Jump to content

Πλησιάζει Η Ώρα Της Αλήθειας...

panosdiver

Recommended Posts

άντε να το δούμε και γεμάτο !μια χαρά κατασκευή φαίνεται .κλή συνέχεια

Εγινε και το δοκιμαστικο γεμισμα χθες που είχε καλό καιρό.Έξω φυσικά για λόγους ασφαλείας.. post-52184-0-17243800-1358362355_thumb.jpg Ενώ γεμίζει το sumpακι..

post-52184-0-40513800-1358362429_thumb.jpg Fullάρισμα..

Έχουμε ενα θεμα ομως στο οποιο θα ηθελα μια βοηθεια.. Στο κέντρο της μπροστινης οθονης και ελαφρως μετατοπισμενο προς τα δεξια, παρατηρησα αφου εβαλα τον πηχη οριζοντια οτι το γυαλι κανει περιπου 1mm κοιλια. Ξερει καποιος αν υπαρχουν ανοχες και αν αυτη ειναι αποδεκτη? Εμενα παντως μου δημιουργει ανασφαλεια. Θεωρω οτι αν ειχε γινει 40cm στο υψος δε θα ειχα αυτο το προβλημα... Παντως την οριζοντια κοντρα στο πανω μερος της μπροστινης οθονης δε θα τη γλυτωσει το ενυδρειακη με οποιο αισθητικο κοστος.. Τώρα προβληματιζομαι το υψος που θα μπει απο πανω.. Θέλω να ειναι και το λιγοτερο δυνατο.. Αν καποιος εχει αναλογη εμπειρια η αποψη θα περιμενω πριν κολλησω..

το 1mm δεν ειναι προβλημα! την κοντρα βαλ'την ακριβως στο υψος του αλουμινίου για να κρυφτει!!

Έγινε επεξεργασία - adlib

Αυτο θα κανω . Ελπίζω να κανει δουλεια τοσο ψηλα.. η δοκιμη θα μας πησει...

θα κάνει μια χαρά την δουλειά σου .έτσι και αλλιώς το 1 χιλιοστό δεν είναι και τίποτα σοβαρό .

Το ελπιζω, γιατι και το νερο ειναι πολυ... Δεν τη κολλησα ακομα τη κοντρα αν και δεν ειναι τιποτα, απλα επεσα με τα μουτρα στο επομενο ενυδρειο... ενα 71Χ32Χ35 παλι με sumpaki εσωτερικο υπερχειλησης αυτη τη φορα για την εισαγωγή του, με τρια χωρισματα για διαχωρισμο για τις θηλυκες μου γκαπινες και χωρο για λαμπα διαφορετικο απο το προηγουμενο.., αλλα πιο πρακτικο.. ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια... εχουμε και συνεχεια... βλεπεται σε αυτο το χομπι το ταξιδι ειναι μεγαλο και αυτο ειναι το καλυτερο........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...