kotsosaqua 12 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια.Μηπως υπαρχει καποια αποψη καθετη κατα καποιο τροπο για το ποσα ειναι τα καταλληλα λιτρα για <<διαβιωση>> και οχι <<επιβιωση>> των δισκων?? σας ευχαριστω εκ των προτερων. ας εχω σας παρακαλω μια απαντηση σωστη και οχι κουτουρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Ενας ενηλικος δισκος θελει 50-60 λιτρα Ο δισκος ζει σε ομαδες Το λιγοτερο 7-8 ατομα σε ενα ενυδρειο Οποτε αν κανεις το πολλαπλασιασμο βγαζεις τα λιτρα του ενυδρειου Ειχα 8 γομαρια σε 400 λιτρα και φαινοταν μικρο, εκτος το συνωστισμο Για μενα δισκοενυδρειο θεωρειται 1000+ λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsosaqua 12 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου..να σαι καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 12 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Ενας ενηλικος δισκος θελει 50-60 λιτρα Ο δισκος ζει σε ομαδες Το λιγοτερο 7-8 ατομα σε ενα ενυδρειο Οποτε αν κανεις το πολλαπλασιασμο βγαζεις τα λιτρα του ενυδρειου Ειχα 8 γομαρια σε 400 λιτρα και φαινοταν μικρο, εκτος το συνωστισμο Για μενα δισκοενυδρειο θεωρειται 1000+ λιτρα :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 13 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 13 Ιανουαρίου 2013 350-400 λένε γενικά οι αναφορές με τη λογική που αναφέρει και ο φίλος πιο πίσω. αλλά σίγουρα όσο περισσότερα λίτρα τόσο καλύτερα για τους δίσκους. θα δεις και καλύτερη ανάπτυξη και συμπεριφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 14 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 14 Ιανουαρίου 2013 οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα,,,,και οπως λεει καποιος φωνακλας δισκας,,,,ο βασιλιας στα λιτρα δεν θελει τσιγκουνιες!!!!ΠΟΛΛΑ ΛΙΤΡΑ,,,,, αν εχεις ορεξη για καθημερινες αλλαγες,,,,τοτε σε περνει να εχεις και λιγοτερα λιτρα,,,,αλλα πιστεψε με επειδη το εχω ζησει,,,ειναι μαρτυριο και κατανταει πολυ κουραστικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος