CHDAR 11 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί κανείς να βάλει μικρούς δίσκους σε ενυδρείο 54λτ? Και αν ναι πόσους γιατί από όσο ξέρω δεν πρέπει να είναι μόνοι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Εννοής νεογέννητους δίσκους που θέλεις να τους μεγαλώσεις μέχρι κάποιο σημείο και να τους μεταφέρεις μετα . Φυσικά και μπορείς , όχι όμως πριν απογαλακτιστούν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHDAR 11 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Μιλάω για μηκος περίπου 6cm μόνιμους κάτοικους του ενυδρείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 11 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 11 Ιανουαρίου 2013 ΟΧΙ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Σε 54 λιτρα ενυδρειο δισκους? Φιλε μου ειναι απαγορευτικο το ενυδρειο σου για δισκους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 11 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Σε 54l δεν βάζουμε ΠΟΤΕ δίσκους σαν μόνιμη κατοικία, το χρησιμοποιούμε ίσως σαν καραντίνα ή για μικρό διάστημα να εκθέψουμε μωρά, εως εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHDAR 11 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ. Απλά σε ένα κατάστημα με αρκετους δίσκους μου είπαν ότι όχι μόνο μπορώ αλλα πρέπει να είναι και κοπάδι. Τι να πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 11 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 11 Ιανουαρίου 2013 κοπαδι, δηλ. 10-12 ατομα μεγεθους 12+ cm σε 54 λτ. πως χωρανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ. Απλά σε ένα κατάστημα με αρκετους δίσκους μου είπαν ότι όχι μόνο μπορώ αλλα πρέπει να είναι και κοπάδι. Τι να πώ. Ρίξε μια ματιά εδώ. Είναι μια ωραία συζήτηση από παιδιά που διατηρούσαν/διατηρούν δίσκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 11 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 11 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου ειναι λαθος να βαλεις δισκους σε αυτα τα λιτρα...οπως σου ειπαν και τα παιδια.αυτο που πρεπει να αποκομοισεις ειναι οτι το συγκεκριμενο καταστημα ψαχνει μονο να πουλησει και δεν εχει κανενα ενδιαφερον για τα ψαρια και το ενυδρειο γενικοτερα μιας και σου προτεινε κοπαδι κιολας σε τοσα λιτρα....πραγματικα δεν υπαρχει απορια που να μην μπορει να την απαντησει αυτο το φορουμ οποτε την επομενη φορα θα πηγαινεις για ψωνια ψαγμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 11 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου να πας στο καταστημα που στο ειπαν και να τους πεις να το κλεισουν ΤΩΡΑ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ. Απλά σε ένα κατάστημα με αρκετους δίσκους μου είπαν ότι όχι μόνο μπορώ αλλα πρέπει να είναι και κοπάδι. Τι να πώ. Aν το καταστημα εχει βημα εδω στο φορουμ,πες μας ποιο ειναι και ανοιξε θεμα στην κατηγορια του,διοτι σου ειπε ψεμματα!!! κοπαδι, δηλ. 10-12 ατομα μεγεθους 12+ cm σε 54 λτ. πως χωρανε? Χωρανε συρταρωτοι Ηλια.Οπως οι ασφαλειες στην ασφαλειοθηκη Φιλε μου να πας στο καταστημα που στο ειπαν και να τους πεις να το κλεισουν ΤΩΡΑ...... Κιμωνα δε διορθωνεται η κατασταση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 11 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Aν το καταστημα εχει βημα εδω στο φορουμ,πες μας ποιο ειναι και ανοιξε θεμα στην κατηγορια του,διοτι σου ειπε ψεμματα!!! Χωρανε συρταρωτοι Ηλια.Οπως οι ασφαλειες στην ασφαλειοθηκη Κιμωνα δε διορθωνεται η κατασταση...... Ελα ντε...Δεν εχεις αδικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 11 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 11 Ιανουαρίου 2013 ...........κ βεβαια.................ΔΕΝ μπορεις!!! να σε ρωτησω ομως στα 300λτ που λες με δισκους ποσους δισκους εχεις τωρα κ τι μεγεθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHDAR 11 Ιανουαρίου 2013 Author #15 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Είχα 4 δίσκους μήκους περίπου 12cm, καρδηνάλιους και έαν pleco L190. Λόγω χώρου αναγκάστηκα και το έδωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 11 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ. Απλά σε ένα κατάστημα με αρκετους δίσκους μου είπαν ότι όχι μόνο μπορώ αλλα πρέπει να είναι και κοπάδι. Τι να πώ. Αυτος που στο ειπε στο καταστημα ειναι πολλη χαζος για να μην πω τιποτε αλλο !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 11 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Περιττό να το αναφέρουμε όλοι ότι δεν μπαίνουν αλλά μου κάνει εντύπωση. Ίσως δεν θα έπρεπε αφού δυστυχώς τα εν λόγο καταστήματα μόνο να πουλήσουν τους ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος