Κωστας Τ 10 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 10 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα.σκεφτομαι να παραγγειλω κατι απο το reefshops.com.εχει καποιος εμπειρια αγορας απο το εν λογω ιντερνετικο μαγαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 10 Ιανουαρίου 2013 εγω,οπως και πολλοι αλλοι. ο david εξυπηρετικοτατος,και οσο γρηγορος μπορει να γινει ενας κινεζος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 10 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 10 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδια ολα κινεζικα ειναι???σκεφτομαι για ριακτορα ασβεστιου αλλα ποιον??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 10 Ιανουαρίου 2013 ριακτορα ασβεστιου...?γιατι δεν βαζεις δοσομετρικη.?πιο φτηνο και ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 10 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 10 Ιανουαρίου 2013 ριακτορα ασβεστιου...?γιατι δεν βαζεις δοσομετρικη.?πιο φτηνο και ευκολο. ρε κωστα για πες πως ακριβως γίνεται,σε δοχια βαζεις τα υλικα και τραβανε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 10 Ιανουαρίου 2013 ναι βρε.διαλεγεις 3 μπετονια σε λιτρα που σε βολευουν.πχ 4λιτρα,5λιτρα κλπ,και βαζεις τις σκονες μαζι μδ νερο οσμωσης.συνδεεις τα σωληνακια των δοσομετρικων και......τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 10 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 10 Ιανουαρίου 2013 και συνφερει που τα υλικα ειναι ακριβα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 10 Ιανουαρίου 2013 ακριβα...??? πριν σχεδον 1,5 χρονο εδωσα μαζι με τα μεταφορικα περιπου 75 ευρω για σκονες και ποιθανοτατα θα την βγαλω και φετος ολοκληρη τη χρονια......αρα μιλαμε για τζαμπα πραμα.ποιος σου ειπε οτι ειναι ακριβα..? ΥΓ.το σκισαμε ομως το θεμα εε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 10 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 10 Ιανουαρίου 2013 εεεε λιγο για πες ποια αντλεια ειναι καλη και τι σκονες βαζεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 10 Ιανουαρίου 2013 ΥΓ.το σκισαμε ομως το θεμα εε? Spamoκράτορας!!! :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 10 Ιανουαρίου 2013 Author #11 Share 10 Ιανουαρίου 2013 εγω,οπως και πολλοι αλλοι. ο david εξυπηρετικοτατος,και οσο γρηγορος μπορει να γινει ενας κινεζος. ευχαριστω Κωστα.ηθελα να τσεκαρω οτι ολα οκ για να κανω μια παραγγελεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 10 Ιανουαρίου 2013 ολα ειναι καλα.εχω παρει δεκαδες φορες απο εκει.παντα τυπικος,ευγενικος,κανει οτι χαρη του ζητησεις και ειναι γρηγορος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 10 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Είναι γνωστός ο David και πολύ καλός πωλητής. Τι σε ενδιαφέρει να αγοράσεις συγκεκριμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιανουαρίου 2013 Author #14 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Είναι γνωστός ο David και πολύ καλός πωλητής. Τι σε ενδιαφέρει να αγοράσεις συγκεκριμένα? καλημερα Αλεξ.μετα απο δυο εναλλακτικες λυσεις που ειχα για δοσομετρικη εδωσα τις δυο μονες που ειχα.τελικα για διαφορους λογους δεν εκατσαν αυτες οι εναλλακτικες και εμεινα ξεκρεμαστος. ετσι παρειγγειλα απο e-bay την marine colour στις 02/12 και μεχρι και σημερα δεν εχει ερθει και δεν το βλεπω κιολας. ο κινεζος μου δινει τα λεφτα πισω οποτε ελεγα να ξαναπαραγγειλω απο αλλου. παντως με το κινεζο που μιλησα David εμφανιζοταν και δινοντας μου ενα truck number του δεματος με ειχε παραπεμψει στην κατηγορια track n trace του reefshops για να δω που βρισκεται το δεμα. παιζει να ειναι ο ιδιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 11 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 11 Ιανουαρίου 2013 ο ίδιος είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 11 Ιανουαρίου 2013 ναι ο ιδιος ειναι και επειδη τα στελνει με το απλο ταχυδρομειο ισως καθυστερει λογικα μερικες μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιανουαρίου 2013 Author #17 Share 11 Ιανουαρίου 2013 εχουν περασει 39 μερες απο την πληρωμη της δοσομετρικης και ακομα ερχεται.το θεμα ειναι οτι θα χασω το 45ημερο περιθωριο επιστροφης χρηματων οποτε μιλησα μαζι του και ειπα να μου βαλει τα λεφτα στη καρτα και μετα βλεπω τι θα κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 11 Ιανουαρίου 2013 #18 Share 11 Ιανουαρίου 2013 (edited) Στο website έχει και άλλους τρόπους αποστολής.Η δικιά μου ήρθε με ΕMS ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ σε 12 μέρες πάνω κατω...Σε αντικείμενα πάνω απο 80-100 ευρώ μόνο EMS... Πάντως απο την στιγμή που έχεις tracking number μπορείς να το βρεις το δέμα...πολύ εύκολα... http://www.reefshops.com/track-and-trace.html και αν είναι Ελλάδα... http://www.eltacourier.gr/search.asp Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2013 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιανουαρίου 2013 Author #19 Share 11 Ιανουαρίου 2013 (edited) ευχαριστω για τις πληροφοριες.το δεμα ειναι ακομα Πεκινο οποτε..... μιλησα με το David,μου εκανε refund τα λεφτα στο λογαριασμο και παμε για αλλα. οντως πολυ εξυπηρετικος και προθυμος. τα λεφτα που πιστωνονται στη καρτα μπορουν αμμεσα να χρησιμοποιηθουν για αλλη αγορα?μιας και ουσιαστικα δεν υπαρχουν λεφτα μεσα στο λογαριασμο και μπενουν σε 1 μηνα? Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος