Jump to content

Moby Dick 25 Litra

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να δωρίσω στον μικρό μου αδερφό το συγκεκριμένο ενυδρείο http://www.sicce.com/prodottiDettaglio_eng.php/prodotto=moby-dick-25-l/idprodotto=23

μιας και το έχω και κάθεται στην αποθήκη. το ενυδρείο έχει διαστάσεις μήκος 38cm,πλάτος 21cm,ύψος 31cm και έχει εσωτερικό φίλτρο και φωτιστικό με λάμπα 11w.Τι μπορώ να βάλω μέσα?Γλυκου νερου.

Έγινε επεξεργασία - smallchef2000

Μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο "παλατάκι" για μονομάχο ! :)

για μικρα ψαρακια π.χ. gappy, tetra, ροδόστομους

Μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο "παλατάκι" για μονομάχο ! :)

+ 1000

Με αρκετά φυτάκια μέσα και θα είναι άρχοντας :bigemo_harabe_net-64:

για μικρα ψαρακια π.χ. gappy, tetra, ροδόστομους

Είναι πολύ μικρό για αυτά τα ψαράκια. :)

το πολυ 2-3 αρσενικα γκαπυ μονο και πολυ προσοχη στο φαι και μετρησεις νερου πολυ συχνες. σε αυτα τα λιτρα πρεπει να εισαι συνεχεια στη τσιτα γιατι οι συνθηκες αλλαζουν πολυ γρηγορα δυστυχως!

Έγινε επεξεργασία - polyagkistro

Δυο μονομαχους μπορω να βαλω?Ζευγαρι?

Δυο μονομαχους μπορω να βαλω?Ζευγαρι?

Οχι δυστοιχος δεν μπορεις να βαλεις 2 μονομαχους,οι αρσενικοι θα σκοτωθουν μεταξυ τους και το ζευγαρι το βαζουμε μαζι μονο για αναπαραγωγη αλλιως τα αποτελεσματα ειναι ασχημα.

Ένα μονομάχο η μπορείς επίσης να το κάνεις ένα πολύ όμορφο γαριδαδικο!

Ενα πολύ όμορφο γαριδάδικο, με μονομάχο αν είσαι τυχερός (ιδιοσυγκρασία μονομάχου). :)

εχω το ιδιο με εναν μονομαχο και ενα σαλιγκαρι....και μερικα φυτουλια(ανουμπιες-ελοντεα ντενσα-μαριμο μος μπολς-κρυπτοκορινες γουεντι μπραουν)....πανεμορφο και χωρις πολλα πολλα...ενα καλο στρωσιμο και μετα μια φορα την βδομαδα αλλαγη νερου(8-10 λιτρα) και λιγο ενυδρειακο μαλλι και ειναι ετοιμο....

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

• 3 weeks later...

Παλικαρι μου απο τη στιγμη που προτιθεσαι να ασχοληθεις με το ενυδρειακι, θα μπορουσες να παιξεις με λιγα guppy ή καποιο κοπαδακι απο τετρα οχι ομως δεινους κολυμβητες....

Νορμαλ ταισμα και συχνες αλλαγες νερου ειναι απαραιτητες.......

Παλικαρι μου απο τη στιγμη που προτιθεσαι να ασχοληθεις με το ενυδρειακι, θα μπορουσες να παιξεις με λιγα guppy ή καποιο κοπαδακι απο τετρα οχι ομως δεινους κολυμβητες....

Νορμαλ ταισμα και συχνες αλλαγες νερου ειναι απαραιτητες..

Κάπως έτσι το σκεφτόμουνα στην αρχή αλλα να σου πω την αλήθεια οι ως τώρα απαντήσεις κλείναν προς τον μονομάχο. νομίζω οι ιδέα σου είναι super!!!!!! :bigemo_harabe_net-117::bigemo_harabe_net-117::bigemo_harabe_net-117:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...