manos23 10 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα ενώ μου πάνε όλα μία χαρά στο ενυδρείο μου έχω ανάπτυξη στα σκληρά οι αλγες έχουν εξαφανιστεί δεν έχω θέμα νιτρικον από το πουθενά απτέζιες! Καρφώνω με ένεση και ξύδι την μία μου βγαίνει η άλλη σκέφτομαι να ανεβάσω το file fish από το σαμπ αλλα ξέρω ότι σίγουρα θα μου φάει τους πόληποδες από τις ακροπόρες. Έχω pepermint αλλα τίποτα! Τι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 10 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμη με Chelmon Rostratus... μικρό μέγεθος αν βρεις.. τουλάχιστον σε ενυδρείο φίλου αν και δεν τρώει τροφή αλλά μόνο από τον βράχο εδώ και 2 μήνες. Και οι απτεζιες εξαφανιζολ! Μην παρατάς τα όπλα.. εμένα πάνω που είχε στρώσει το ενυδρείο μου άδειασε όλο στο μπαλκόνι... τι έπρεπε να κάνω... το ξαναγεμισα!! Μην χαλιεσαι ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος. .. Sent from GiovaTalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 10 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Εγώ φίλε μου είχα τι ίδιο πρόβλημα με τις επτασιες, μια έκαιγα δύο εμφανίζονταν μετά. Έβαλα ένα file fish και δεν άφησε καμία χωρίς να μου πειράξει κανένα κοράλλι στο ενυδρείο και τώρα που δεν έχω ούτε μία επτάσια απλά τσιμπάει από τον βράχο αλλά τρώει και φυλλαράκια που ταΐζω τα άλλα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 10 Ιανουαρίου 2013 μανο ασε την κουραση!! ολοι εχουμε περασει στραβες και στραβες και συνηθως γινονται εκει που πηγαινουν ολα καλα! το θεμα ειναι να επιμεινεις εκεινη τη στιγμη και να μη τα παρατας αλλα να πεισμωνεις! ο βραχος οταν ξεκινησες δεν ηταν νεκρος? με ενεσεις κτλ νομιζω θα ταλαιπωρηθεις περισσοτερο παρα θα δεις αποτελεσματα! θελει προσοχη να τη πετυχεις στο στομα η στη βαση για να τη διαλυσεις και αφου εχεις σπασει τη μεση σου γιατι η ατιμες πανε παντα στα πιο απιθανα μερη! εγω θα σου ελεγα οπως ειπε και ο γιαννης να δοκιμασεις με φυσικους θηρευτες οπως η chelmon! και αν δεν φαει η πρωτη,βγαλτη και βαλε δευτερη,αν δεν φαει και η δευτερη βγαλτη και βαλε τριτη κ.ο.κ για να μη ταλαιπωρεισαι και χαλιεσαι τσαμπα! καποια θα φαει σιιιγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 10 Ιανουαρίου 2013 ειναι πως θα σου κατσει ενα ζωο... αυτο με τα λειζερ που τις καινε..??ο τρελλο φωτης δεν το δοκιμασε και ο δικος μας ο αιολος....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 10 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Μανο τον βραχο τον ειχες ή ειναι καινουργιος? Παρε τον Αντωνη να σου πει πως τις εξαφανισε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 10 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 10 Ιανουαρίου 2013 εγω ειμαι στην άλλη πτέρυγα έφυγαν οι απταισιες (τουλαχιστον αυτεσ που εβλεπα κ τα σημεια που ειχα μαρκαρει)κ εχω τρελαθεί στην αλγη...κάνει πάρτυ....εχω φτιάξει ολόκληρους αμπελώνες....σε λίγο θα βγάλω κ κρασακι (Caulerpa racemosa).καλα δεν μιλάμε για τα μαλλιά που σε λίγο φτιαχνω ράστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 10 Ιανουαρίου 2013 Author #8 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά τα 50 κιλά που έχω είναι παλιός βράχος ζωντανός και προσθέσα 20 κιλά νεκρό και αλλα 15 ζωντανό. Για την πεταλούδα που λέτε ούτε που το σκέφτομαι γιατί έχω μέσα στο ενυδρείο αρκετά κλάμ και κατά90% θα τα χτυπήσει. Αντώνη με ενδιαφέρει να μου πεις πως ξεμπέρδεψες με τον <<καρκίνο>> του χόμπι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 10 Ιανουαρίου 2013 Author #9 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά τα 50 κιλά που έχω είναι παλιός βράχος ζωντανός και προσθέσα 20 κιλά νεκρό και αλλα 15 ζωντανό. Για την πεταλούδα που λέτε ούτε που το σκέφτομαι γιατί έχω μέσα στο ενυδρείο αρκετά κλάμ και κατά90% θα τα χτυπήσει. Αντώνη με ενδιαφέρει να μου πεις πως ξεμπέρδεψες με τον <<καρκίνο>> του χόμπι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 10 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Κάπου διάβασα ότι απο κάπου στην έδωσαν ....φαντασου στην αρχη εγω δεν ήξερα καν τι ήταν....ενστικτωδώς γκουγκλαρα κ μολις κατάλαβα ότι είχα δίκιο το τηλέφωνο του σταύρου πήρε φωτιά........έβαλα γαριδουλα μανο κ απο ότι φαινετε τις εξαφάνισαν....στα σημεία που ήταν δεν τις εχω ξανάδει τώρα να μεταφέρθηκαν αλλου δεν ξέρω πάντως δεν βλέπω τιποτα....τις πρώτες μερες δεν έκαναν τιποτα κ μετα ξαφνικά η μια απο τις 5 εξαφανίστηκε κ πάνω που άρχισα να ελπίζω σιγή....τιποτα πέρασαν μερες μέχρι την επόμενη....στο τέλος έμεινε 1 η οποία ήταν κ η ποιο μεγάλη....προχτές γύρισα απο την δουλεια κ είχαν εξαφανιστεί κ η μεγάλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 11 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Έδωσα σε φίλο ηλεκτρολόγο τις οδηγίες για το ηλεκτρικό πιστόλι και πριν 20 ημέρες που έκανα μία έφοδο δεν έμεινε καμία. Σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει ίχνος. Aiptasia free. Είχα πάρει filefish αλλά δεν έκανε αρχή ( ενώ αλλο που είχα παλιά, σε άλλο ενυδρείο, τις είχε ξεπαστρέψει ), έβαλα την γαρίδα αλλά εξαφανίστηκε , την βρήκα εχθές στο σαμπ. Με το όπλο όμως δεν τους άφησα πολλά περιθώρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 11 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Αυτο που ειχε δοκιμασει ο Φωτης παιζει ρε παιδες; http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=76766&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 11 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Αυτο που ειχε δοκιμασει ο Φωτης παιζει ρε παιδες; http://www.aquazone....l=&fromsearch=1 Ουσιαστικά, αυτό μου έφτιαξαν. Δεν είχα δει το συγκεκριμμένο post αλλά το είχα βρει στο youtube ως aiptasia killer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 11 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Φανταστικο οπλο παιδια, σκετο kalasnikof Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος