Alexpsycho 10 Φεβρουαρίου 2013 #201 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Ναι τις ανεβάζεις κανονικά στο Imageshack ή σε κάποιο παρεμφερές και κάνεις αντιγραφή τον απευθείας σύνδεσμο.Στο Aquazone επιλέγεις το εικονίδιο της εικόνας και κάνεις επικόλληση.Απλά πράγματα. Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2013 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #202 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Ναι τις ανεβάζεις κανονικά στο Imageshack ή σε κάποιο παρεμφερές και κάνεις αντιγραφή τον απευθείας σύνδεσμο.Στο Aquazone επιλέγεις το εικονίδιο της εικόνας και κάνεις επικόλληση.Απλά πράγματα. Aνεβάζω την φωτό στο Imageshack, κάνω αντιγραφή το λινκ της που στην προκειμένη περίπτωση πχ είναι αυτό http://imageshack.us/photo/my-images/842/1001698e.jpg/ και πατάω στο οικονίδιο που λέει Image, το βάζω στο κενό που ζητάει το url, και μετά μου βγάζει αυτά τα λόγια σε κόκκινο πλαίσιο: Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει την εν λόγω παράταση εικόνα σε αυτό το σύστημα. Τι κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Φεβρουαρίου 2013 #203 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 θα διαλεγεις το "direct link"(απευθειας συνδεσμο) που εχει στις επιλογες της καθε εικόνας και θα το κανεις επικόλληση στο εικονιδιακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #204 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Tι είναι το direct link και σε ποια οικονα θα το κανω επικόλληση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 10 Φεβρουαρίου 2013 #205 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Παναγιωτη οταν ανεβαζεις την φωτο στο imageshack πηγαινε στο my images,πατα δεξι κλικ πανω στην εικονα που θες,σου βγαζει διαφορες επιλογες,πατα share it.σου βγαζει σε ενα μεγαλο παραθυρο τα στοιχεια της φωτο,κανε αντιγραφη και μετα επικολληση στην δημοσιευση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #206 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #207 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Παναγιωτη οταν ανεβαζεις την φωτο στο imageshack πηγαινε στο my images,πατα δεξι κλικ πανω στην εικονα που θες,σου βγαζει διαφορες επιλογες,πατα share it.σου βγαζει σε ενα μεγαλο παραθυρο τα στοιχεια της φωτο,κανε αντιγραφη και μετα επικολληση στην δημοσιευση σου. :bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-146: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 10 Φεβρουαρίου 2013 #208 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 (edited) :bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-146: ευγε παιδι μου. .τωρα περιμενουμε φωτο απο την εξελιξη.αντε καλογεμιστο. Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #209 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 ευγε παιδι μου. .τωρα περιμενουμε φωτο απο την εξελιξη.αντε καλογεμιστο. Eυχαριστώ! Θα ενημερώνω για τις εξελίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 10 Φεβρουαρίου 2013 #210 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Ριμαδα τεχνολογια , που θα παει θα σε μάθω. :-)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 11 Φεβρουαρίου 2013 #211 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 παναγιωτη το στησιμο ειναι φοβερο!! τον πετυχες τον στοχο σου!! το μονο που θ'αλλαζα εαν αλλαζα κατι,ειναι η αντλια που εχεις στα δεξια. θα την εβαζα καπου αλλου,ισως πισω και για να μην φαινεται πολυ αλλα και για να μην κρυβει και τα κοραλακια που θα βαλεις με το καλο στο δεξι νησακι! βεβαια αυτο εξαρταται και απο το ποσο θα σου αλλαξει την κυκλοφορια,εσυ ξερεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmal 11 Φεβρουαρίου 2013 #212 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 (edited) λάθος post. Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2013 - jimmal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Φεβρουαρίου 2013 Author #213 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 παναγιωτη το στησιμο ειναι φοβερο!! τον πετυχες τον στοχο σου!! το μονο που θ'αλλαζα εαν αλλαζα κατι,ειναι η αντλια που εχεις στα δεξια. θα την εβαζα καπου αλλου,ισως πισω και για να μην φαινεται πολυ αλλα και για να μην κρυβει και τα κοραλακια που θα βαλεις με το καλο στο δεξι νησακι! βεβαια αυτο εξαρταται και απο το ποσο θα σου αλλαξει την κυκλοφορια,εσυ ξερεις! Ευχαριστώ! Να'σαι καλά! Με το καλό να βάλω και άλλη μια αντλία και θα δω τελικά πως θα κάτσει η κυκλοφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 12 Φεβρουαρίου 2013 #214 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Μεγαλο θεμα αυτο τις κυκλοφορίας.. Δεν φτάνει να ειναι πολυ.. θελει να ειναι αρκετη και παντου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Φεβρουαρίου 2013 #215 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Μεγαλο θεμα αυτο τις κυκλοφορίας.. Δεν φτάνει να ειναι πολυ.. θελει να ειναι αρκετη και παντου.. Eιναι οντως παιδεμα η ρημαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 12 Φεβρουαρίου 2013 #216 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 Εγω παντος με την vortech ησυχασα... τις δινει απλωτες και γουσταρει κ αυτη και τα αυτακια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Φεβρουαρίου 2013 Author #217 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Kαλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Βλέπω ένα πράσινο μανιτάρι που έχω τις τελευταίες 3,4 ημέρες να είναι νωχελικό και πιο μαζεμένο σαν κάτι να το ενοχλεί. τις τελευταίες 2 ημέρες όμως το βλέπω έχει γύρει προς τα κάτω και το ένα το πόδι πάει να κοπεί. Πάει να σπλιτάρει ή κάτι άλλο τρέχει? Γιατί μόνο αυτό είναι έτσι. Το ενοχλεί το φως? Η κυκλοφορία? Αν ήταν όμως θα το είχε δείξει απο την αρχή αυτό γιατί έχει 2 βδομάδες στο ενυδρείο στην θέση αυτή. Υπάρχει περίπτωση την δουλειά να την κάνουν τα κοπίποδα? Γιατί όταν είναι σκοτάδι και βγαίνουν κοπίποδα και σκουλίκια και χίλια 2 άλλα βλέπω κοπίποδα να το περυτριγιρίζουν και να περπατάνε πάνω του. Και μια φωτό να καταλάβετε που βρίσκεται: Είναι το μανιτάρι στην μέση. Oι φωτό είναι πιο παλιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 17 Φεβρουαρίου 2013 #218 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως άλλαξες την κυκλοφορία? Συνήθως μαζεύουν με αυξημένη ροή... Δοκίμασε να κλείσεις για λίγο τον ένα κυκλοφορητή και δες πως πάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Φεβρουαρίου 2013 Author #219 Share 17 Φεβρουαρίου 2013 Όχι η κυκλοφορία δεν έχει αλλάξει ακόμα. Όπως ήταν είναι. Μου φαινεται παραξενο πάντως γιατί μια χαρά ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 24 Φεβρουαρίου 2013 #220 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Η τελευταία σου προσπάθεια στο στήσιμο ήταν όντως πολυ καλύτερη απο τις Αλλες αν και την δεξια μερια σε παίρνει να την στρωσεις λίγο ακομα. Τελικά τι έγινε με το μανιτάρι; Με τις τημές σου πως είσαι; Απο ψαράκια τι παίζει ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Φεβρουαρίου 2013 Author #221 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Το μανιταρι ξεκόλλησε και προσπαθώ να το κολλησω σε άλλο βραχάκι. Απο τιμές είναι οκ. Μόνο έχω λίγο τσιμπημένα φωσφορικά το οποίο αντιμετωπίζεται. Όπου να'ναι θα μπουν και τα πρωτα κοραλάκια. Απο ψαρια μεχρι στιγμης έχω ένα ζευγος κλόουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Φεβρουαρίου 2013 #222 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 (edited) μπραβο πανο αντε καλη αρχη κ με τα κοραλια! ποσο καιρο τα εχεις τα κλοουνακια?εχουν κανει καμια γεννα? Έγινε επεξεργασία 27 Φεβρουαρίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Φεβρουαρίου 2013 Author #223 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 μπραβο πανο αντε καλη αρχη κ με τα κοραλια! ποσο καιρο τα εχεις τα κλοουνακια?εχουν κανει καμια γεννα? Tα κλοουνακια τα έχω κανα μήνα και παραπάνω, αλλά σε αυτό το ενυδρείο τα έχω 10 μέρες. Γέννα όχι ακόμα. Είναι πολύ νωρίς. 3 πόντους είναι. Εν τω μεταξ'υ τα καλόμαθα να τρώνε απο το χέρι μου και τώρα αν δεν τα ταίσω με το χέρι μπορεί και να μην φάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 27 Φεβρουαρίου 2013 #224 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 (edited) Το μανιταρι ξεκόλλησε και προσπαθώ να το κολλησω σε άλλο βραχάκι. Απο τιμές είναι οκ. Μόνο έχω λίγο τσιμπημένα φωσφορικά το οποίο αντιμετωπίζεται. Όπου να'ναι θα μπουν και τα πρωτα κοραλάκια. Απο ψαρια μεχρι στιγμης έχω ένα ζευγος κλόουν. για παμε να φορτωνουμε σιγα σιγα ζωντανα. Έγινε επεξεργασία 27 Φεβρουαρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Φεβρουαρίου 2013 Author #225 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 για παμε να φορτωνουμε σιγα σιγα ζωντανα. Mε αργά και σταθερά βήματα! Δεν με παίρνει για βιασύνες! Σιγά σιγά όλα θα γίνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts