Jump to content

Μερικοι Χομπιστες Ειναι Οτι Να'ναι

Recommended Posts

παιδια καλησπερα σε ολους.....

παρειγγειλα πριν λιγες μερες μαζι με ενα αλλο παιδι 24 ψαρακια απο ενα παιδι εδω μεσα και μ εστειλε τα ψαρια σε κατι σακουλιτσες πολυ μικρες 12 ψαρια σε 1 λιτρο νερο....ευτασαν εδω 15 νεκρα ψαρια....

σορρυ εαν δεν επρεπε να ανοιξω το θεμα και εαν εκανα λαθος εας σβηστει....δεν με νοιζουν τα χρηματα αλλα τα καημενα τα ψαρια....

η

Δυστυχως φιλε μου αυτο το θεμα με τις αγοραπωλησειες εχει το ρισκο του...Διοτι πολλοι πανε να κανουν το χομπυ επαγγελμα χωρις να ξερουν καν τα βασικα....

Τουλαχιστον ας ρωτουσαν πως γινεται μια συσκευασια ζωντανων....Ειναι τοσο απλο....

Tωρα τελευταια εχει παραγινει το κακο.Καποιοι πουλάνε ζωντανα που η αποκτηση τους ενεχει και ρισκο.........Πρεπει να φτασουμε σε σημειο να κραξουμε με ονοματα;Αν ναι np!!!

τι να κάνεις φιλαράκι μου και το κυριότερο που να βρεις το δίκιο σου... όταν ο άλλος είναι στην κοσμάρα του, έχει τη λαμογιά στο αίμα του και δεν έχει μάθει από την οικογένειά του και την κοινωνία τους στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς... θα του βάλεις εσύ μυαλό και το Aquazone... ο :censored: υπάρχει παντού και θα υπάρχει πάντα, όπως οι άλγες στα ενυδρεία μας...

κι εμένα μου έχουνε τύχει 2-3 παλικάρια από αγγελίες εδώ μέσα.... πιάσ' το αυγό και κούρευτο! (ο ένας μπίχλας, ο άλλος έδινε φυτά άλλα αντί άλλων, άλλος βαριότανε να περιμένει μισή ωρίτσα παραπάνω να βρεθούμε κι ας άκουσε αυτός λάθος την ώρα που του ζήτησα να βρεθούμε, κλπ κλπ)

Θα πω κατι που το λεμε παντα!

Προσοχη απο ποιους αγοραζετε πραγματα! Οι αγγελιες εδω και σε καθε φορουμ εμπεριεχουν κινδυνους, γι αυτο χριαζεται διπλη προσοχη και ειδικα οταν αγοραζετε ζωντανα και ειστε σε μεγαλη αποσταση!

Θα πω κατι που το λεμε παντα!

Προσοχη απο ποιους αγοραζετε πραγματα! Οι αγγελιες εδω και σε καθε φορουμ εμπεριεχουν κινδυνους, γι αυτο χριαζεται διπλη προσοχη και ειδικα οταν αγοραζετε ζωντανα και ειστε σε μεγαλη αποσταση!

Ειναι ομως καποια πραγματα που δεν ελεγχονται βρε ραστα....αν π.χ ρωτησεις τον αλλο εχεις ξαναστειλει μακρια?ξερεις?

και σου πει ναι φιλε μου εχω στελει παντου και διαφορα τετοια τοτε λες ε του π******* θα ξερει,δεν μπορει...

κι ομως ο ταδε ασχετος στελνει πρωτη φορα χωρις να εχει ιδεα απο συσκευασιες....

Προτού κάνετε αγορά κοιτάξτε λίγο το μέλος, την δραστηριότητα του, των αριθμώ των δημοσιεύσεων του και αν γενικά είναι γνωστός έστω και φουρουμιακα.

Αποφεύγεται νέα μέλη που γράφονται μόνο για να πουλούν και να αγοράζουν, μέλη που είναι νεμεν παλιά αλλά έχουν λίγα ποστ και επικεντρωμένα στις αγγελίες κτλ.

Και τέλος εγώ δεν θα έκαμνα καμιά αγορά από μέλος που δεν το ξέρω.-

δεν περιμενα ομως οτι υπαρχουν ατομα τα οποια δεν τους νοιαζει το χομπι η τα ψαρια και το μονο που θελουν ειναι να κερδισουν μερικα χρηματα

η αληθεια ειναι οτι πιστευουμε και πρεπει να πιστευουμε οτι οποιος μπαινει σε φορουμ σαν και αυτο τουλαχιστον θα αγαπαει το ενυδρειο και τα ζωντανα που ζουν σε αυτο γι αυτο παρασυρομενοι πολλες φορες απο την δικια μας αγαπη και αφοσιωση πιστευουμε ελαφρα την καρδια οτι ολοι με οσους συνομιλουμε εδω μεσα τρεφουν τα ιδια συναισθηματα!

Δυστυχως ομως απο οτι φαινεται τελικα δεν ειναι ετσι και την παταμε

Εγω ειχα δωσει (σε εταιρο φορουμ σαν αυτο) με αγκελια γκαπυ (φθηνο και ασημαντο αλλα για εμενα που τα μεγαλωνα γεννα γεννα ειχαν αξια τεραστια)

ε λοιπον απο διασταυρωση τυχαιων πληροφοριων διαπιστωσα οτι τα ψαρακια που χαριζα με τοση χαρα σε συγκεκριμενο χομπιστα γινοντουσαν τροφη για τα ρεντ μπελι του

ωραιος οο τυπος ε;;;;

τζαμπα ζωντανη τροφη αισχος

η αληθεια ειναι οτι πιστευουμε και πρεπει να πιστευουμε οτι οποιος μπαινει σε φορουμ σαν και αυτο τουλαχιστον θα αγαπαει το ενυδρειο και τα ζωντανα που ζουν σε αυτο γι αυτο παρασυρομενοι πολλες φορες απο την δικια μας αγαπη και αφοσιωση πιστευουμε ελαφρα την καρδια οτι ολοι με οσους συνομιλουμε εδω μεσα τρεφουν τα ιδια συναισθηματα!

Δυστυχως ομως απο οτι φαινεται τελικα δεν ειναι ετσι και την παταμε

Εγω ειχα δωσει (σε εταιρο φορουμ σαν αυτο) με αγκελια γκαπυ (φθηνο και ασημαντο αλλα για εμενα που τα μεγαλωνα γεννα γεννα ειχαν αξια τεραστια)

ε λοιπον απο διασταυρωση τυχαιων πληροφοριων διαπιστωσα οτι τα ψαρακια που χαριζα με τοση χαρα σε συγκεκριμενο χομπιστα γινοντουσαν τροφη για τα ρεντ μπελι του

ωραιος οο τυπος ε;;;;

Μην πας μακρυά φίλε μου... διάβασα χθες σε status ενός συντονιστή από εδώ του φόρουμ μας ότι χάρισε κάτι κοράλια και ο άλλος που τα πήρε τα πουλούσε... δε θυμάμαι ποιος συντονιστής ήταν που το έγραφε..

Έγινε επεξεργασία - nospanos

Νομίζω οτι οι κανονισμοί στις αγγελίες καλύπτουν το θέμα.

Το ΑΖ δεν έχει καμία ευθύνη για τις αγοραπωλησίες μεταξύ μελών καλό είναι επιθεωρήσετε τα ζωντανά και τον εξοπλισμό πρίν να τα αγοράσετε.

Αν δεν σας καλύπτει ο πωλητής ή έχετε αμφιβολίες κανένας δεν σας αναγκάζει να αγοράσετε με το ζόρι.

Μην πας μακρυά φίλε μου... διάβασα χθες σε status ενός συντονιστή από εδώ του φόρουμ μας ότι χάρισε κάτι κοράλια και ο άλλος που τα πήρε τα πουλούσε... δε θυμάμαι ποιος συντονιστής ήταν που το έγραφε..

Χθες δεν ηταν,ηταν πριν καιρο..και τετοια δυστοιχος εχουν γινει πολλα!Γι αυτο προσεχουμε με ποιους κανουμε συναλλαγες τοσο σε αγορες οσο και σε χαρισματα.Δεν ειναι ολοι αγιοι και αυτο υπαρχει παντου!

Χθες δεν ηταν,ηταν πριν καιρο..και τετοια δυστοιχος εχουν γινει πολλα!Γι αυτο προσεχουμε με ποιους κανουμε συναλλαγες τοσο σε αγορες οσο και σε χαρισματα.Δεν ειναι ολοι αγιοι και αυτο υπαρχει παντου!

το status ήταν ένα μήνα πριν απλά εγώ το διάβασα χθες :)

ολα καλα καλη πιστη και προσοχη

καλη συνεχεια

Προτού κάνετε αγορά κοιτάξτε λίγο το μέλος, την δραστηριότητα του, των αριθμώ των δημοσιεύσεων του και αν γενικά είναι γνωστός έστω και φουρουμιακα.

Αποφεύγεται νέα μέλη που γράφονται μόνο για να πουλούν και να αγοράζουν, μέλη που είναι νεμεν παλιά αλλά έχουν λίγα ποστ και επικεντρωμένα στις αγγελίες κτλ.

Νομίζω πως τα λόγια του Χρήστου πρέπει να γίνουν οδηγίες για πρόθεση αγοράς. :thumbup:

+1000

Ευθυνη εχει ο πωλητης κατα κυριο λογο, αλλα και ο αγοραστης

Αγοραπωλησιες ζωντανων σε μακρινες αποστασεις καλυτερα να αποφευγονται

Καταλαβαινω τα παιδια απο επαρχια, δεν εχουν την πολυτελεια να βρουν οτι ψαρι θελησουν........

Αλλα ας προτιμησουν τις αγορες τους απο επαγγελματια καλυτερα.

...

ωραιος οο τυπος ε;;;;

Καλύτερα να μην υπάρχει χαρίζεται σε αγγελία για ζωντανά.

Έστω 1 ευρώ το ψάρι για να φιλτράρει λίγο τέτοιες καταστάσεις.

Φαντασου ότι κάποιοι τ έχουν πατησει απο μαγαζιά σκέψου πόσο εύκολο απο χομπιστες.....αρχάριους όπως πχ εγω που ούτε καν ήξερα κ ευτυχώς το παιδι που ήθελε αποστολή ήταν έμπειρος κ μου εξήγησε το πως γίνεται....το θέμα ειναι όταν εσυ είπες στον πωλητή το όλο θέμα τι σου είπε....

+1 ετσι ακριβος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...