άλλοι καθαρίζουν μέρα παρά μέρα άλλοι μια φορά στις 2 βδομάδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Μαρτίου 2013 #233 Share 2 Μαρτίου 2013 παναγιωτη δεν μου ανοιγει τη φωτο στο λινκ αλλα αν ειναι η απλη αλγη δεν θα σε βοηθησει ουτε το cucumber ουτε και οι ερημιτες και οι αστεριες τα καλυτερα αποτελεσματα θα τα δεις με τα σαλιγκαρια,turbo κτλ μονο στο τζαμι εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Μαρτίου 2013 #234 Share 2 Μαρτίου 2013 Να ρωτήσω κάτι. Έχω λίγη πράσινη άλγη(film algae) λόγω μάλλον των λίγων φοσφωρικών που έχω. Υπάρχει κάτι που να την τρώει? Σκέφτηκα για κανα cucumber, κανα ερημίτη, κανα σαλιγκάρι, κανα αστερία και ούτω καθεξής. Η άλγη είναι η δεύτερη του θέματος http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=74198 . Απ'ότι κατάλαβα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Όλοι μας έχουμε λίγη άλγη πάνω στα τζάμια. PO4 πόσο μετράς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Μαρτίου 2013 Author #235 Share 2 Μαρτίου 2013 Εμένα δεν είναι μόνο στα τζάμια. Είναι και στον βράχο και στον άμμο. Φωσφορικά πόσο έχω θα σας γελάσω. Πάντως εχω λίγο τσιμπημένα. Αύριο θα αλλάξω τον αντιφόσφωρο. Οπότε μόνο σαλιγκάρια να βάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Μαρτίου 2013 #236 Share 2 Μαρτίου 2013 αν εχεις οντως αυτη την αλγη παναγιωτη ναι τα σαλιγκαρια θα ασχοληθουν πιο αποτελεσματικα και ουσιαστικα σε σχεση με τα υπολοιπα. αυτη η αλγη ομως δεν φαινεται π.χ στην αμμο που λες. μηπως ειναι κατι αλλο?διατομικη για παραδειγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Μαρτίου 2013 Author #237 Share 2 Μαρτίου 2013 Διατομική δεν είναι ούτε κυανό. Είναι film algae που εκτός απο τα τζάμια έχει πάει και στην άμμο σε κάποια σημεία όπως και στον βράχο σε μερικά κομμάτια. Πιστεύω θα φύγει σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 6 Μαρτίου 2013 #238 Share 6 Μαρτίου 2013 καλησπερα εαν επιτρεπεται τι μαρκα ανθρακα και αντιφωσφορο παιρνεις ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Μαρτίου 2013 Author #239 Share 6 Μαρτίου 2013 waterwaves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Μαρτίου 2013 #240 Share 6 Μαρτίου 2013 Δώσε καμία φωτό στον λαό να δούμε πως πάει ρεεεεεεεε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Μαρτίου 2013 Author #241 Share 6 Μαρτίου 2013 Δώσε καμία φωτό στον λαό να δούμε πως πάει ρεεεεεεεε!!! Υπομονή και όλα θα γίνουν. Τοποθετήθηκαν κάποια κοράλια. Σιγά σιγά θα βάλω και φωτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Απριλίου 2013 #242 Share 16 Απριλίου 2013 Εδώ θα δούμε κανένα update η φοβάσαι μην στο ματιάσουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Απριλίου 2013 Author #243 Share 16 Απριλίου 2013 Εδώ θα δούμε κανένα update η φοβάσαι μην στο ματιάσουμε? Φοβάμαι μην μου πάρουν φόρο με τα νέα κοράλια. χαχα. Θα δείτε. Για όσους δεν ξέρουν, έχω βάλει: Απο ψάρια: έβαλα ένα χαβανέζο Απο κοράλια: 2 s.hystrix 1 xenia και μπλέ, κόκκινα, πράσινα και μπορντώ μανιτάρια. Απλά δεν έβαλα φωτός γιατί ακόμα δεν φαίνεται η διαφορά. Αυτή την βδομάδα θα παραλάβω νέα κοράλια. Προς το τέλος της βδομάδας, ή την άλλη θα κάνω και απντέιτ αν πάνε όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαίου 2013 Author #244 Share 27 Μαίου 2013 Θέλετε update? Σας προειδοποιώ! Έχω πάρκινσον! Δεν εγγυόμαι για την όραση σας μετά το update... Δυστυχώς δεν το'χω με τις φωτό. Αυτή την σιτγμή ανεβαίνουν! Υπομονή λίγο γιατί είναι πολλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 27 Μαίου 2013 #245 Share 27 Μαίου 2013 απαπα ποσες ειναι που κανουν τοση ωρα βρε !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαίου 2013 Author #246 Share 27 Μαίου 2013 Πρέπει να μου δείξει κάποιος πως να βγάλω καμια σωστή φωτό, γιατί δεν την παλεύω άλλο! Λοιπόν, οι πρώτες φωτός είναι με τις μπλέ. Μετά άνοιξαν και οι άσπρες. Στις πρώτες χρησιμοποίησα flash, γι'αυτό και δεν βγήκαν καλές. Στις φωτό τα χρώματα που βλέπετε σε μερικά κοράλια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποτυπώσω τα χρώματα τους. Ζωντανά: 4 διαφορετικά είδη μανιταριών 5 διαφορετικά ζοανθάρια 5 διαφορετικά σκληρά 5 lps Με μπλέ: Η αλήθεια είναι ότι το yellow ήθελε να είναι μέσα σε όλες τις φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαίου 2013 Author #247 Share 27 Μαίου 2013 Και τώρα ανοίγουν τα άσπρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαίου 2013 Author #248 Share 27 Μαίου 2013 Και 2 βίντεο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαίου 2013 Author #249 Share 27 Μαίου 2013 απαπα ποσες ειναι που κανουν τοση ωρα βρε !? Ελπίζω να σε κάλυψα με το φωτορεπορτάζ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαίου 2013 Author #250 Share 27 Μαίου 2013 Το κουρείο άνοιξε και σας περιμένει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts