smallchef2000 15 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να δωρίσω στον μικρό μου αδερφό το συγκεκριμένο ενυδρείο http://www.sicce.com/prodottiDettaglio_eng.php/prodotto=moby-dick-25-l/idprodotto=23 μιας και το έχω και κάθεται στην αποθήκη. το ενυδρείο έχει διαστάσεις μήκος 38cm,πλάτος 21cm,ύψος 31cm και έχει εσωτερικό φίλτρο και φωτιστικό με λάμπα 11w.Τι μπορώ να βάλω μέσα?Γλυκου νερου. Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2013 - smallchef2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο "παλατάκι" για μονομάχο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smallchef2000 15 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 15 Ιανουαρίου 2013 για μικρα ψαρακια π.χ. gappy, tetra, ροδόστομους Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 15 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο "παλατάκι" για μονομάχο ! + 1000 Με αρκετά φυτάκια μέσα και θα είναι άρχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2013 για μικρα ψαρακια π.χ. gappy, tetra, ροδόστομους Είναι πολύ μικρό για αυτά τα ψαράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 15 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 15 Ιανουαρίου 2013 (edited) το πολυ 2-3 αρσενικα γκαπυ μονο και πολυ προσοχη στο φαι και μετρησεις νερου πολυ συχνες. σε αυτα τα λιτρα πρεπει να εισαι συνεχεια στη τσιτα γιατι οι συνθηκες αλλαζουν πολυ γρηγορα δυστυχως! Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2013 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
smallchef2000 15 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Δυο μονομαχους μπορω να βαλω?Ζευγαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Δυο μονομαχους μπορω να βαλω?Ζευγαρι? Οχι δυστοιχος δεν μπορεις να βαλεις 2 μονομαχους,οι αρσενικοι θα σκοτωθουν μεταξυ τους και το ζευγαρι το βαζουμε μαζι μονο για αναπαραγωγη αλλιως τα αποτελεσματα ειναι ασχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Ένα μονομάχο η μπορείς επίσης να το κάνεις ένα πολύ όμορφο γαριδαδικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 16 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Ενα πολύ όμορφο γαριδάδικο, με μονομάχο αν είσαι τυχερός (ιδιοσυγκρασία μονομάχου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 18 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 18 Ιανουαρίου 2013 (edited) εχω το ιδιο με εναν μονομαχο και ενα σαλιγκαρι....και μερικα φυτουλια(ανουμπιες-ελοντεα ντενσα-μαριμο μος μπολς-κρυπτοκορινες γουεντι μπραουν)....πανεμορφο και χωρις πολλα πολλα...ενα καλο στρωσιμο και μετα μια φορα την βδομαδα αλλαγη νερου(8-10 λιτρα) και λιγο ενυδρειακο μαλλι και ειναι ετοιμο.... Έγινε επεξεργασία 18 Ιανουαρίου 2013 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 6 Φεβρουαρίου 2013 #12 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Παλικαρι μου απο τη στιγμη που προτιθεσαι να ασχοληθεις με το ενυδρειακι, θα μπορουσες να παιξεις με λιγα guppy ή καποιο κοπαδακι απο τετρα οχι ομως δεινους κολυμβητες.... Νορμαλ ταισμα και συχνες αλλαγες νερου ειναι απαραιτητες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smallchef2000 6 Φεβρουαρίου 2013 Author #13 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Παλικαρι μου απο τη στιγμη που προτιθεσαι να ασχοληθεις με το ενυδρειακι, θα μπορουσες να παιξεις με λιγα guppy ή καποιο κοπαδακι απο τετρα οχι ομως δεινους κολυμβητες.... Νορμαλ ταισμα και συχνες αλλαγες νερου ειναι απαραιτητες.. Κάπως έτσι το σκεφτόμουνα στην αρχή αλλα να σου πω την αλήθεια οι ως τώρα απαντήσεις κλείναν προς τον μονομάχο. νομίζω οι ιδέα σου είναι super!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος