IliasZL 11 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Πρόσφατα μου έκαναν δώρο ένα ύπεροχο ψυκτικό μηχάνησμο ενυδρείου το Teco TR 10. Αυτή η συσκευή έχει και UV sterillizer! Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτή την λειτουργεία και το τι μπορει να μου προσφέρει και αναρωτιέμαι 1. αν υπάρχει κάποιο θέμα που αφορά το συγκεκριμένω ψυκτικό ή την συγκεκριμένη λειτουργεία ήδη στο forum και 2. αν έχει κάποιος απο εσάς αυτή την συσκευή να μου πει τυχών tips, συμβουλες κτλ. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2013 το εχει ο αιολος.οντως ωραιο μηχανακι. ΥΓ.εμεις γιατι δεν παιρνουμε τετοια δωρα.?αλτσχαιμερ ο αι-βασιλης...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 11 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2013 (edited) χαχαχαχαχαχα φίλε κλαζ τυχαίνει και ένα άτομο απο τον ευρύτερο οικογενειακό μου κύκλο είναι δικός μας και πρίν λίγο καιρό μου έκανε δώρο ένα Juwel Vision 180 κομπλε με τα πάντα! Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2013 - IliasZL Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 11 Ιανουαρίου 2013 χωραει ενας ακομη στο γενεαλογικο σας δεντρο...??χεχε καλη φαση παντως τετοια δωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 11 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 11 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχαχα όλοι οι καλοί χωράνε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 11 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 11 Ιανουαρίου 2013 αυτά είναι δώρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 12 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω για το tr-10 σου(*), αλλα συνήθως δεν έχει UV πάνω του. Το tc-10 βγαίνει κατ΄ευθειαν με UV και θερμοστατη. Τώρα, απο κει και πέρα, ξέρω Ότι κυκλοφορούν κάποια κιτ ως αναβάθμιση του μηχανήματος (* εδώ κολαγε) ,είτε του θερμοστατη, είτε της UV. Σχετικά με τη μετατροπή - αναβάθμιση του δεν έχω εμπειρίες και δεν ξέρω , καλύτερα να μας πει κάποιος ειδικός επί του θέματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Πρόσφατα μου έκαναν δώρο ένα ύπεροχο ψυκτικό μηχάνησμο ενυδρείου το Teco TR 10. Αυτή η συσκευή έχει και UV sterillizer! Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτή την λειτουργεία και το τι μπορει να μου προσφέρει και αναρωτιέμαι 1. αν υπάρχει κάποιο θέμα που αφορά το συγκεκριμένω ψυκτικό ή την συγκεκριμένη λειτουργεία ήδη στο forum και 2. αν έχει κάποιος απο εσάς αυτή την συσκευή να μου πει τυχών tips, συμβουλες κτλ. Ευχαριστώ! Hey.. ξάδελφε... Το έχω το TR-10 και μπορώ να πω ότι μου έλυσε τα χέρια χειμώνα καλοκαίρι. Είναι πολύ απλό στη λειτουργία του και δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στις ρυθμίσεις.... παρόλα αυτά σου δίνουν αρκετές δυνατότητες με σημαντικότερη αυτή της "εξισορρόπησης" θερμοκρασίας με καποιο άλλη συσκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Hey.. ξάδελφε... Το έχω το TR-10 και μπορώ να πω ότι μου έλυσε τα χέρια χειμώνα καλοκαίρι. Είναι πολύ απλό στη λειτουργία του και δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στις ρυθμίσεις.... παρόλα αυτά σου δίνουν αρκετές δυνατότητες με σημαντικότερη αυτή της "εξισορρόπησης" θερμοκρασίας με καποιο άλλη συσκευή. Και εγώ το TR-10 έχω. Για πες τι έχεις κάνει!Φαντάζομαι έχεις βάλει τον θερμοστάτη; Η άλλη συσκευή ποια είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 12 Ιανουαρίου 2013 Author #10 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Χ αχχαχαχαχα θεός ο ΑΙΟΛΟΣ κυριολεκτικά :-P από ότι είδα έχει δυνατότητα προσθήκης θερμοστατη και uv.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Ρύθμισα την θερμοκρασία του ψυκτικού με εξωτερικά θερμόμετρα ... Την UV την πλήρωσα 130 ευρώ το κιτ !!!...ακριβούτσικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Ρύθμισα την θερμοκρασία του ψυκτικού με εξωτερικά θερμόμετρα ... Την UV την πλήρωσα 130 ευρώ το κιτ !!!...ακριβούτσικα Άμα προσθέσεις στο ψυκτικό τον θερμοστάτη,μετά δουλεύει και τα δυο; Ψύξη και θέρμανση μαζί; Με τα εξωτερικά θερμόμετρα δεν έχεις διάφορα στην ένδειξη της οθόνης και στο θερμόμετρο αλλα και στο ψυκτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος