bbetta 9 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Παιδια φιλος θελει να ξαναστησει ενυδρειο το οποιο παλαιοτερα ειχε βακτηριακη μολυνση και θα μου δωσει λιγο βιολογικο υλικο (substrat pro) για να του το αντικαταστησω με δικο μου στρωμενο. Τι πρεπει να κανο για να το απολυμανω και να μην κινδυνευσω? Ευχαριστωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Βράσιμο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 9 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 9 Ιανουαρίου 2013 thank you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 9 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 9 Ιανουαρίου 2013 (edited) Εγώ προσωπικά τι είχα κάνει στο κοντινό παρελθόν: 1) Βράσιμο 2) Μετά το έβαλα σε καυτό νερό θερμοσίφωνα 3) Μετά το έβαλα σε παγωμένο νερό 4) Μετά το ξαναέβαλα σε νερό θερμοσίφωνα Μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα σίγουρα δε θα έχει επιβιώσει τίποτα και κανένας! Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ προσωπικά τι είχα κάνει στο κοντινό παρελθόν: 1) Βράσιμο 2) Μετά το έβαλα σε καυτό νερό θερμοσίφωνα 3) Μετά το έβαλα σε παγωμένο νερό 4) Μετά το ξαναέβαλα σε νερό θερμοσίφωνα Μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα σίγουρα δε θα έχει επιβιώσει τίποτα και κανένας! Και δεν έλιωσε το καημένο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 9 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Και δεν έλιωσε το καημένο ; xaxaxa!! Λειτουργεί περίφημα σε ένα μικρό μονομαχοενυδρείο που έχει η κοπέλα μου, και στρωμένο κομπλέ! Το πέρασα από χίλια-μύρια διότι το πήρα από έναν πολύ-πολύ μπίχλα, πίστεψέ με και δεν ήθελα να διακινδυνέψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος