panoss 21 Ιουνίου 2013 Author #51 Share 21 Ιουνίου 2013 Οσα είπες είναι μια χαρά.. Πρόσεχε η Θερμοκρασία να μην ανέβει πάνω από 31 διότι θα αρχίσει να υποφέρει.. ΚΑι μπορεί να σου χαλάσει!! Καλή συνέχεια και ό,τι θες ρωτάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 24 Ιουνίου 2013 #52 Share 24 Ιουνίου 2013 Μία παγίδα είχε σηκωμένες τις τρίχες από την ημέρα που την αγόρασα και θεώρησα ότι ήταν ανενεργή μιας και δεν είχε ανοίξει ποτέ όσο την είχα σπίτι.Σήμερα είδα την παγίδα να έχει μαυρίσει στο κέντρο και μου έκανε εντύπωση.Την άνοιξα και είχε μέσα ένα έντομο μουμιοποιημένο και με μύκητα πάνω.Το ίδιο ακριβώς έπαθε και ένας φίλος μου με τον οποίο αγοράσαμε μαζί το φυτό.Φαντάζομαι ότι πρέπει να κοπεί γιατί μπορεί να εξαπλωθεί ο μύκητας που προκάλεσε την νεκρωτική κηλίδα στην παγίδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 19 Ιουλίου 2013 #53 Share 19 Ιουλίου 2013 O-MI-TZI σαρκοφάγα φυτά;;;;; τα κρατάς σε ενυδρείο;;; εγώ θα τα κλεινα στην αποθήκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Οκτωβρίου 2013 #54 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Πάνο μήπως γνωρίζεις συγκεκριμένα είδη που δεν γίνονται τεράστια; Να το πω ποιο χωριάτικα Με ενδιαφέρουν γενικά οι ''κανάτες'', κανάτες όρθιες, κανάτες στρόγγυλες, και κανάτες κρεμαστές, θέλω να ενσωματώσω κάποιες στο παλουταριο που στείνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Οκτωβρίου 2013 #55 Share 20 Οκτωβρίου 2013 O-MI-TZI σαρκοφάγα φυτά;;;;; τα κρατάς σε ενυδρείο;;; εγώ θα τα κλεινα στην αποθήκη Εγω θα τους εριχνα την πεθερα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 20 Οκτωβρίου 2013 Author #56 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Από τα σαρκοφάγα μόνο το νηπενθές γίνεται τεράστιο (ορισμένα είδη μέχρι 8 μέτρα ψηλό..). ΤΑ υπόλοιπα είδη μπορεί να μην ξεπεράσουν και τα 5-6 εκατοστά!! Είναι πολύ ευαίσθητα!! Τα δικά μου πάντως έχουν πέσει σε νάρκη και φαίνεται σαν να αργοπεθαίνουν.. Περιμένετε να έρθει η άνοιξη και θα δείτε αν είναι πεθαμένα ή όχι!! ΤΑ σαρκοφάγα αν μπουν στο ενυδρείο καταρχάς δεν θα κάνουν κακό!! ΘΑ είναι σαν μια μικρή λίμνη αλλά δεν το συνηστώ καθώς το νερό που θέλουν τα φυτά πρέπει να είναι απιονισμένο, ενώ όλοι ξέρουμε τι προκαλεί το απιονισμένο στα ψάρια!!! Θέλετε να βάλω φωτογραφίες από τα δικά μου πριν 1 βδομάδα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 29 Οκτωβρίου 2013 Author #57 Share 29 Οκτωβρίου 2013 Σόρυ αν άργησα να πω τα νέα των σαρκοφάγων αλλά έχουν όλα πέσει σε νάρκη, οπότε όχι κάτι το σπουδαίο!!!Πάμε όμως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 26 Δεκεμβρίου 2013 Author #58 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 ανανέωση!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimjim12 10 Αυγούστου 2014 #59 Share 10 Αυγούστου 2014 ανανέωση!!!!! den mou les i dionea zi ke se apli glastra mesa sto spiti ? ke episis pos 8a kratiso ti sosti igrasia xoris 8ermokipio i terrario ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Αυγούστου 2014 #60 Share 10 Αυγούστου 2014 den mou les i dionea zi ke se apli glastra mesa sto spiti ? ke episis pos 8a kratiso ti sosti igrasia xoris 8ermokipio i terrario ??. Καλως ήρθες στο AZ γράφε με Ελληνικά ειναι κανονισμός του φορουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 11 Αυγούστου 2014 #61 Share 11 Αυγούστου 2014 Καλως ηρθες. Οπως λεει και ο Λυκουργος γραφε Ελληνικα γιατι θα μας βγουν τα ματια για να διαβάσουμε Λοιπον για την υγρασια φροντηζεις να εχει το πιατακι της 1-2 cm νερο για τους καλοκαιρινους μηνες. Της αρεσει το φως οπωτε αν την βλεπει 3-4 ωρες ηλιος καλο θα της κανει. Απο οσο ξερω μεσα στο σπιτι δεν θα ζησει. Εγω τις εχω χρονια εξω στο μπαλκονι. Για το απλη γλαστρα αναφερεσαι στο χωμα. Θελει τυρφη απαλαγμενη απο οτιδήποτε άλατα. Το χωμα πρεπει να ειναι συνεχεια βρεγμενο και να μην ξεραθει ποτε. Αυτα τα ολιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος